AM-FM-DAB uudised

Siia võid lisada netist leitud uudise
Vasta
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Re: AM-FM-DAB uudised

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

Kui juba jutt formaatidele läks... võib-olla mõtlen mina liiga mustvalgelt, aga hea meelega eelistaks mõnda formaati, kus Ameerika Ühendriikide artiste ei mängita. Me ju üldiselt ei mängi vene muusikat(vähemalt nendes jaamades, mida mina kuulanud olen), aga ameeriklastest on endiselt eeter paks.
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Postitus Postitas roska »

Üks huvitav uudis välismaalt, millest ma enne polnud teadlik. See seletab, miks UKs on siiamaani kasutusel pikalaine saatjad. Asi pole ainult kuulajates. Tuleb välja, et BBC Radio 4 pikalaine saatjad edastavad ka spetsiaalset signaali, mida kasutavad voolumõõtjad, soojusmõõtjad kui ka veemõõtjad. Nimelt edastatakse samade saatjate kaudu signaale, millega mõõtjad lülitavad päevase ja öise tarbimise vahel, kuna nende hinnad on erinevad. 30. juunist hakatakse jupi kaupa neid välja vahetama, et saaks lõplikult pikalaine saatja sulgeda. UKs on 314000 mõõdikut, mis kasutavad pikalaine signaali.
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

TarmoTanilsoo kirjutas: 11:30, 21 Juun 2025 Kui juba jutt formaatidele läks... võib-olla mõtlen mina liiga mustvalgelt, aga hea meelega eelistaks mõnda formaati, kus Ameerika Ühendriikide artiste ei mängita. Me ju üldiselt ei mängi vene muusikat(vähemalt nendes jaamades, mida mina kuulanud olen), aga ameeriklastest on endiselt eeter paks.
Aga palun: Raadio Elmar - tänapäevane populaarne Eesti muusika koos natukese nostalgiaga; Elmari tantsuõhtu - Eesti tantsumuusika 24/7; Elmari kuld - Eestikeelne popiklassika (muutis formaati kuu aega tagasi, mängivad ainult hästi tuntud eestikeelsed lood kuni aastani 1999) :mrgreen:
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

roska kirjutas: 11:39, 21 Juun 2025Aga palun: Raadio Elmar - tänapäevane populaarne Eesti muusika koos natukese nostalgiaga; Elmari tantsuõhtu - Eesti tantsumuusika 24/7; Elmari kuld - Eestikeelne popiklassika (muutis formaati kuu aega tagasi, mängivad ainult hästi tuntud eestikeelsed lood kuni aastani 1999) :mrgreen:
Eks Elmarist olen viimastel kuudel varjualust otsinud küll, aga see võtab valikust maha ka kõik teised riigid.
Kasutaja avatar
xxmen
DigiTVfänn

Postitus Postitas xxmen »

TarmoTanilsoo kirjutas: 11:30, 21 Juun 2025 Kui juba jutt formaatidele läks... võib-olla mõtlen mina liiga mustvalgelt, aga hea meelega eelistaks mõnda formaati, kus Ameerika Ühendriikide artiste ei mängita. Me ju üldiselt ei mängi vene muusikat(vähemalt nendes jaamades, mida mina kuulanud olen), aga ameeriklastest on endiselt eeter paks.
Kui juba jutuks tuli ...... :mrgreen:
Tänapäeval on õnneks valikuvõimalusi rohkem. Netiraadioid mängib suvaline odav mobiiltelefon, arvutitest/igatmastiboksidest rääkimata, internet ei maksa ka täna just neeruhinda. On võimalik leida täiesti oma maitsele vastav raadiojaam, mis ka reklaamiga üle ei "kulda".
Enda eelistused, ka keelest tulenevalt, on just niisugused, et igasugu hip- ja jop-hop ei lähe üldse ja kodumaine kaubandus oma ääretus ahnuses ei vääri suures osas toetamist ega isegi kuulamist, sestap olen jäänud pidama põhiliselt saksa päritolu netiraadiotele.
Ja valikut on nii, et oi joppp......
Bushido
Digivanake

Postitus Postitas Bushido »

roska kirjutas: 11:26, 21 Juun 2025Alates eilsest edastab raadio Duo Hitmix lisaks suurimatele hittidele läbi aegade kuni tänapäevani välja ka huumoriprogrammi. Läbi päeva kõlavad anekdoodid, šketšid, Libauudised ja unustamatu Kreisiraadio. Kusjuures järk-järgult hakkavad eetris kõlama Kreisraadio lõigud saadetest, mida pole peale esmasesitlust 90datel kunagi rohkem raadioeetris mängitud, kuid nüüd on arhiivist üles leitud.
Eestikeelne Юмор FM?
Kasutaja avatar
Scott
Digivanake

Postitus Postitas Scott »

OT: Kuku (ja muud Duo raadiod) võiks Enigma - Sadeness loo pealkirja õigesti kuvada - ei ole Sadness.

Eesti laulude pealkirjades ei kasutata läbivat suurtähte sõnade alguses, see on inglise keele mõju.
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Scott kirjutas: 04:42, 22 Juun 2025 OT: Kuku (ja muud Duo raadiod) võiks Enigma - Sadeness loo pealkirja õigesti kuvada - ei ole Sadness.

Eesti laulude pealkirjades ei kasutata läbivat suurtähte sõnade alguses, see on inglise keele mõju.
Enigma parandan ära. Eesti lugude osas olen püüdnud seda viga parandada jõudumööda, aga neid lugusid on tuhandeid, ei jõua kõike üle käia. Elmari kuld, Duo Gold, Duo Hitmix ja Raadio Kidzones peaks olema enamuses korda tehtud.
Kasutaja avatar
arkoko
DigiTVfänn

Postitus Postitas arkoko »

Käsitöö? Niikuinii kuskil SQL-i baasis pealkirjad. Mingi skriptiga ei saaks siis üle käia et suurtähed ära muuta?
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Bushido kirjutas: 04:30, 22 Juun 2025 Eestikeelne Юмор FM?
Teeme ikka paremini :smile98
Valju
Uudistaja

Postitus Postitas Valju »

arkoko kirjutas: 22:17, 22 Juun 2025 Käsitöö? Niikuinii kuskil SQL-i baasis pealkirjad. Mingi skriptiga ei saaks siis üle käia et suurtähed ära muuta?
Skriptiga on tulemuseks väikese tähega algavad kohanimed ja inimeste nimed.
Kasutaja avatar
arkoko
DigiTVfänn

Postitus Postitas arkoko »

Noh, võib ka TI-d kasutada :D
Kuvatõmmis 2025-06-24 100258.png
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
AnaloogTV
Entusiast

Postitus Postitas AnaloogTV »

arkoko kirjutas: 22:17, 22 Juun 2025 Käsitöö? Niikuinii kuskil SQL-i baasis pealkirjad. Mingi skriptiga ei saaks siis üle käia et suurtähed ära muuta?
Mingi pseudoprobleem pole? :lol:
Vasta

Mine “Uudised ... Netist”