AM-FM-DAB uudised
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Re: AM-FM-DAB uudised
Kui juba jutt formaatidele läks... võib-olla mõtlen mina liiga mustvalgelt, aga hea meelega eelistaks mõnda formaati, kus Ameerika Ühendriikide artiste ei mängita. Me ju üldiselt ei mängi vene muusikat(vähemalt nendes jaamades, mida mina kuulanud olen), aga ameeriklastest on endiselt eeter paks.
Üks huvitav uudis välismaalt, millest ma enne polnud teadlik. See seletab, miks UKs on siiamaani kasutusel pikalaine saatjad. Asi pole ainult kuulajates. Tuleb välja, et BBC Radio 4 pikalaine saatjad edastavad ka spetsiaalset signaali, mida kasutavad voolumõõtjad, soojusmõõtjad kui ka veemõõtjad. Nimelt edastatakse samade saatjate kaudu signaale, millega mõõtjad lülitavad päevase ja öise tarbimise vahel, kuna nende hinnad on erinevad. 30. juunist hakatakse jupi kaupa neid välja vahetama, et saaks lõplikult pikalaine saatja sulgeda. UKs on 314000 mõõdikut, mis kasutavad pikalaine signaali.
Aga palun: Raadio Elmar - tänapäevane populaarne Eesti muusika koos natukese nostalgiaga; Elmari tantsuõhtu - Eesti tantsumuusika 24/7; Elmari kuld - Eestikeelne popiklassika (muutis formaati kuu aega tagasi, mängivad ainult hästi tuntud eestikeelsed lood kuni aastani 1999)TarmoTanilsoo kirjutas: 11:30, 21 Juun 2025 Kui juba jutt formaatidele läks... võib-olla mõtlen mina liiga mustvalgelt, aga hea meelega eelistaks mõnda formaati, kus Ameerika Ühendriikide artiste ei mängita. Me ju üldiselt ei mängi vene muusikat(vähemalt nendes jaamades, mida mina kuulanud olen), aga ameeriklastest on endiselt eeter paks.

- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Eks Elmarist olen viimastel kuudel varjualust otsinud küll, aga see võtab valikust maha ka kõik teised riigid.roska kirjutas: 11:39, 21 Juun 2025Aga palun: Raadio Elmar - tänapäevane populaarne Eesti muusika koos natukese nostalgiaga; Elmari tantsuõhtu - Eesti tantsumuusika 24/7; Elmari kuld - Eestikeelne popiklassika (muutis formaati kuu aega tagasi, mängivad ainult hästi tuntud eestikeelsed lood kuni aastani 1999)![]()
Kui juba jutuks tuli ......TarmoTanilsoo kirjutas: 11:30, 21 Juun 2025 Kui juba jutt formaatidele läks... võib-olla mõtlen mina liiga mustvalgelt, aga hea meelega eelistaks mõnda formaati, kus Ameerika Ühendriikide artiste ei mängita. Me ju üldiselt ei mängi vene muusikat(vähemalt nendes jaamades, mida mina kuulanud olen), aga ameeriklastest on endiselt eeter paks.

Tänapäeval on õnneks valikuvõimalusi rohkem. Netiraadioid mängib suvaline odav mobiiltelefon, arvutitest/igatmastiboksidest rääkimata, internet ei maksa ka täna just neeruhinda. On võimalik leida täiesti oma maitsele vastav raadiojaam, mis ka reklaamiga üle ei "kulda".
Enda eelistused, ka keelest tulenevalt, on just niisugused, et igasugu hip- ja jop-hop ei lähe üldse ja kodumaine kaubandus oma ääretus ahnuses ei vääri suures osas toetamist ega isegi kuulamist, sestap olen jäänud pidama põhiliselt saksa päritolu netiraadiotele.
Ja valikut on nii, et oi joppp......
Eestikeelne Юмор FM?roska kirjutas: 11:26, 21 Juun 2025Alates eilsest edastab raadio Duo Hitmix lisaks suurimatele hittidele läbi aegade kuni tänapäevani välja ka huumoriprogrammi. Läbi päeva kõlavad anekdoodid, šketšid, Libauudised ja unustamatu Kreisiraadio. Kusjuures järk-järgult hakkavad eetris kõlama Kreisraadio lõigud saadetest, mida pole peale esmasesitlust 90datel kunagi rohkem raadioeetris mängitud, kuid nüüd on arhiivist üles leitud.
OT: Kuku (ja muud Duo raadiod) võiks Enigma - Sadeness loo pealkirja õigesti kuvada - ei ole Sadness.
Eesti laulude pealkirjades ei kasutata läbivat suurtähte sõnade alguses, see on inglise keele mõju.
Eesti laulude pealkirjades ei kasutata läbivat suurtähte sõnade alguses, see on inglise keele mõju.
Enigma parandan ära. Eesti lugude osas olen püüdnud seda viga parandada jõudumööda, aga neid lugusid on tuhandeid, ei jõua kõike üle käia. Elmari kuld, Duo Gold, Duo Hitmix ja Raadio Kidzones peaks olema enamuses korda tehtud.Scott kirjutas: 04:42, 22 Juun 2025 OT: Kuku (ja muud Duo raadiod) võiks Enigma - Sadeness loo pealkirja õigesti kuvada - ei ole Sadness.
Käsitöö? Niikuinii kuskil SQL-i baasis pealkirjad. Mingi skriptiga ei saaks siis üle käia et suurtähed ära muuta?
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Teeme ikka paremini

Skriptiga on tulemuseks väikese tähega algavad kohanimed ja inimeste nimed.arkoko kirjutas: 22:17, 22 Juun 2025 Käsitöö? Niikuinii kuskil SQL-i baasis pealkirjad. Mingi skriptiga ei saaks siis üle käia et suurtähed ära muuta?
Noh, võib ka TI-d kasutada

Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Mingi pseudoprobleem pole?arkoko kirjutas: 22:17, 22 Juun 2025 Käsitöö? Niikuinii kuskil SQL-i baasis pealkirjad. Mingi skriptiga ei saaks siis üle käia et suurtähed ära muuta?