Kuidas kommenteerite?

Kui teate huvitavaid kanaleid, feede või on teil selleteemalisi küsimusi, siis siin on see koht
Vasta
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Kuidas kommenteerite?

Postitus Postitas Energizer »

Tere!

Lugesin just Viacomi uudist et plaanivad Baltikumi turule uusi kanaleid käivitada. Kuidas kommenteerite?

Minu isiklik arvamus on et kui paketti lisandub ka korralik filmikanal, siis on Vial uus konkurent ja suur murelaps juures.
Igatahes mina tervitan igasugust konkurentsi teravnemist. See annab lootust et lähitulevikus saame ka meie nautida korralikku programmi.
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

Postitus Postitas dreamx »

Leian kah,et on positiivne uudis :idea:
Spets komöödia seriaalide kanalid on normaalsed :lol:
(Comedy Central) Selline asi võib minul näiteks alati taustal joosta.
Aga edastama ta hakkab neid kanaleid ikka üle Viasati või kaablioperaatorite kaudu ju :roll:
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

Arvan, et konkurent oleks ta siis kui pakett oleks koostatud canal+ ja viasati paremikust. Kui ta on suunatud aga hoopis erinevale tarbiale (komöödia), kas on siis tegu konkurentsiga, pigem on tegu augutäitega.
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

dreamx kirjutas:Leian kah,et on positiivne uudis :idea:
Spets komöödia seriaalide kanalid on normaalsed :lol:
(Comedy Central) Selline asi võib minul näiteks alati taustal joosta.
Aga edastama ta hakkab neid kanaleid ikka üle Viasati või kaablioperaatorite kaudu ju :roll:
no vähemalt mis puutub Elioni kaablivõrku kui ka IPTV võrku siis uute kanalite lisamine nende võrku välistab igatahes vajadust tellida Elionilt eritasuline viasati pakett, veel enam vajadust liituda viasatiga.

Ühel päeval tuleb nagunii ka satile lokaliseeritud balti pakett mis ei ole viasati kosseisus. Kui need kanalid via koosseisu panna siis tõuseb kuutasu liiga kõrgeks. Mina ei näe mingit vajadusdt maksta 50% pasa eest mida ma ei taha ja vaadata veel umbes 50% selle eest mida olen enamvähem nõus vaatama.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Energizer kirjutas:Kui need kanalid via koosseisu panna siis tõuseb kuutasu liiga kõrgeks. Mina ei näe mingit vajadusdt maksta 50% pasa eest mida ma ei taha ja vaadata veel umbes 50% selle eest mida olen enamvähem nõus vaatama.
Jälle õige!
Mina ka ei näe mingit põhjust maksta 100% mingi pasa eest eraldi, kuulub see siis Viasati paketti või ei!
Kasutaja avatar
xxmen
DigiTVfänn

Postitus Postitas xxmen »

Vahin siin kõrvalkuvarist TV3-e, ja mida ma näen!!! VIASAT-i komplekt 0-EEK!!!
Kurat, hääl oli maha keeratud, aga lõpus ütles, et kahe aasta pärast on täitsa sinu oma. :D :D :D
Parandasin kirjavea.
Viimati muutis xxmen, 20:09, 24 Mär 2007, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
guEST
Õpetaja

Postitus Postitas guEST »

xxmen kirjutas:Vahin siin kõrvalkuvarist TV3-e, ja mida ma näen!!! VIASAT-i koplekt 0-EEK!!!
Kurat, hääl oli maha keeratud, aga lõpus ütles, et kahe aasta pärast on täitsa sinu oma. :D :D :D
ja seal on filmikanalid ka tervelt 3 tk
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

Postitus Postitas dreamx »

Ühel päeval tuleb nagunii ka satile lokaliseeritud balti pakett mis ei ole viasati kosseisus. Kui need kanalid via koosseisu panna siis tõuseb kuutasu liiga kõrgeks. Mina ei näe mingit vajadusdt maksta 50% pasa eest mida ma ei taha ja vaadata veel umbes 50% selle eest mida olen enamvähem nõus vaatama.
Jah ja üks kord me võidame nagunii :P
Selleks et ei tuleks mingit eripaketti või lisakanlipaketti kuskile operaatori juurde peavad nad moodustama oma 6 kanalist mingi erakanali :idea:
Mida siis müüakse otse vaatajani või kaabelvõrku või veel utoopilisem upivad ise taevasse :idea: MTVeesti on ju tasuta ja kõikide põhipakketide koosluses.Või maksad sa eraldi tasu elioni,starmani,stv vahendusel selle kanali vaatamiseks:?:
Kasutaja avatar
siilik123
Edasijõudnu

Postitus Postitas siilik123 »

ja-ja 3 filmikanalit

esimene sovjetiaegse monoheliga
teine näitab filme sellest ajast kui pensionärid noored olid
kolmas on jaht vene moodi

viasati marketingil on millega kelkida
Kasutaja avatar
JohnT
Edasijõudnu

Postitus Postitas JohnT »

xxmen kirjutas:Vahin siin kõrvalkuvarist TV3-e, ja mida ma näen!!! VIASAT-i komplekt 0-EEK!!!
Jah, tohutu soodukas on tehtud jälle. Kui enne maksis komplekt 1.- + 399.- (liitumine), siis nüüd maksab 0.- + 399.-
Kokkuhoid tervelt 1 kroon. GO VIASAT!!!
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

dreamx kirjutas:MTVeesti on ju tasuta ja kõikide põhipakketide koosluses.Või maksad sa eraldi tasu elioni,starmani,stv vahendusel selle kanali vaatamiseks:?:
MTV EEsti on tasuta,aga selle vaatamiseks maksad ikkagi põhipaketi kuutasu aga Nickelodeon ja teised erikallakuga kanalid on paljudes pakettides kodeeritud.MTV EEstit ei saa ju ka sati pealt vabalt kätte, pead olema kas via klient või mõne kaabeloperaatori klient. Elion maksab MTV eesti edastusõiguse eest. Tasuta ei ole midagi.
No mis puutub uue paketi loomisesse siis selles ei ole tegelikult midagi erilist. Vaja on lihtsalt ühte ärinimega ettevõtet, kes seda teenust ametlikult müüma hakkab, see, millisele satile asi püsti pannakse pole üldse tähtis. Peaasi et Baltikumis vastuvõetav. KUi me oletame et Viacom otsustabki eraldi paketina turule tulla siis pole tal mõtet ennast siduda Viasatiga vaid tulla turule eraldi, seda muidugi juhul kui nad leiavad et turuletulek on neile kasulik. Arvestades viimast uudist tuleb välja et eesti meediaturul on veel arenguruumi küllaga. JUba fakt iseenesest et EEsti turule suunatuid välismaised kanaleid on rohkem kui üks näitab et lootust on. Asi on selles et kuna zuum on põhimõtteliselt mahakantud projekt siis on neil vaja leida uusi kanaleid, mille kaudu oma programmi müüa. Elion on üks, viasat on teine, aga eraldi pakett Astral Hotbirdil või Siriusel oleks ka hea variant.

Niikaua kui Viacom ei ole avaldanud 2 saladuses olevat kanalit peale Nickelodeoni ja teiste mainitud kanalite, ei saa öelda, kas tegemist on tõeliselt aktraktiivse paketiga või mitte. Tigekalale au andes pean nentima et ma ei tea Comedy Centralist mitte midagi. Nii et vara öelda, mis on pask ja mis mitte. Elame-näeme.
Kasutaja avatar
siilik123
Edasijõudnu

Postitus Postitas siilik123 »

jobud on seal viasatis
nelose koristasid ära aga reklaamivad edasi
kanalijaotus tänase seisuga nagu kirjutavad

Tutvu kanalite järjekorraga lähemalt siin:
http://viasat.live.noname4us.com/images ... 106345.pdf
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Energizer kirjutas:MTV EEstit ei saa ju ka sati pealt vabalt kätte, pead olema kas Viasati klient või mõne kaabeloperaatori klient. Elion maksab MTV eesti edastusõiguse eest. Tasuta ei ole midagi.
Oled asjast veidi valesti aru saanud. Viasati erakliendid ei näe MTV Eestit, ainult kaablioperaatoritest kliendid on nägijad ja oma klientidele edasijägajad.
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

tänud tigekalale, seda fakti ma ei teadnudki :wink:
Vasta

Mine “Kanalid - Feedid”