11543V Intelsat707 anomaalia

Vasta
Kasutaja avatar
pint
Entusiast

11543V Intelsat707 anomaalia

Postitus Postitas pint »

Niisis sai omalegi muretsetud Skystar1 kaart ja peab mainima, et asjaga väga rahul, va üks väike nüanss. Nimelt ei suuda kaart ja subjektis mainitet sagedus kuidagi omavahel kokkuleppele jõuda (tuleb sealt mtv sweden fta). Tuuneriga pole mingit probleemi, signaal on küll pisut nõrgavõitu aga läbi tuleb kenasti. Kaardiga on aga pea võimatu seda kanalit kätte saada. ProgDVB on ainuke, mis täiesti lambist on paar korda manual scaniga piisavalt tugeva signaali saanud ja näidanud (quality kõikus 70-100 vahel, kukkudes kohati päris nulli. Level oli ca 50. Täpselt samasugust nullikukkumist näitab muuseas ka tuuneri signal level). Enamus kordadel on aga Quality 0 ja Level kõigub 10-20 vahel. Ühesõnaga signaali pole...
Üldises vastuvõtus ei tohiks ka häda olla (1,5m otsefookus) ja kõik muud asjad tulevad korralikult. Hakkab juba haiglane huvi tekkima, mis pagan selle ühe sagedusega siis viga on :shock:

Hüva oleks teada, mis teistel tolle sagedusega toimub...
11543V @1W
sr 3100
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Ära üritagi neid üksikuid kanaleid püüda seal teisigi mis ei tule,nähtavasti vajavad suuremat panni või pole kiir meile suunatud.
Kasutaja avatar
pint
Entusiast

Postitus Postitas pint »

eee...aga tuuneriga ju tuleb :) Selles asi ongi, et skystar kaardiga on mingi kamm. Arusaamatu ongi just see, et samalt satilt tuleb sama kiirega teisigi kanaleid, mille kaart kenasti ka üles leiab....va too üksainus.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Tüüneriga tuleb või :?: No siis on settingutes viga.Mul seda sagedust küll ei tule ei 110 se ega ka 1,35 se offsetiga :shock:
Kasutaja avatar
pint
Entusiast

Postitus Postitas pint »

Mnjah, ma proovinud hea ja kurjaga, aga ei midagist :D Kui ProgDVB leiab veel lambist üles, siis kõik muud proged saadavad kohe pikalt. No signal ja kõik. kahtlen, et settingutes asi.

Tundub, et tuuner tuleb madalama signaaliga lihtsalt paremini toime... ja signaal on tollelt sageduselt suht madal. Panni andis päris sättida, et korralik signa kätte saada. (ja madal on ta ikkagi, vihmaga kohe vitsad)

Leiduks nüüd keegi skystari omanik koos suure panniga...
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas truffi »

pint kirjutas:Mnjah, ma proovinud hea ja kurjaga, aga ei midagist. No signal ja kõik. kahtlen, et settingutes asi.
Leiduks nüüd keegi skystari omanik koos suure panniga...
Leidub ikka :wink:
Mul 2,0m otsefookus ja Skystar1 masinas.
Panen sulle siia 2pilti.....võrdle neid hästi ja leiad vea üles 8)

Pilt 1 koos sinu antud sagedusega

Pilt 2 tegeliku sagedusega

Kunagi ei tasu unustada,et ükski vastuvõtja ega üksi pea ega ükski lyngsati jne tabel pole ETALON :!: :wink:
Kasutaja avatar
pint
Entusiast

Postitus Postitas pint »

No ikka ei tule :shock: Sageduse muutmisest kasu mitte kui midagi. Paar korda viskas lambist jällegi ette- muidu ikke quality 0 ja level ca 20. Käisin kruttisin isegi panni, kasu ikka ei midagi. Tuuneris pilt ees, nagu muiste!
Huvitav nähtus on muidu see, et samalt transpondrilt tuleb bbc food 11,539V aga signaali leiab kaart üles 11,538V peal. Miks mtv'ga sama trikk ei toimi, jääb mõistatuseks.
Müstika! :?
Kasutaja avatar
Albert_II
Edasijõudnu

Postitus Postitas Albert_II »

Tekib küsimus, ega sul järsku windows hapuks läinud pole?
Minul ei ole ProgDVB-le küll midagi ette heita, isegi väga nõrga signaaliga tuleb pilt hästi ...
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas truffi »

pint kirjutas:No ikka ei tule.Müstika! :?
Kui tavalise tüüneriga tuleb ja Skystariga mitte siis viga ikkagi ilmselt Skystaris (kaart võib olla vastuvõtu osas ka mingis sektoris (loe mingil sagedusel) bugine või liiga tuim,et lahjat signaali ära tunda/vastu võtta.
Aga sinna pole sul küll siis midagi teha. Vaatamist ju niigi peaks piisavalt olema :wink:
Kasutaja avatar
hania
Entusiast

Postitus Postitas hania »

kõigepealt mis ss1sul üldse on kui 1,3või 1,6 siiis unusta ära kuna need isendid ei võta eriti sr alla 6000 . 1,5 ja 2, nendega veel on kuidagi võimalik.
Kasutaja avatar
pint
Entusiast

Postitus Postitas pint »

mnjaa, sai väheke ehitatud ja katsetatud. Tuleb tunnistada, et skystar on tõesti hulga tuimem, kui tuuner. Siriuselt tuleb väga nõrgalt nt Viasat History- tuuner näitab, skystar mitte...

Kaart on muuhulgas rev1.5, 1.3'e just madala sr'i mittetoetamise tõttu ei ostnudki :wink:
Kasutaja avatar
Albert_II
Edasijõudnu

Postitus Postitas Albert_II »

pint kirjutas:Siriuselt tuleb väga nõrgalt nt Viasat History- tuuner näitab, skystar mitte...
Lyngsat.com vist hetkel maas, kas saad öelda selle history kanali parameetrid, ma prooviksin, kas mul tuleb.
Kasutaja avatar
pint
Entusiast

Postitus Postitas pint »

Niih, MTV Sweden nüüd ka skystariga FTA's nähtav :)
Kanal liigutati uuele sagedusele 11548 V, ning ei mingit probleemi enam. Sagedus on sama, mis täna startima pidaval Intelsat 10-02'l, seega peaks asi ka edaspidi stabiilne olema.
Kasutaja avatar
jyrts
Entusiast

Postitus Postitas jyrts »

Mul ka 2m pann aga hoopis Hotbirdi peal(interneti pärast).
Q on muidugi 100 ja skyitalia
kanalitel L 95%. Suht hea saavutus minu arvates skystariga. Teine
pann on 0,9'ne ja Intelsati peal. Intelsat
pani aga pikka aega näkku sama moodi et vahepeal signaal tugev
siis nõrk jne. Nüüd pann täiesti teises kohas (50m eemal) ja signaaliga
väga rahul.
Antenna: Wavefrontier T90 Toroidal
Coverage: 80E + 36E; 31.5E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E + 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K
Kasutaja avatar
arkoko
DigiTVfänn

Postitus Postitas arkoko »

jyrts kirjutas:Intelsat pani aga pikka aega näkku sama moodi et vahepeal signaal tugev siis nõrk jne.
Kui jutt 7E'st, siis suvel vahetati sateliit välja, võib ka sellega seletada, ehk. Kevadel, Eurovisiooni feed'i püüdes, panin ka seda tähele, et signaal oli jubedalt ebastabiilne. Siis ma kahtlustasin oma süsteemi, muidugi. :?
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Vasta

Mine “>> DVB Kaardid <<”