Tellimine hm-sat-ist

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Tellimine hm-sat-ist

Postitus Postitas ziege »

Küsimus suurele ringile- kas keegi kunagi sealt tellinud? ise tegin tellimuse 9.märtsil aga ootan oma kaupa siiamaani.Lubavad aina saata aga asjad on küll täpselt nii nagu on. Kas tegu ersndiga või käivadki seal asjad niimoodi- kuulsast saksa täpsusest on jäänud ainult jutud peale türklaste invasiooni sinna..Igatahes mulle tundub 4 nädalat ooteaega ikka üle mõistuse pika ajana..
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Re: Tellimine hm-sat-ist

Postitus Postitas faas »

Laos olev kaup tuleb küll kohe,mida näitab kohal pole ja saab mingil x ajal seda peab küll ootama (VT1 ootasin 3 kuud :) ). Muidu on igati normaalne koht. smile85
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Mina olen oma vidinad kõik sealt tellinud ja kõik on väga kiirelt tulnud. Maksnud olen krediitkaardiga. Osadel kaupadel on ostmise juures nn. valgusfoor. Kui see on roheline, on asi poes olemas eelmise päeva seisuga. Kollane on nädal-kaks ooteaega ja punase fooriga on ooteaeg peaaegu kuu või rohkem. Kui tellid esmaspäeval, saadetakse kaup teele teisipäeva pealelõunal ja Eestisse jõuab järgmisel esmaspäeval. Alati saab ka teel olles kullerfirma netist vaadata, kus kaup parajasti asub.
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Foorid olid kõik rohelises laines ja maksin krediitkaardiga aga sellegipoolest asi venib( transa UPS ) Karta on et mingid 500.- eurosed tellimused käivatki seda rada mööda-ehk kui rohkem tellid võibolla vastavalt sellele ka täitmise kiirus.. Selle tellimusega jäi küll mulje et kui raha krediitkaardilt käes siis muu pole oluline aga noh sellised need veebipoed kord juba on
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Foorid olid kõik rohelises laines ja maksin krediitkaardiga aga sellegipoolest asi venib( transa UPS ) Karta on et mingid 500.- eurosed tellimused käivatki seda rada mööda-ehk kui rohkem tellid võibolla vastavalt sellele ka täitmise kiirus.. Selle tellimusega jäi küll mulje et kui raha krediitkaardilt käes siis muu pole oluline aga noh sellised need veebipoed kord juba on
house
Uudistaja

Postitus Postitas house »

Sa oled kannatlik inimene.
4 nädalat oodata?
Ma sealt ei ole tellinud, kyll sarnastest. Kohe peale tellimust kysin yldnumbrilt ( kui muud numbrit ei ole antud) trackingu.
Kui muhisevad, et pakivad vms. kysin järgmine päev meiliga yle, kas said teele pandud.
Ja tyytan neid senikaua, kui saan mingi kinnituse.
Yldjuhul tekib Sulle mingi kliendihaldur, kellele saab otse kysimusi esitada.
Sellele olen saatnud otse järgmised kysimused/ tellimused ja asjad toimivad.
Vbla seal nii pole, ent Telefon:
http://www.hm-sat-shop.de/en/kontakt.html
Pane 1) meil 2) kõne, samal päeval, homme juba, ytle oma tellimuse number, kysi, mis toimub?
Saad asjad liikuma.
Vahet pole, kas tellimus 500EUR või n. 37EUR. Mõnes poes on nii, et kes rohkem oma tellimuse vastu huvi tunneb, selle asjad liiguvad kiiremini.
Petkovic>Jankovic
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

ziege kirjutas:Foorid olid kõik rohelises laines ja maksin krediitkaardiga aga sellegipoolest asi venib( transa UPS ) Karta on et mingid 500.- eurosed tellimused käivatki seda rada mööda-ehk kui rohkem tellid võibolla vastavalt sellele ka täitmise kiirus.. Selle tellimusega jäi küll mulje et kui raha krediitkaardilt käes siis muu pole oluline aga noh sellised need veebipoed kord juba on
Olen sealt tellinud ka vähem kui 100EUR eest. Siin on mingi anomaalia.
Muide viimasel korral, sain ühe odavama (32EUR) asja eest kaks (maksin ühe eest), kuna vahele jäid kolmekuninga päeva pühad ja tellimus venis 2 päeva. Teine 32 EUR vidin oli kingituseks viivituse eest. Tellimuse kinnituse ja tellimuse numbri ning arve väljastab nende pood ju koheselt meili teel (automaatselt).
Meili ja helista neile igal päeval. Räägivad väga hästi ka inglise keeles! smile11
Kasutaja avatar
tv
Entusiast

Postitus Postitas tv »

Küsiksin teadjatelt hm-sat'i saatekulude kohta.Vaatasin,et VISA'ga ostes on postikulud Eestisse 30EUR+4% kauba maksumusest.Kas see hind on ka tegelikult ernevate kaupade puhul alati ühene ?
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Jah
Kasutaja avatar
pioneer
Entusiast

Postitus Postitas pioneer »

Saksast tellimine üks viimane koht, vähemalt minu jaoks. Siit https://www.satplace.de/ jäigi kaup saamata, nemad vastasid, et kaup jõudis Eestisse aga minuni ei jõudnud ja lubati uuesti saata või raha tagasi mis siiani saamata. Ühest teisest Saksa poest venis samuti see saatmine üle kuu ja sai raha tagasi küsitud. Muidugi tarbijakaitsest saab kah sellistel puhkudel abi kui euroopa siseselt on.
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Infoks neile, kes tasusid krediitkaardiga või pangaülekandega. Tuleb pöörduda oma panga poole ja teha avaldus, millele lisad poe arve ja kinnitad, et pole kupa kätte saanud. Oli selline juhus ühe Taani interneti sati poega, mis nüüd pankrotis. SEB pank tõi mu raha tagasi 100% umbes kolme nädalaga.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Mul oli hiljuti juhus Ukraina Privat Panga'ga... 70 € üle poole aasta kadunud.
Tervelt 5 tellerit väidavad, et 12. märtsil kandsime teie krediitkaardile raha tagasi.
Mailile tuli kinnitus ja puha, et raha üle kantud tagasi.
Swedbank uurib ja uurib, raha pole kuskil.
Privat Panga'l on selline chat olemas nagu umbes Skype, kõik jutud online.
Ütlesin lõpuks neile, et mul on kõik jutud salvestatud. Kui valetate, saate kõik töölt lahti.
Või kui valetab teie tööandja, s.t. Privat Pank, annab Swedpank asjale ametliku käigu.
Oh imet ! Raha leidus 5 minutiga nagu imeväel. Aga oleks ka mingi vabandus olnud, seda polnud.
Viimati muutis tigekala, 23:20, 06 Apr 2011, muudetud 1 kord kokku.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Saaga võib vist lõppenuks lugeda- täna meilil UPS tracking link koos vabandusega, et mingi pudin oli puudu mida oodati..Aga jah, kogu aeg peab ise sebima ja meile saatma et asi mingilgi moel liiguks..Eks näis, kuidas see Sundteki pulk siis toimib Dreami sabas..
Kasutaja avatar
pioneer
Entusiast

Postitus Postitas pioneer »

aandra kirjutas:Infoks neile, kes tasusid krediitkaardiga või pangaülekandega. Tuleb pöörduda oma panga poole ja teha avaldus, millele lisad poe arve ja kinnitad, et pole kupa kätte saanud. Oli selline juhus ühe Taani interneti sati poega, mis nüüd pankrotis. SEB pank tõi mu raha tagasi 100% umbes kolme nädalaga.
pioneer kirjutas:Siit https://www.satplace.de/ jäigi kaup saamata, nemad vastasid, et kaup jõudis Eestisse aga minuni ei jõudnud ja lubati uuesti saata või raha tagasi, mis siiani saamata.
Käisin Swedbangas ära, tegin avalduse ja hiljem selgus, et Swedbank tahab selle teenuse eest raha, et siis võivad nemad võtta poega ühendust. Kas siis kah sealt raha tagasi saab ei kinnitatud.
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Tuleb siis õige pank valida. SEB toimetas selle asja küll tasuta ära. Swedbank on tuntud oma ülbitsemise poolest. Klient on seal viimane, kellega tegeleda. Seepärast viisin ka firma arve sealt ära.
Vasta

Mine “Üldfoorum”