HP 16 GB mälupulk Read Only...
HP 16 GB mälupulk Read Only...
Mure siis selline, et paar kuud vana HP 16 GB mälupulgal on kokku materjali nii umbes 8 GB ja nüüd pulk read only. Ei luba formatti teha, midagi peale copyda... kuda sellest jagu saaks, on kellegil kogemusi? Olemasolevat materjali ei ole vaja säilitada? Kasutan Win XP-d.
- valgekotkas
- Admin
Re: HP 16 GB mälupulk Read Only...
vaata nüüd oma pulgale hoolega otsa - ega seal ei paista mikrolülitit kahe asendiga: lukus - lahti ... ehk on kogematta pulk lukku pandudmeremees2 kirjutas:Mure siis selline, et paar kuud vana HP 16 GB mälupulgal on kokku materjali nii umbes 8 GB ja nüüd pulk read only. Ei luba formatti teha, midagi peale copyda... kuda sellest jagu saaks, on kellegil kogemusi? Olemasolevat materjali ei ole vaja säilitada? Kasutan Win XP-d.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Otsisin seda juba, aga no ei leia et oleks selline mikrolüliti. Pulk isegi juba nii "mikro"
http://www.pixmania.com/ee/ee/3539625/a ... flash.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.pixmania.com/ee/ee/3539625/a ... flash.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- valgekotkas
- Admin
kui see masin kus xp teda jutule ei võta siis proovi kõigepealt mõnes teises masinas, kui siis ka ei võta jutule oleks hea miski karmima tööriistaga kallale minna (partmagic vms win keskkonnas) (qpart vms linuxi masinas) kui ka need ei aita siis said ilusa võtmehoidja 

Üsna tihti kasutatakse USB pulkade juures miskipärast HP enda utiliite.meremees2 kirjutas:Mure siis selline, et paar kuud vana HP 16 GB mälupulgal on kokku materjali nii umbes 8 GB ja nüüd pulk read only. Ei luba formatti teha, midagi peale copyda... kuda sellest jagu saaks, on kellegil kogemusi? Olemasolevat materjali ei ole vaja säilitada? Kasutan Win XP-d.
Äkiste otsid HP lehelt või guugeldad, et "HP USB format utility" üles leida.
Näiteks see:
http://www.softpedia.com/get/System/Har ... Tool.shtml
Proovi ja anna teada, kas aitas, et teistel järgmisel korral lihtsam oleks!
Edit:
Vaata seda linki, täpselt sama probleem ja ka lahendus leitud gparted abil (linuxi livecd all siis ilmselt).
http://www.boards.ie/vbulletin/showthre ... p=66194333
Viimati muutis MultiUser, 12:06, 23 Aug 2010, muudetud 2 korda kokku.
Kahes erinevas XP masinas olen katsetanud. 3-s erinevad digiboksis mis lubavad formatit teha olen samuti proovinud. Tulemus 0. Kusjuures ilmselt üks boks selle mul lukku panigi...valgekotkas kirjutas:kui see masin kus xp teda jutule ei võta siis proovi kõigepealt mõnes teises masinas, kui siis ka ei võta jutule oleks hea miski karmima tööriistaga kallale minna (partmagic vms win keskkonnas) (qpart vms linuxi masinas) kui ka need ei aita siis said ilusa võtmehoidja

Proovin Sinu soovitatud partmagic-t. Võtmehoidjaks ei taha - värv ei sobi...

Tänud, õhtul kohe proovin esimesena HP enda "vidinat" loodame et ärkab siiski ellu.MultiUser kirjutas:Üsna tihti kasutatakse USB pulkade juures miskipärast HP enda utiliite.meremees2 kirjutas:Mure siis selline, et paar kuud vana HP 16 GB mälupulgal on kokku materjali nii umbes 8 GB ja nüüd pulk read only. Ei luba formatti teha, midagi peale copyda... kuda sellest jagu saaks, on kellegil kogemusi? Olemasolevat materjali ei ole vaja säilitada? Kasutan Win XP-d.
Äkiste otsid HP lehelt või guugeldad, et "HP USB format utility" üles leida.
Näiteks see:
http://www.softpedia.com/get/System/Har ... Tool.shtml
Proovi ja anna teada, kas aitas, et teistel järgmisel korral lihtsam oleks!
Mina olen oma kettad ja pulgad (mille Linuxsi purk on tuksi keeranud) sellega ellu.Lasen FAT32-te ja ongi nagu uus jälle(kui raud pole surnud).Sobib suurte kettaste formaatimiseks FAT32-te XP keskonnas kah kui vaja (minu Vant võtab näiteks ainult FAT32 vastu).Kindlasti on paremaid vahendeid olemas kuid on 1 võimalus lisaks,hea lihtne kasutada ja plõnni ega muud pole vaja välja käia. 

- Manused
-
- Fat32FormatterEN.zip
- (187.59 KiB) Allalaaditud 416 korda
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Write protected....faas kirjutas:Mina olen oma kettad ja pulgad (mille Linuxsi purk on tuksi keeranud) sellega ellu.Lasen FAT32-te ja ongi nagu uus jälle(kui raud pole surnud).Sobib suurte kettaste formaatimiseks FAT32-te XP keskonnas kah kui vaja (minu Vant võtab näiteks ainult FAT32 vastu).Kindlasti on paremaid vahendeid olemas kuid on 1 võimalus lisaks,hea lihtne kasutada ja plõnni ega muud pole vaja välja käia.

Ma vist väljendasin segaselt
Ma mõtlesin (linuxsi tuuner on pulga hukka keeranud ja windoosa massin ei loe) ja selle pisikese softi jupikesega olen XP ja 7-ga suutnud oma pulgad ja kõvakad ellu äratada nii,et windoosa massin neid jälle tunneb ja loeb ja kirjutab.

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Tänud faas, see pisike sinu pakutud progejupp äratas kenasti kõik mu kolm mahakantud pulka elule.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
ma pidasin silmas MultiUser poolt pakutud linuxi värki... isegi sain kogu selle LiveCD asja tööle, kuid mis ei tööta, see ei tööta... mälupulk ei luba miskit teha, ei formati ka seal linuxi all. siin ka miski tekst, mille salvestasin:faas kirjutas:Ma vist väljendasin segaseltMa mõtlesin (linuxsi tuuner on pulga hukka keeranud ja windoosa massin ei loe) ja selle pisikese softi jupikesega olen XP ja 7-ga suutnud oma pulgad ja kõvakad ellu äratada nii,et windoosa massin neid jälle tunneb ja loeb ja kirjutab.
GParted 0.6.2
Libparted 2.3
Format /dev/sdj1 as fat32 00:00:00 ( ERROR )
calibrate /dev/sdj1 00:00:00 ( SUCCESS )
path: /dev/sdj1
start: 2152
end: 31326207
size: 31324056 (14.94 GiB)
set partition type on /dev/sdj1 00:00:00 ( ERROR )
libparted messages ( INFO )
Unable to open /dev/sdj read-write (Read-only file system). /dev/sdj has been opened read-only.
Unable to open /dev/sdj read-write (Read-only file system). /dev/sdj has been opened read-only.
Can't write to /dev/sdj, because it is opened read-only.
========================================
Iseenesest mälupulk nagu päris kutu ei ole, sest pulgal olevaid salvestusi suudab (3 - 2 GB faili ja siis veel mõned väiksemad) mängida. aru ma ei saa...

aga tänud kes viitsisd kaasa mõelda ja postitasid. saaga jätkub...

no vot ei tee....faas kirjutas:proovi pista oma pulk XP massinasse ,käivita softi jupike mida soovitasin, las formaadib ära (ilmselt teeb) ma ei ole ise sattunud veel olukorda kus see programmike ei oleks hädast aidanud kui pulk,ketas füüsiliselt terve ainult faili süsteem tuksis.

- valgekotkas
- Admin
täiesti kontrollimata soovitus, hetkel pole aega ka, et seda kontrollida aga internetiavarustest jäi silma midagi sellist mis osadel aitas - kasutada omal vastutuselmeremees2 kirjutas:no vot ei tee....faas kirjutas:proovi pista oma pulk XP massinasse ,käivita softi jupike mida soovitasin, las formaadib ära (ilmselt teeb) ma ei ole ise sattunud veel olukorda kus see programmike ei oleks hädast aidanud kui pulk,ketas füüsiliselt terve ainult faili süsteem tuksis.
veateade Write protected....

RE: turn off write protection
1. Click Start->Run.
2. Type regedit and click OK.
3. Save your registry settings by clicking file > Export > save. This is the bacup taken in case something messes up.
4. Open HKEY_LOCAL_MACHINE by clicking on the + sign next to it.
5. Open SYSTEM by clicking the plus sign next to it.
6. Open CurrentControlSet.
7. Open Control.
8. Open StorageDevicePolicies
9. Right click on WriteProtect and click modify.
10. If the value data is 1 change it 0 and click ok.
11. Repeat steps 7 to 10 for ControlSet001 and ControlSet002 .
12. Close Registry editor and its done. You might have to reboot
step 11 is not necessary
if the registry entry does not exist: create it and it will work after you unplug & then plug-in your device again!!!