Mida arvate nendest mudelitest

Minu Sony kah sama madal (570 mm, koos jalaga). Paraku ei mahtunud VHS/DVD combo enam sinna kõrvale kapi otsa ära; pidin telku jalale 100 mm kõrguse karbi alla panema
 Minu Sony kah sama madal (570 mm, koos jalaga). Paraku ei mahtunud VHS/DVD combo enam sinna kõrvale kapi otsa ära; pidin telku jalale 100 mm kõrguse karbi alla panema 

Lugupeetud Õpetaja,mustkass kirjutas:kuna need uuemad telerid(Philipsid???)
 aga vaevalt...
  aga vaevalt... 
Lugupeetud HenkkaHenkka kirjutas:Lugupeetud Õpetaja,mustkass kirjutas:kuna need uuemad telerid(Philipsid???)
kui Teie meelest kaasaegsed pildinäitamisaparaadid on ainult Philipsi kaubamärgi alt heakskiidetavad , siis pakun aupaklikult kaalutlemiseks ka mõne Panasonicu plasma tehnoloogiaga varustet pildinäitamisaparaati.
Võibolla Õpetaja meel muutubki?aga vaevalt...
 Ma ei tea küll miks nii sarkastiline
 Ma ei tea küll miks nii sarkastiline   Aga kui sa tähelepanelikult postitust lugesid siis ei taha telkut omale vaid vanematele,nii,et plasmat ma ei soovita neile kuna voolutarve on tal ikka tunduvalt suurem,nöitena antud Philipsi mudeli 32 tolline voolutarve ca 90W ja 37 tollise oma ca 113W,plasma oma peaks olema tunduvalt suurem.
 Aga kui sa tähelepanelikult postitust lugesid siis ei taha telkut omale vaid vanematele,nii,et plasmat ma ei soovita neile kuna voolutarve on tal ikka tunduvalt suurem,nöitena antud Philipsi mudeli 32 tolline voolutarve ca 90W ja 37 tollise oma ca 113W,plasma oma peaks olema tunduvalt suurem. 

Zuumbox kirjutas:Alati saab ju midagi alla panna

Nii mulle kaupluseski tundus,aga noh vaatame mis kodus teeb kui ära ostan (kui ikka ostan?)Henc kirjutas:Väiksema diagonaaliga teleri pilt on samaväärsetel mudelitel alati teravam kuna sama resolutsioon on väiksemal tasapinnal, mistõttu punktitihedus parem.

Nujahmustkass kirjutas:Zuumbox kirjutas:Alati saab ju midagi alla panna

Igaüks vastavalt oma rikutuse tasemele
 Igaüks vastavalt oma rikutuse tasemele