Vantage VT-7100 TS HDTV

Räägime siin HDTV vastuvõtuseadmetest
Vasta
Kasutaja avatar
metsavend
Entusiast

Re: Vantage VT-7100 TS HDTV

Postitus Postitas metsavend »

http://vantage-kicks-ass.tv/forum/showthread.php?t=3682" onclick="window.open(this.href);return false;

selles lõimes peaks olema igasugu ketaste sobivust lahatud.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Tänud sain vastused.Nüüd teine küsimus kohe palju võtab ruumi 1 tund HD filmi?Kas 750G peale mahub kuni 90 tundi nagu väitetakse?
Kasutaja avatar
kalvis
DigiTVfänn

Postitus Postitas kalvis »

Vastavalt kanali bitratele. Kui on 1,5 Mbit sekundis, korrutad ajaga läbi (3600 sekundis tunni kohta) ja jagad 8, saad väärtuse MB. Erinevatel kanalitel on erinev bitrate.
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

faas kirjutas:Tänud sain vastused.Nüüd teine küsimus kohe palju võtab ruumi 1 tund HD filmi?Kas 750G peale mahub kuni 90 tundi nagu väitetakse?
Konkreetselt Vantage kohta ei tea vastust,
aga Kati puhul on n.ö. "rusikareegliks" et 10 minutit HD salvestust annab umbes 1 GB ketta peale (sõltub muidugi oluliselt nii kanalist kui ka salvestatavast materjalist).
Seega vastus oleks "jah".
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Nagu ma asjast aru olen saanud salvestab nii Kati kui Van ühte moodi kõvakale :) Tänud!Sain ennast huvitavatele küsimustele rahuldavad vastused.Jääb üle ainult pill hankida :D
Kasutaja avatar
andrus
Edasijõudnu

Postitus Postitas andrus »

Siinpool veel 1 Vantage 7100TS õnnelik omanik :)

Saabus siis kolmapäeva hommikul UPS-iga. Nii et läks nädal selle tellimisest saabumiseni. mitte eelmise reede õhtuks, nagu lootnud olin. Maapealse digiga sai ilusti hakkama, Conax ja starmani kaardilugeja toimisid cah koheselt. Signaalitase oli nac nõrgem kui Zoomboxil, aga see on seotud ka lühema kaablipikkusega, mis Zoomboxi läheb: 8 versus 15 meetrit.
Nädalavahetusel oli siis sat antenni paigaldus ja muud mõnud.

Nii. antenn paigaldatud ja pilt ees. Astra 19E ja Hotbird 13E sai kätte mingi 2000 kanalit.
'Signaali tase oli kõikidel 80-88 ja kvaliteet 85-95. Huvitav on see, et kui panni juures 13E otsisin, siis oli suur tegu, et see kätte leida, samas Astra lisaLNB panekul oli signaal ja ka 16E signaal kohe olemas. Tegu siis 110 cm antenniga, millel valmistajapoolset kirja pole.
Kui antenn paigas siis võis LNBd liigutada pikuti niipalju kui võimalik aga signaali taseme muutust sellest küll ei tulnud. kas siis parabool nii mööda/kõver ? Kasutasin 2 Vantage singel LNB & 4jane diseq.

Kasutaja Elit postitustest Kaupsile lugesin välja, et 110 Triaxiga peab signaal olema 100,
minul siis 80-88 sõltuvalt transpondrist.Suureks abiks seadistamisel oli katusele kaasa võetud läpakas koos vana TV kaardiga, mis võttis vastu Vantage videosignaali.
2 tundi oli masendus peal, et ei midagi aga siis sain antenni horisontaalis liigutades kätte 5E signaali 88%
edasi oskasin juba arvestada et mis ja kuhu suunata=>vertikaalis ülespoole ja ka 13E oli olemas. Antenni peal olev 22,5kraadi asemel oli lõpuks 25kraadi tõusunurka.
Igatahes loodi järgi oli mast OK.... ja ka antenn ise tundus korralik =>tugev

Tuuneri poolest siis oli kõik OK: kanaliotsing ja menüüd on loogilised. Oli minu jaoks esmakordne sati tüüneri seadistamine ja kõik toimis: sai vabalt valida satteliite ja transpondereid, diseq ja LNB sätted.
Soft sai uuendatud eelnevalt üle lani ( 1 linksys on DD-WRTga üle WIFI internetitarnija)
Valisin siis Vantage enda koduaadressi tuuneris, samas saab ka teisi aadresse kasutada, kui need tähed üle puldi sisse toksida... võimalik, aga nac aeganõudev.
Samas ei leidnud võimalust üle USB mälupulga softi uuendada, samas suutsin kanalid sinna salvestada- kollase nupu abil.

Kas keegi oskab privas juhendada parendatud softi osas ? ... :mrgreen:
Samuti võiks soovitada väiksema pea diameetriga LNBsid- mida saab vuntsidele monteerida.
Igatahes 13E ja 16E ja 19Evaatamine paistab olema raskendatud suurte LNBdega

Tänud veelkord kogu foorumiraffale heade nõuannete eest (B) (Y)
Viimati muutis andrus, 16:27, 09 Sept 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

Ega kõik transpondrid ei saagi olla 100%, kuna on ka nõrgemaid. See 100% on suhteline näitaja ja sõltub paljudest asjadest: antenni geomeetriast. tüünerist, LNB -st, ilmastikust ....Tähtis on, et signaal oleks kindlalt stabiilne.
Kui see oli esimene sat-antenni paigaldus, siis oli see edukas mõistliku ajaga. Tunnustan.
Kitsad (peened) LNB-d on näiteks ALPS (olid Serigos).
Näiteks siin on kasutatud ainult kõige odavamaid LNB-sid TRIAX ja ALPS :
http://digi-tv.ee/viewtopic.php?f=8&t=9 ... a&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Kui pilt ei häkki ja ei ruuduta siis põhimõtteliselt vahet pole mis see S ja Q on.Ma sain kah täna oma pilli kätte mulje ok st.palju parem kui lootsin.Ma veits piinan teist mõned päevad ja siis katsun kirja panna oma mõtted Vantage 8000 kohta.Ma panin endale 5 alpsi see siis 5e,9e,13e,16e,19e ja ok. :) Softi lased selga sama moodi kui kanali listi( soft 8000 ja 7100 sama ilmselt käituvad samuti)Ma küll probleeme ei kohanud 1,5 tundi oli kõvakas kõhus soft seljas jne.Eks nädala lõppu poole asi enam vähem selge :) .Krt.häirib kanalite sorteerimine veits vajab harjumist,ja muidugi setting editor sula selge saast minu meelest.
Sihi
Entusiast

Postitus Postitas Sihi »

Ilmselt kasutad diseq'i. Kuidas kõik 5 ära "mahuvad"? Mõtlen kuidas signaalid on? Kui suur pann? Minul on 1,1m ja 19e, 13e, 5e ja 1w on hetkel väga viis. Kas annaks sellele midagi juurde lisada (näit 9e)?
Kas kellelgi kogemusi kuidas VT7100-le kanalite pakette juurde luua? Ainult olemasolevatega (Music, News,...) on suht ahistatud see asi.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Kindlasti saad ainult alpsi pead tuleb panna ja 9E fookuses edasi 13E,16E,19E teisele poole siis 5E,1W tarbeks teine antenn ei ole viitsinud ringi tõsta kuigi ka see mahuks suurele ära, vähemalt minul nii 110 panniga(eliti postituses kuskil teemas oli vinge pilt palju ta mahutas ja kuidas).Kasutan vantage VT-DS8/1 PL lülitit(2 sisendit tühjad pole veel otsustanud mida panna).Lemmikute nimed saad ju ise ära muuta kui tahad.Või tahad rohkem nimekirju?
Sihi
Entusiast

Postitus Postitas Sihi »

Lemmikute äramuutmine pole probleem. Soovin rohkem nimekirju e. juurde lisada.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Nagu ma aru saan siis peaks võimaldama 9 nimekirja milles kuni 400 kanalit.Kas neid juurde saab ei tea.Pole enda omi paika saanud veel teagi palju neid on :) Äkki vanemad omanikud teavad.
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

kareHD

Vaata paigutust neli posti kõrgemal toodud viites.
Kasutaja avatar
andrus
Edasijõudnu

Postitus Postitas andrus »

faas kirjutas:Kui pilt ei häkki ja ei ruuduta siis põhimõtteliselt vahet pole mis see S ja Q on.Ma sain kah täna oma pilli kätte mulje ok st.palju parem kui lootsin.Ma veits piinan teist mõned päevad ja siis katsun kirja panna oma mõtted Vantage 8000 kohta.Ma panin endale 5 alpsi see siis 5e,9e,13e,16e,19e ja ok. :) Softi lased selga sama moodi kui kanali listi( soft 8000 ja 7100 sama ilmselt käituvad samuti)Ma küll probleeme ei kohanud 1,5 tundi oli kõvakas kõhus soft seljas jne.Eks nädala lõppu poole asi enam vähem selge :) .Krt.häirib kanalite sorteerimine veits vajab harjumist,ja muidugi setting editor sula selge saast minu meelest.

Asi selles, et ma ei leidnud seda kohta, kuidas mälupulgalt softi ja kanaleid peale lasta:
1GB sandisk mälupulk. Kollast nuppu vajutades salvestas kanalid küll mälupulgale.
Softi allalaadimise võimalust ei leidnudki... kolasin kõik menüüd läbi
Masinal siis peal uusim Vantage firmware. Küsimused:
Kas Vantage023201 soft tuleb samamoodi peale lasta kui firmware?
Idee osta Western Digital My Book World Edition 500GB 7200rpm 16MB RJ-45 1Gb/s kõvaketas, loogiliselt peaks toimima. Hinnaks siis1990 EEK sellel kettal.
Ühendaks Vantage, WD kõvaketta ja oma läpaka üle Linksys WRT45 kaablitega.
Siis saaks salvestada TV kanaleid ja net oleks ka kohe Vantages pidevalt olemas.
Samuti soov varundada muid andmeid. Selline universaalne lahendus siis plaanis. :)
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Softi lased sama moodi peale:
Mine menüüga "Media"OK-usb-OK ja vali siis pulgalt nooltega õige soft ja kinnita OK ja veidi aja pärast kõik läheb käima, enne küsib veel, kas ikka soovid softi vahetada. Samamoodi lased peale ka kanalilisti ja võtmed.
Vasta

Mine “>> HDTV Seadmed <<”