tean.Aga vahest olen satunud väga heade filmide peale originaal audio pole mingit peale lugemist(minu vanake ei lase kahjuks subikaid välja lülitada)muidu ok.Ja isegi vilets film on HD-na korraliku audioga vaadatav
 tean.Aga vahest olen satunud väga heade filmide peale originaal audio pole mingit peale lugemist(minu vanake ei lase kahjuks subikaid välja lülitada)muidu ok.Ja isegi vilets film on HD-na korraliku audioga vaadatav  ja on nakkav krt.
 ja on nakkav krt. 
 tean.Aga vahest olen satunud väga heade filmide peale originaal audio pole mingit peale lugemist(minu vanake ei lase kahjuks subikaid välja lülitada)muidu ok.Ja isegi vilets film on HD-na korraliku audioga vaadatav
 tean.Aga vahest olen satunud väga heade filmide peale originaal audio pole mingit peale lugemist(minu vanake ei lase kahjuks subikaid välja lülitada)muidu ok.Ja isegi vilets film on HD-na korraliku audioga vaadatav  ja on nakkav krt.
 ja on nakkav krt. 
Nagu Sa, antsuke, ise juba lugesid, käidud välja selline versioon - Diablo ei saa hakkama kiirustega 28000/30000.antsuke kirjutas:Midagi on mäda selle uue Eurosport HD 12418V, SR28000 ja Diabloga! Nagu Eurospordile panen nii jooksutab tüüneri ja Diablo kinni ja midagi enam lahti ei tee... sama on uute sagedustega, 12128H, SR30000 kuhu ilmusid Silver HD ja History HD kanal on täpselt sama jama, midagi lahti ei tee ja jooksutab Diablo kinni. Samas ülejäänud HD kanalid ja terve pakett toimib ilusti!
Oskab keegi midagi öelda, ma pean silmas neid kes kasutavad Diablot ja UW selle paketti vaatamiseks. Näiteks HUMAX, PACE, TOPFIELD või VANTAGE tuuneriga?

Isiklikult tundub,et viga ikka UW-s(jääb loota,et raud veab välja)ei tahaks jälle midagi uut soetada
 Isiklikult tundub,et viga ikka UW-s(jääb loota,et raud veab välja)ei tahaks jälle midagi uut soetada  

Aga kas selle pilliga YLE Peking HD on näha? (sorry, kui see vastus siin varem kirjas juba on...) , selle järgi saab kohe aru, kas pill ise ei saa hakkama või Underworld ei saa hakkama.antsuke kirjutas:väljas uus underworld 124. TPS AU. prantslased töötavad nagu kulda aga 30000 thorilt on ikka pime!
Siis on päris selge, et pill ei saa CAMiga suhtlemisega hakkama. SR 30000 ei ole probleemiks.antsuke kirjutas:YLE HD on ilusti näha, vahetab ühte pilti teisega !minu arust on häda ikkagi diabloga.

Õige vastus! Diablo = hispaania keeles kurat.Henkka kirjutas:Krt teab, mis seal olla võib