Humax CX PVR-9200C
Re: Humax CX PVR-9200C
Mingil põhjusel tahtis just selle kanali pärast tehase seadeid, aga nüüd sain ka toimima.
Eile avastasin, et kanalid on jälle oma õigetele kohtadele tagasi kolinud. Mingeid ümberseadistusi pole digiboksile teinudraix kirjutas:Eile tegin jälle kanalite otsingut ja nüüd kolisid 10 - 20 kanalid taas lõppu.![]()
Väga imelik asi sellega.

mul on box hakanud kummaliselt käituma, osade kanalite puhul, neid mingi 4-5 heli algul hakib u 10-15 sek ja siis jääb korralikult paika. olen teinud tehase seadistused ja uuesti installimised aga ikka sama pull. teine box globalteg boxiga kõik normaalne. samas ribas ülejäänud kanalid korras. (STV :378.00 MHz:6956 SR:256 QAM)
Tere. Kas see riist STV digitv võrgus ka töötab? Salvestab kahte kanalit jne?
Tarmo
Tarmo
töötab küll. boxil ei ole vahet kus võrgus on, peamine et oleks dvb-c.
Tänan. Kuna Starmanil ei ole lähiajal plaanis Pärnus kaabel-digit näidata ja Elioni toode on kokkuvõttes tibake kallis, siis pean vist STV võrku langema 

Tere. Olen siis nüüd 9200C omanik. Ostsin Elioni on-line poest. Töötab STV-s korralikult. Igati väärt riist. Tarkvaraversioon on 1.00.12, ehk siis eesti subtiitrid kirillitsas
See niikaua vist ei sega, kuni eesti kanalid oma subtiitreid saadete külge "põletavad", kui nad aga sellest loobuvad, läheb jamaks. Mul on selline tunne, et Humaxi tarkvarameistrid on Eesti ja Bulgaaria lihtsalt segi ajanud - bulgaaria omad on ladina tähtedega.
Ühe omapära leidsin veel - kui salvestatud saateid töödelda, siis lõikab millegipärast kümmekond sekundit enne näidatud kohta. Näiteks reklaame ei õnnestu niimoodi kuigi täpselt välja rookida. Kas versioon 16 lõikab täpselt? Kas muus mõttes on 16 parem, peaksin uuendama?
Kui vigane algversioon 02 on? Viimases hädas (kui Humax enam tarkvara ei uuenda ja subtiitrid ka eesti kanalitel vajalikuks muutuvad) peab vist algversiooni juurde tagasi pöörduma...
Tänan tähelepanu eest
Tarmo
---------
Lisatud:
Üritan softi uuendada. On sellised asjad: Serial to USB converter (Manhattan), Gender changer (female-female), WDN4OAK+, softiuuendus Versioon 1.00.16/Y4.11.
Converteri install läks korda, pordid sobivad (com1), Baudrates = 115200bps. Käivitan WDN4OAK+, open... uuendusefail FPXCCX10016_Y411.hdf... vajutan Download... tuleb aken, kus teatab: Waiting for Humax connection... Lülitan boxi sisse... Ja midagi ei juhtu.
Kas converter on vale? Või peab veel kuskilt midagi sättima?

Ühe omapära leidsin veel - kui salvestatud saateid töödelda, siis lõikab millegipärast kümmekond sekundit enne näidatud kohta. Näiteks reklaame ei õnnestu niimoodi kuigi täpselt välja rookida. Kas versioon 16 lõikab täpselt? Kas muus mõttes on 16 parem, peaksin uuendama?
Kui vigane algversioon 02 on? Viimases hädas (kui Humax enam tarkvara ei uuenda ja subtiitrid ka eesti kanalitel vajalikuks muutuvad) peab vist algversiooni juurde tagasi pöörduma...
Tänan tähelepanu eest

Tarmo
---------
Lisatud:
Üritan softi uuendada. On sellised asjad: Serial to USB converter (Manhattan), Gender changer (female-female), WDN4OAK+, softiuuendus Versioon 1.00.16/Y4.11.
Converteri install läks korda, pordid sobivad (com1), Baudrates = 115200bps. Käivitan WDN4OAK+, open... uuendusefail FPXCCX10016_Y411.hdf... vajutan Download... tuleb aken, kus teatab: Waiting for Humax connection... Lülitan boxi sisse... Ja midagi ei juhtu.
Kas converter on vale? Või peab veel kuskilt midagi sättima?
Raske öelda, mina tegin seda ühe juhtmega, com portide kaudu.
Tegid sa arvutile peale nende programmikeste installimist ka restardi? Ma mäletan, et installisin ka selle proge ja üritasin update'i teha aga ei õnnestunud. Siis sai arvutile restart tehtud ja hakkas toimima.
Tegid sa arvutile peale nende programmikeste installimist ka restardi? Ma mäletan, et installisin ka selle proge ja üritasin update'i teha aga ei õnnestunud. Siis sai arvutile restart tehtud ja hakkas toimima.
Olen nii kuuma kui külma restarti proovinud, ei midagi. Ühest UK Hummy-foorumist lugesin, et kui serial-USB konverterit kasutada, siis peab kindlasti ka null-modem kaabel olema
http://www.hummy.org.uk/forums/showthread.php?t=451" onclick="window.open(this.href);return false;
Minu arusaamist mööda on null-modem kaablit vaja vaid pin-2 ja pin-3 "pööramiseks" (kuna sellel on emased otsad, siis pole üleminekut vaja). Äkki on nii, et minu converter on pööratud ja fem-fem üleminek ka pööratud? (üleminekul on fem-otsad teineteise suhtes tagurpidi - ühel kitsam ots all, teisel üleval). Kui ma nüüd null-modem kaabli hangin, on jälle sama seis
Loodan, et mitte-pööratud üleminekuid on ka olemas? Konverteri ümbrisel polnud pööramisest küll sõnagi, aga siin foorumis on juttu olnud, et neid on olemas mõlemaid variante. Osta siis põrsast kotis... 
Tänud.
http://www.hummy.org.uk/forums/showthread.php?t=451" onclick="window.open(this.href);return false;
Minu arusaamist mööda on null-modem kaablit vaja vaid pin-2 ja pin-3 "pööramiseks" (kuna sellel on emased otsad, siis pole üleminekut vaja). Äkki on nii, et minu converter on pööratud ja fem-fem üleminek ka pööratud? (üleminekul on fem-otsad teineteise suhtes tagurpidi - ühel kitsam ots all, teisel üleval). Kui ma nüüd null-modem kaabli hangin, on jälle sama seis

Tänud.
Nüüd sain uuenduse tehtud.
Oligi konverterile lisaks null-modemi kaablit vaja. Kuna sellel on mõlemad otsad emased, siis üleminekut vaja ei olnud.
Tarmo
Oligi konverterile lisaks null-modemi kaablit vaja. Kuna sellel on mõlemad otsad emased, siis üleminekut vaja ei olnud.
Tarmo
Huviav kas Humaxi mehed ei kavatse juba mõnda uuendust välja lasta. Viimasest uuendusest juba palju aega möödas.
oleks loogiline kui tuleks parandus mis kuvaks eesti keelsed subbakad ladinatähtedes.
Võib olla kui kõik kellel on antud riistapuu kirjutaks kirja Starmani, või sinna kust te selle pilli ostsite, siis võib olla parandatakse ka see viga võib olla ära.
Minu kiri on igatahes saadetud.
Minu kiri on igatahes saadetud.
Samuti peaks pinda käima tootjale endale. Saatsin neile maili, sellele nad ei suvatsenud vastata. Humaxi (Euroopa) mailiaadress: [email protected]
Ma olen Starmanile selles küsimuses ka varem meili saatnud ja umbes kuu aega tagasi keegi helistas mulle tagasi ka. Kinnitati, et nad suhtlevad Humaxiga ja ootavad ise ka tarkvara uuendust aga ei tea, millal see tulla võib. Kui ma küsisin, et kas peab ootama kuu või kaks või hoopis aasta, siis selle peale ei osanud ta midagi kosta. Üldiselt ikka sama jutt, et kõik sõltub Humaxist, millal ta suvatseb meie jaoks mingi tarkvara uuenduse välja lasta. Humaxile saadetud 2 kirja on ka vastuseta jäänud.