Samas peaks tõepoolest au andma ka suurfirmade helpdeski telefonineidude tööle. Tulla toime vihaste, nördinud, segaduses ja pettunud klientidega. Ma oleks vist hullumajas kui peaks tegelema selliste probleemidega ja mõne kliendiga ka kauem kui 1 kuu... Samas üks osa suurest segadusest kuulub ka telefonineidudele endile, nad ei tea tihtilugu mida klient tahab või millest klient räägib, mis tähendab seda et nad pole endid uute toodetega ega uute oludega kurssi viinud. Nõrk siseinfo levi tootearendajatelt helpdeskile. AGa selline tegija nagu viasat on muidugi hoopis teine. Siin tuleb ju kõik üle lahe üle helistada ja oodata Rootsi isandate vastust. Ilma ametliku seisukohata ei tohi ju klienditeenindaja midagi öelda.
 Samas peaks tõepoolest au andma ka suurfirmade helpdeski telefonineidude tööle. Tulla toime vihaste, nördinud, segaduses ja pettunud klientidega. Ma oleks vist hullumajas kui peaks tegelema selliste probleemidega ja mõne kliendiga ka kauem kui 1 kuu... Samas üks osa suurest segadusest kuulub ka telefonineidudele endile, nad ei tea tihtilugu mida klient tahab või millest klient räägib, mis tähendab seda et nad pole endid uute toodetega ega uute oludega kurssi viinud. Nõrk siseinfo levi tootearendajatelt helpdeskile. AGa selline tegija nagu viasat on muidugi hoopis teine. Siin tuleb ju kõik üle lahe üle helistada ja oodata Rootsi isandate vastust. Ilma ametliku seisukohata ei tohi ju klienditeenindaja midagi öelda. Üks mu tuttav töötas klienditeenindajana Elionis. Tõsiselt, klienditeenindaja töö hullunud tarbijate ajastul ei ole kerge. Praegu on küll majandushoog raugemas aga vaevalt et selle pärast veel helpdeski kõnesid vähemaks jääb...