Sa loe läbi, mida ma kirjuatasin ja siis vaata peeglisse.

Ja lõppjaam peakski olema Vladivostok. Kuna sealne tööliste-talupoegade liit tundis ju suurendatud huvi Aljosa saatuse vastu. Rongijuhiks soovitaks KAKKERDISt.karla kirjutas:Mulle meeldis eilne Raadio Ringist kuuldud telefonikommentaar kus üks võrumaa mammi soovitas need loodrid kes selle sõduri pärast töö ajal protestivad lõbusõidule viia. Pakkus välja rongireisi, kosseis pidi olema loomavagunitest, et tunda mugavusi mida pakkus punane riigikord meie rahvale küüditamiste ajal, ainus vahe et rongi lõpus pidi olema platvorm millel transporditakse Aljoshat.
kle palun ole ausalt vait. kui tahad arutleda tõsiseslt, siis räägi mis on sitt aga ära pasanda. su lapsikused on juba ära tyydanudtigekala kirjutas:Ja lõppjaam peakski olema Vladivostok. Kuna sealne tööliste-talupoegade liit tundis ju suurendatud huvi Aljusa saatuse vastu. Rongijuhiks soovitaks KAKKERDISt.karla kirjutas:Mulle meeldis eilne Raadio Ringist kuuldud telefonikommentaar kus üks võrumaa mammi soovitas need loodrid kes selle sõduri pärast töö ajal protestivad lõbusõidule viia. Pakkus välja rongireisi, kosseis pidi olema loomavagunitest, et tunda mugavusi mida pakkus punane riigikord meie rahvale küüditamiste ajal, ainus vahe et rongi lõpus pidi olema platvorm millel transporditakse Aljoshat.![]()
Tagasi võiks nad lubada, ka rongijuhi, 25+5 aasta pärast.
niih, 2 häälega sõdur maha, edasi asi Ilvesele. Ilves ytleb EI, eadsi prokuratuuri. Prokuratuur ytleb EI ja ongi valimiskampaania selleks korraks läbi, kuni järgmiste valimisteni.
Tundub, et kakkerdis Sa oled lõpuks endale tõelise Sinu suundumuse ja sättumusega vastava kutse leidnud: shit - event manager. Anna aga kuuma!Ma siin nyyd täna sobrasin igasugustes portaalides ja tulin järeldusele, et eestlased on sellises arengustaadiumis oma mõistuse ja kultuuri poolest, et teeks Sita näituse, kus saab vaadata meie sitta, nt savisaare sitt, laari sitt jne. kui sitta ei saa äkki saab paberi. ukse peale paneks laidoneri hobuse sita ja sildi juurde, paluks mitte sisse astuda. kui eestlane ei saa sellest installatsioonist aru on neil ikkagi suur huvi sorkida sita sees.
Ребята! Tõsine arutelu on siin!kakkerdis kirjutas:... kui tahad arutleda tõsiseslt, siis räägi mis on sitt aga ära pasanda.
kakkerdis kirjutas:Ma siin nyyd täna sobrasin igasugustes portaalides ja tulin järeldusele, et eestlased on sellises arengustaadiumis oma mõistuse ja kultuuri poolest, et teeks Sita näituse, kus saab vaadata meie sitta, nt savisaare sitt, laari sitt jne. kui sitta ei saa äkki saab paberi. ukse peale paneks laidoneri hobuse sita ja sildi juurde, paluks mitte sisse astuda. kui eestlane ei saa sellest installatsioonist aru on neil ikkagi suur huvi sorkida sita sees. ja see oli nyyd tõsiselt mõeldud. kes ära nokib millega tegu, saab vist mõtiskleda selle yle, mis me teeme.
vaata kala, sinule käibki see yle mõistuse ja sinna ei saa mitte midai parata.tigekala kirjutas:Ребята! Tõsine arutelu on siin!kakkerdis kirjutas:... kui tahad arutleda tõsiseslt, siis räägi mis on sitt aga ära pasanda.kakkerdis kirjutas:Ma siin nyyd täna sobrasin igasugustes portaalides ja tulin järeldusele, et eestlased on sellises arengustaadiumis oma mõistuse ja kultuuri poolest, et teeks Sita näituse, kus saab vaadata meie sitta, nt savisaare sitt, laari sitt jne. kui sitta ei saa äkki saab paberi. ukse peale paneks laidoneri hobuse sita ja sildi juurde, paluks mitte sisse astuda. kui eestlane ei saa sellest installatsioonist aru on neil ikkagi suur huvi sorkida sita sees. ja see oli nyyd tõsiselt mõeldud. kes ära nokib millega tegu, saab vist mõtiskleda selle yle, mis me teeme.
Ja Sina kõrgelaubaline võiksid õppida eristama prokuratuuri ja Riigikohust (mis muideks on üks sõna ja kirjutatakse suure algustähega).nu näha , et madalalaubalised juga tundsid ennast puudutatuna sita näitusest, sest ennast seal halb näha aga asi läheb riigi kohtusse nagu nagin ja sealt tuleb vastus EI