Voolutarve on kõige väiksem argument. Kalkuleeri, palju sul näiteks elutoa laelamp voolu tarbib, kui sul on sel näiteks 5x60w pirni seesskystar kirjutas:plasma voolutarve... ca 300W
2 korda raskem LCD-st
 Või kui palju sul arvuti tegelikult voolu võtab
 Või kui palju sul arvuti tegelikult voolu võtab 
Sellega on lood nii, et näiteks mind häirivad ka igasugused jõhkrad pildimoonutamised, kus 4:3 pilt venitatakse äärtest laiaks. Lahenduse leidsin samsungi telekate näol, kus parematel mudelitel on selline 4:3 wide re¸iim, kus pilti lõigutakse teistest vähem, s.t. kohalikel kanalitel läheb ainult pool logo kaduma ja subtiitrid on kohe näha ning pildi ääri ei venitata jubedalt laiali. Puudub vajadus pildiga üles/alla sõita.skystar kirjutas:kui vaatad 4:3 pilti reziimis, kus ääred on mustad... siis plasmal jäetakse halliks (et pilt ei põleks sisse)... aga halli äärega on väga paha vaadata
See on tegelikult kergelt kokku surutud 14:9 re¸iim, mis ei häiri silma. Mingi % piires saab pildi mõõtmetega niimoodi mängida, et see häirima ei hakka. Igal juhul palju meeldivam, kui teiste firmade igasugused äärte suure venitamisega seotud smart või superwide re¸iimid.
Aga kui on soov 4:3 pilti letterboxituna ehk äärtega vaadata, siis on tõesti tumehall häirivam kui lcd hallikas must.
Aga küsi nüüd endalt, et praktikas, kas sa üldse kunagi 16:9 teleka peal 4:3-e letterboxituna vaatad? Praktikas lähed ikka mõnele smart re¸iimile üle ja harjud sellega ära

Ma näiteks ei raatsiks 42" teleka peal pinda letterboxi jaoks raisata, täispilt on meeldivam

... Taga targemaks asi läheb!
... Taga targemaks asi läheb! 
 Kas ma rääkisin, et ei saa?
  Kas ma rääkisin, et ei saa?