Parim DivX mängija

Tarkvara ja riistvara probleemid
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Parim DivX mängija

Postitus Postitas mustkass »

Tere!Probleem siis järgmine,kavas muretseda Dvd mängija,mida arvate sellistest mudelitest Xoro HSD 415 või uuem mudel Xoro HSD 4000.
Oluline erinevate subtiitrite tugi,tegemist siis dvx mängijaga.Või mõni muu mark,mida soovitate?
Kasutaja avatar
kastan
Edasijõudnu

Postitus Postitas kastan »

Kasutan Yamada DVX6700, mängib kõik mis ümmargune, subikate tugi *.sub ja *.srt. Hind ka alla tonni. Olen rahul.
Kasutaja avatar
joonas
Entusiast

Postitus Postitas joonas »

DVD Maailma foorumist saad vast rohkem abi, kui siit. Niipalju, kui olen aru saanud, siis kõik nad on sinu soovitud divx koha pealt mingil määral poolpidused. Pioneer ja Philips on juba enam-vähem pandavad.

Äkki aitab sind ka Softpedia firmware foorum. Näed vähemalt, millisele mudelile midagi aretatakse.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Aitüma abi eest,eks ma uuri veel DVD foorumist,Xoro 415 aga Audio Video Bild ajakirja testivõitja 204 aastal,Panasonic ja Philips muidugi kõvad firmad mõlemad,aga supakate koha pealt nõrgad,näiteks JVC ei võtnud supakate osas üldsegi jutule.Veel arvamusi?
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Võta Xoro 4000, esiteks on olemas subakad, teiseks on olemas väga hea tootjapoolne upgrade. Lähim leht asub http://www.xoro.ru Üldiselt lollikindel masin. Xoro 415 .srt ja .sub faile ei toeta.
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Julgen soovitada hirmodavat mängijat Provision DVX4350PR. Mängib kõiki pildi ja heliformaate, mis plaadile võimalik toppida. Ka jpg formaadis CD-l fotosid! Toetab ka Dolby DTS-i. Kahjuks pole optilist väljundit. Hind alla 800 EEK-i. Supakate toetus olemas, saab ka supakete suurust muuta, kel nägemine kehvem.
Edu soovides A.A
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Pole paha soovitus, tal ju põhimõtteliselt sama sisu mis Xorol, optiline seade on ainult tundmatu, Xoro kasutab LG lugejat, see vähe stabiilsem põrutuse suhtes, lisaks loeb paremini kraabitud plaate. Provisionil puudub tugi kust saada softiuuendusi, kodekid ju uuenevad, Xorol on see kodulehel olemas. Sai vist kõik erinevused ära märgitud.
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

nagu eelpool öeldud siis dvd- foorum parim koht infi hankimiseks.
Mida silmas pidada siis, kogu aparaat saab alguse prosest, mille peale ta on üles ehitatud. Ehk siis nii mõnigi aparaat pole puht füüsiliselt võimeline mängima kõike seda mida mingi ime pakkimistega on kokku pakitud.
soovitus tõesti on selline, et osat see aparaat, millele on toetus kõige parem, säästad närve ja aega.
Kasutaja avatar
sergei2004
Entusiast

Postitus Postitas sergei2004 »

endal on 2 tukki,uks on yakumo,teiene hiteker,kunagi olen ostnud arvutide poest,samas divix-te kohta voi oelda,et uks loeab divxi hasti,teine pidurdab,ja siis on tagurpidi..et arvan et softi vahetus laheb mulle abiks... :?

aga kellel see loom on?on vaart masin?

http://www.andrewboss.ee/
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Ise pole näppinud, aga lähen toon esmaspäeval ära ja avaldan arvamust. Ainus millepärast võib asi ostmata jääda on divxi all subtiitrite puudumine. Miskipärast ma kodulehelt ei suutnud selle kohta midagi leida, ülejäänud andmed olid korralikud.
Kasutaja avatar
sergei2004
Entusiast

siis jaame ootama,muidu varsti plaanis midagi ostma,aga tahaks ja et karaoki vark ja korralik divx i tugi oleks,ka sub toetus..

:?
Kasutaja avatar
vbenno
Edasijõudnu

Postitus Postitas vbenno »

kas kellegil kiss mängijatega(kiss dp-600) ka kogemusi on?
Kasutaja avatar
silver
Edasijõudnu

Postitus Postitas silver »

karla kirjutas:Ise pole näppinud, aga lähen toon esmaspäeval ära ja avaldan arvamust. Ainus millepärast võib asi ostmata jääda on divxi all subtiitrite puudumine. Miskipärast ma kodulehelt ei suutnud selle kohta midagi leida, ülejäänud andmed olid korralikud.
Kas oskate juba mingi hinnangu anda?
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Sai siis masin katsetusteks koju toodud, proovitud ja tulemus järgmine:
Pilt vägagi hea, loeb tõesti kõiki formaate, ropult palju võimalusi, kuid divx subtiitrite tugi puudub. Hinna ja kvaliteedi suhe hea, soovitan osta kui subakate vajadus puudub.
Kasutaja avatar
sergei2004
Entusiast

to karla:

kui sa proovisid andrewbossi siis siin on nendel ka firmware upgrade mis annab subakad http://www.andrewboss.ee/?lang=est&page ... p=download
Vasta

Mine “Arvutid”