Anonüümne PROXY ja selle kasutamine...

Tarkvara ja riistvara probleemid
Vasta
ice
Õpetaja

Anonüümne PROXY ja selle kasutamine...

Postitus Postitas ice »

Hei kallid kaasvõitlejad!

Erakordne aeg nõuab erakordseid meetmeid...

Seoses võimuorganite tugevdatud 'plaanimajandusega' on peenike peos ka meie seltskonnal. Partsi valitsus on kül tagasi astumas, kuid nende poolt valmis sepitsetud ja laia kõlapinda leidnud 'plaanimajandus' on endistviisi jõus ning ohustab ka selle foorumi aktiviste.

Siit üks näide, kuidas oma privaatsust paremini kaitsta. Lahenduseks on kasutada anonüümset proxy't, mis soovitavalt asub väljaspool EU'd ning lisaks jätaks välja veel USA, kellega on valitsusel tihe koostöö. Aasia ja Lõuna-Ameerika on hetkel meile ehk sobivaimad anonüümsust pakkuvad piirkonnad.

Kuidas häälestada oma brauser kasutama ainult kindlate portaalide jaoks proxy teenust? Siin siis lühike õpetus:

1. Kõigepealt lae alla proxy skript. Faili leiad siit: LINK. Peale faili lahtipakkimist salvesta see näiteks C ketta juurkataloogi selleks, et saaksid edasistest piltidest abi...

2. Ava fail notepad'i või mõne muu tekstiredaktoriga. Tee muudatused failis selliselt, et oleks kirjeldatud 'anonümiseeritavate' portaalide aadressid ja salvesta fail. Näiteks:
function FindProxyForURL(url,host) {
if(
inDomain(host,".digi-tv.ee")||
inDomain(host,".hot.ee")||
inDomain(host,"network-tools.com")

) return "PROXY 200.60.234.11:80";

else return "DIRECT";
}

function inDomain(host,postfix) {
var n = host.toLowerCase().lastIndexOf(postfix);
return (n >= 0 && n + postfix.length == host.length);
}
3.Häälesta oma brauser kasutama proxy eelhäälestuste faili (näide Internet Exploreri baasil).

Kõigepealt siis menüü Tools | Internet Options | Connections
Siit siis dial-up'i korral valida oma dial-up ühendus ja vajutada Settings
Püsiühenduse läbi LAN'i korral valida akna alumisest äärest LAN Settings
Edasi juba ühtemoodi:

a) pane linnuke 'Use automatic configuration script'
b) kirjuta sisse selle 'auto.pac'i aukoht kujul: file://c:/auto.pac
(juhul kui salvestasid faili mujale, siis on see tee ka teine
c) kinnita tehtud muudatused ja sulge häälestusaknad

Siin veel pilt selle toimingu kohta:

Pilt

4. Selleks, et kontrollida oma tehtud muudatuste korrektsust mine aadressile http://network-tools.com ja veendu, et sinu sisestatud proxy ja leitud aadress on samad...

5. Anonüümsed proxy'd on 'kiiresti riknev kaup' ehk teisisõnu tuleb neid nii korra-paar nädalas vahetada.

Anonüümsete proxy'de pidevalt uuendatava nimekirja leiate aga SIIT
NB! Vajab registreerumist!

6. PROXY aadressi muutmiseks leia omale uus 'ohver' ülaltoodud aadressilt ning tee muudatused 'auto.pac' failis selliselt, et see punasega toodud osa ehk aadress asenda uuega ja veendu, et ka sinisega toodud osa ehk port oleks õige. Salvesta muudatused ja sulge/ava oma brauser uuesti.

Vabandan siinkohal Adminnide & Modede ees, kuna viitasin teistele foorumitele, kuid loodan, et mõistate teema aktuaalsust ja olulisust!

Seltsimehed! Olgem valvsad, sest vaenlane ei maga!

iCE

PS! Kui kellelegi jäi midagi arusaamatuks või selgusetusk, siis inglise keeles on sama asi saadava SIIT
Viimati muutis ice, 10:22, 22 Mär 2005, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
satitaevas
Entusiast

Postitus Postitas satitaevas »

ole meheks...hea nõuanne! :)Please check the below values against the real address of your connection, if any of the below fields match your real address then your connection is not entirely anonymous, if they don't however, enjoy your anonymous browsing :-)

Remote address: 170.224.224.118 (proxyche06.or3.marketscore.com)
HTTP "X-Forwarded-For" field: 194.xxxxxxxxxxxxxxx
HTTP "Forwarded" field: None detected.
HTTP "Client-IP" field: 194.xxxxxxxxxxxxxx
HTTP "HTTP-From" field: None detected.
ei tea kas tegin kõik õieti,test andis sellise vastuse xxxx-d on minu pandud ehk minu IP siis
Viimati muutis satitaevas, 09:43, 22 Mär 2005, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Suured tänud Sulle ICE!
Edu soovides A.A
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

satitaevas kirjutas:Please check the below values against the real address of your connection, if any of the below fields match your real address then your connection is not entirely anonymous, if they don't however, enjoy your anonymous browsing :-)

ei tea kas tegin kõik õieti,test andis sellise vastuse xxxx-d on minu pandud ehk minu IP siis
Asi selles, et selle skriptiga sa määrad proxy kasutamise vaid kindlate site'ide jaoks. Vaevalt, et sa panid .marketscore.com'i sinna listi... Vaata mu esimest postitust. Sai teine emakeelseks ja koos kontrollmehhanismiga sinna pandud.

iCE
Kasutaja avatar
satitaevas
Entusiast

Postitus Postitas satitaevas »

ice kirjutas:
satitaevas kirjutas:Please check the below values against the real address of your connection, if any of the below fields match your real address then your connection is not entirely anonymous, if they don't however, enjoy your anonymous browsing :-)

Asi selles, et selle skriptiga sa määrad proxy kasutamise vaid kindlate site'ide jaoks. Vaevalt, et sa panid .marketscore.com'i sinna listi... Vaata mu esimest postitust. Sai teine emakeelseks ja koos kontrollmehhanismiga sinna pandud.

iCE
tänx,korras!
Vasta

Mine “Arvutid”