Kuku raadio digitund
Kuku raadio digitund
Mis värk selle digitunni podcastiga spotifys on, kestab 13min lõpeb lambi kohapeal.
Või see minu kohalik probleem.
Või see minu kohalik probleem.
LG55NanoCell,Vu+Uno4Kse+USBTurboTuner,
TriaxTDS110 13.0E,Unix100 suund Koeru,
NvidiaShield,YamahaR-N303D,SynologyDS218+
TriaxTDS110 13.0E,Unix100 suund Koeru,
NvidiaShield,YamahaR-N303D,SynologyDS218+
Re: Kuku raadio digitund
kuula siit https://kuku.pleier.ee/podcast/digitund
DAB raadio peab jääma ! ERR SD kanalid kinni panna DVB-T
Rait, ise ka kuulasid oma lingilt? Maksumüüri taga - https://kuula.postimees.ee/kuku/digitund/277656 49 minutit.
Muidugi, ma ei leidnud pleieri ega radioplayer äppidest võimalust postimehe kontoga sisse logida, võib need duo meedia poolt palavalt soovitatud rakendused telefonist eemaldada..
Muidugi, ma ei leidnud pleieri ega radioplayer äppidest võimalust postimehe kontoga sisse logida, võib need duo meedia poolt palavalt soovitatud rakendused telefonist eemaldada..
Ei ole, või mitte veel kõigil.
https://postimees/kuku-raadio-saated-on-nuud-osa-postimehe-digitaalsest-tellimusest
Oma Postimehe lehel tehku mis tahavad. Aga kui kuku,pleier,ee maha võetakse, on see otsus täielik idiootsus ja endale jalga laskmine. Saan aru, kui maksulisel kanalil veebisaateid peab kontoga kuulama-vaatama, kuid vabalt eetris leviva raadio järelkuulamise tasuliseks tegemine viib lihtsalt jaama populaarsuse alla.
Nüüd õnneks digiraadio, USB-tuuner arvutisse, proge salvestab striimi kettale ja soovi korral tükeldab iga tunni eraldi ka. Kuna AAC on väikse andmemahuga, ei täida ketast ja võimalik vajadusel tuttavatele vajalik saade-saated saata.
News feeds junkie
Taas, jutt on 13 min versus 49 minutit.
Teile mängib täissaate välja?
On jah 13.32. Ei pand ise kohe tähelegi.
Aga see on tõesti idiootne, et vabalt leviva asja eest raha tahavad.
Aga las nad mõtlevad selle asja üle veel ......
Aga see on tõesti idiootne, et vabalt leviva asja eest raha tahavad.
Aga las nad mõtlevad selle asja üle veel ......
-
FoorumilOskarrand
- Entusiast
Ka Äripäeva Raadio saadete järelkuulamine on osaliselt tasuline, selleks peab olema Äripäev tellitud, see on olnud nii juba veidi rohkem kui 5 aastat.
Eile kuulsin sellest kell 15 Kuku raadio täistunniuudistest, seal oli uudis, et Kuku saadete järelkuulamine on edaspidi saadaval vaid Postimehe digitellijatele. Mul endal õnneks Postimehe digitellimus olemas. Teadupärast läks 1. juulil Kuku raadio Postimees Grupi alla, nii et Anvar Samost on Postimehe kui ka Kuku raadio peatoimetaja.
Seega järelkuulamise osas Kuku raadio ei ole ainus, kes on seda teinud.
Eile kuulsin sellest kell 15 Kuku raadio täistunniuudistest, seal oli uudis, et Kuku saadete järelkuulamine on edaspidi saadaval vaid Postimehe digitellijatele. Mul endal õnneks Postimehe digitellimus olemas. Teadupärast läks 1. juulil Kuku raadio Postimees Grupi alla, nii et Anvar Samost on Postimehe kui ka Kuku raadio peatoimetaja.
Seega järelkuulamise osas Kuku raadio ei ole ainus, kes on seda teinud.
Ma kuulasin Spotify's teisipäeva hommikul ja siis oli täispikkusega.
Kusjuures ka vanemad saated on "kärbitud" Mis siis ikka, edaspidi kuulan ainult Geeniuse digisaadet, kuni see pole veel tasuliseks tehtud. Niikuinii enamus teemasid kattusid nendes saadetes.
Kusjuures ka vanemad saated on "kärbitud" Mis siis ikka, edaspidi kuulan ainult Geeniuse digisaadet, kuni see pole veel tasuliseks tehtud. Niikuinii enamus teemasid kattusid nendes saadetes.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
-
FoorumilOskarrand
- Entusiast
Nägin seda minagi enne, kui postitati.arkoko kirjutas: 17:33, 04 Juul 2026 Ma kuulasin Spotify's teisipäeva hommikul ja siis oli täispikkusega.
Kusjuures ka vanemad saated on "kärbitud"
Kuvatõmmis 2026-07-04 173541.png
Mis siis ikka, edaspidi kuulan ainult Geeniuse digisaadet, kuni see pole veel tasuliseks tehtud. Niikuinii enamus teemasid kattusid nendes saadetes.
Samas Postimehe digitellimus ei ole kallim kui Äripäeva oma.
kuula kuku raadiost siis otse
nüüd ka seal 13 min