No seal tabelis on ikka palju jama kohe! Ehk saavad millalgi kaineks ja parandavad ära...
Levira on soliidne ja usaldusväärne firma ja nende andmed on korrektsed.
vaiko kirjutas:
No seal tabelis on ikka palju jama kohe! Ehk saavad millalgi kaineks ja parandavad ära...
Levira on soliidne ja usaldusväärne firma ja nende andmed on korrektsed.
Mul teine mure. Mux 4 käitub Ida-Harjumaal veidralt. Eriti alates 01.07.2024. Ka minu digiboxides (2 erinevat Amiko ja Xtrend) kõike nõrgem signaal (aga saavad jagu).
Naabri juures aga ei saa...
203 60 380 Kanal 2 HD
212 62 382 Duo 5 HD
214 64 384 Duo 4 HD
245 69 389 Kanal 7 HD
246 70 390 MuseumTV 4K/UHD
Kalesil, Aruküla lähistel (Raasiku vald) võimendiga toaantenn - teler Samsung Frame 4K, kõik need kanalid kaebavad nõrka signaali, võtavad aga pildi ette (ka 4K/UHD) kuid heli asemel on ragin või vaikus. Sama antenn ja sama teler, kõik ülejäänud kanalid 45-st (kõik muud Muxid) - pilt ja heli on kvaliteetne ja probleeme ei ole.
Mis on valesti Mux 4 suunadiagrammiga Ida-Harjumaal?
19-24 km Teletornist ja vajab väliantenni?
Koeru mast on siit oluliselt kaugemal (toaantenniga ei näe Koeru suunal midagi).
Soovides pakkuda sisukaimat TV-teenust Teile harjumuspärase telekanalite valikuga, anname teada, et seoses ulatusliku telekanalite sisseostuhindade kasvuga toimub 01.12.2024 hinnamuudatus ka Teie tänases TV teenuse kuutasus.
Käesolevaga anname teada, et alates 01.12.2024 suureneb Teie Elisa Klassik üle õhu TV-teenuse kuutasu 1,47 € võrra.
Hindu tôstavad vist kõik, mulle helistati AS Go3 Baltics ja teatati samuti hinnatõusust, hinnatõusu suurusjärk oli analoogne. Küsisid, et mis ma teen, et kas jätkan teenuse kasutamist. Mina vastu ei vaielda, sest lõpetada ei soovinud.
Viimastel nädalatel on probleem TV3 heliga. Mingi kummaline toksimine/põrin on heli taustaks. Jube vihaseks teeb ikka see taandareng ja kuidas üle õhu tarbijaid alandatakse ja vananenud pildistandartitega kostitatakse. Igatahes see heli probleem on mõlemas teleris.
Helikooder läheb mulksuma. Parandatakse, kui keegi kurdab, ise nad heli vist kõrvaga ei jälgi ja ostsillogrammil paistab kõik ju ok olema. See mulin on olnud ka teistel ZUUMi kanalitel.
ZUUMiga ei taha keegi vist enam tegeleda, tiksub nagu on. Ma teeks korraliku uuenduskuuri - LCN normaalsemaks, kanaleid muksides kokku (peaks ühe muksi tühjaks saama) või mahutaks paar HD-versiooni lisaks.
Imestan koodrite kvaliteedi üle. Kui Soome hakkas SD-d etapiviisiliselt sulgema, pandi MPEG2 koodekiga kümmekond teenust ühele sagedusele. Bitivoog oli sarnane ZUUMi kanalitele, kuid pilt palju ilusam, puhtam ja teravam. Ja kui HD kommertskanalid ajutiselt ühte muksi suruti, oli samuti väike bitivoog, kuid pildid kristallselged. Leviral suurem bitivoog, kuid pildid ähmasemad ja heli tuhmim.
renqest kirjutas: 20:53, 05 Nov 2025ja tv3 tuleb 1080p resoga
TV3 ei hakka kunagi 1080p väljastama.
Kui HD-SDI pealt juba upgrade teha, siis järgmine samm oleks UHD. Pigem ei usu.
Eks kirjuta Teliale, et nad lisaksid 1080p juurde tärnikese, et tegu on üles-skaleeritud pildiga
Scott kirjutas: 21:31, 05 Nov 2025
ZUUMiga ei taha keegi vist enam tegeleda, tiksub nagu on. Ma teeks korraliku uuenduskuuri - LCN normaalsemaks, kanaleid muksides kokku (peaks ühe muksi tühjaks saama) või mahutaks paar HD-versiooni lisaks.
Lisaks millele? ZuumTV on ikka SD ehk 576i, ainus HD on vabalevis MUX-l edastatav ETV kanalid.
Aga ilmselt ei hakka keegi ZuumTV-d kunagi uuendama, "hea" kui seda üldse kuidagi edastatakse.
Praegu on ZUUMi muksides piisavalt vaba ruumi, et sinna nt K2 ja TV3 haadeena juurde mahuks. Ise eelistaks muidugi Eurosportide HD-versioone.
Täiesti uusi kanaleid vaevalt lisatakse, kui õhulevi Elisal veskikivina kaelas.
...
Tegelikult oleks ettepanek TV3 kohta - vabalevi eksperiment kukkus või kukutati läbi, aga võiks proovida osalist vabalevi. Õhtune uudistesaade ja võib-olla veel mõni omasaade võiks olla koodivaba. Seda saab kellaajaliselt korraldada, ilma et inimene juhiks. Selline on nt satil Šveitsi kanalil või RAI 2 (neil küll vastupidi, mõned saated on koodiga). Antud teema peaks olema TV3 ja Elisa vaheline diil, ehk ei lähe nii kalliks kui leping Leviraga.