Filmix kirjutas:Olen nüüd siin vaikselt taustaks Duo Goldi kuulanud. Eks pikapeale kõrv harjub selle sita kvaliteediga Ja ega need vanad lood muidugi ei hiilgagi kvaliteedi poolest. Aga kui tuli mingi Beatles'i lugu, siis ma ei suutnud kiusatusele vastu panna... Keerasin heli valjemaks ja otsisin ruttu sama loo vinüüli pealt välja ning panin mängima... Jälle sama efekt - nagu oleks peldikust kontsertsaali sattunud Kui see DAB+ selliseks jääbki, no siis kõlbab teda ainult mingist köögi krapist kuulata
See pole nüüd küll adekvaatne võrdlus. FMst ei saa Sa ka kätte seda kvaliteeti, mis vinüülplaadilt (ma ei räägi siin Melodia töödetud plaatidest). Ma pean ilmselt sõitma kuskile FM masti kõrvale, et võrrelda helikvaliteeti. Niipea, kui liigud FM saatjast eemale, hakkab analoogmüra helipilti segama ning igal juhul on FM halvema kvaliteediga. Ilmselt olen ma kurt, aga mina neid plekilisuse probleeme enam ei kuule, vähemalt mitte Duo jaamadel, kui alustasime testimist, oli see suur probleem. Aga täna ma ikka ei taha FMi kuulata, sest FM on tuhm ja madal ots on puudu.
Aga muidu, hea jaamavalik Goldi lugude puhul on otsitud võimalikult hea kvaliteediga versioonid lugudest, aga samas sellised, mis tooksid 60-date soundi võimalikult ehedalt välja.