Otsi sinise nupu alt - AV Setup / Auto Language... See on OpenATV, kas Gemini Project 3.3ga üldse sellist valikut on - ei mäleta...xda kirjutas:Kas oskab keegi öelda kuidas saaks subtiitrid sellel boksil tööle ? Peal on GP3 (0.83-r2).

Otsi sinise nupu alt - AV Setup / Auto Language... See on OpenATV, kas Gemini Project 3.3ga üldse sellist valikut on - ei mäleta...xda kirjutas:Kas oskab keegi öelda kuidas saaks subtiitrid sellel boksil tööle ? Peal on GP3 (0.83-r2).
See Onkyo võimendi pole nn. kodukino võimendi ja tal puudb HDMI. See on stereovõimendi mille küljes on 2 Tannoy Revolution XT8F kõlarit.tigekala kirjutas:Et siis millises järjekorras ?
kui Onkyo võimendil üldse on HDMI in/out ja kui üldse tunnistab HDMI CEC.
Ma ju kirjutasin -xda kirjutas:LG TV pakub, et tema juhib hoopist Dreambox'i...
Minu skriini peal on pandud seadistused - ainult Dreami puldiga.
Aga saab ka teleka puldiga...
See on jah kahjuks nii. Aga vast kunagi äkki tuleb...mustkass kirjutas:Häälkäsud muidugi eesti keelt ei tunnista,jama ju,patra inglise keeles pulti
Aga mina julgen kahtlustada, et Sul on HDMI CEC üldse aktiveerimata või siis valesti seadistatud.xda kirjutas:Ühendatud on mul asjad nii: dm7080 HDMI out -> TV HDMI in.
Aga ma kahtlustan et mu HDMI kaabel on miski vana versioon, sest sealt ei lähe käsud edasi kummaski suunas.
Ma ei leia TV-l seda HDMI CEC kohta ülesse. Omaarust olen kõik kohad läbi käinud. LG-l on Simplink. Katsetan seda värki HDMI2 pesas see on 4K/ARC.tigekala kirjutas:Aga mina julgen kahtlustada, et Sul on HDMI CEC üldse aktiveerimata või siis valesti seadistatud.xda kirjutas:Ühendatud on mul asjad nii: dm7080 HDMI out -> TV HDMI in.
Aga ma kahtlustan et mu HDMI kaabel on miski vana versioon, sest sealt ei lähe käsud edasi kummaski suunas.
Kuna minul, töötab Dreami komplektis olnud HDMI kaabliga ideaalselt.
Ja ei lülita Dreami puldiga telekat sisse/välja ? ( TV nuppu pole Dreami puldi peal vaja sõtkuda !)xda kirjutas:Hetkel on mul nii