Khmmm... kiisu, kuidas Sul inglise keelega suhe on? Kas Sinu arust "burst" on "võimendus"????mustkass kirjutas:toonivõimendus...
Kui jah, siis mina olen küll vait...
Khmmm... kiisu, kuidas Sul inglise keelega suhe on? Kas Sinu arust "burst" on "võimendus"????mustkass kirjutas:toonivõimendus...
Milleks siis üldse punnitada tõlkida kui tuleb lõppude-lõpuks välja, et mingit, kasvõi tehnilist mõistet, ikkagi ei saagi tõlkida ?Henkka kirjutas:see LNB ongi üks väga hea näide kuidas mingit tehnilist mõistet ikka eesti keelde lihtsalt tõlkida ei saa.
Samas mina olen jällegi kahe käe ja ka kahe jalaga, poolt ! smile337Henkka kirjutas:Samal ajal mina olen selle Sestoni poolt pakutud "kaalika" vastane nii kaua kui saan

Pildilt võib aru saada. et Protect Screens tuleks tõlkida Menüüde lukustamine, mitte Alammenüüde lukustamine

Pildilt võib aru saada. et Protect Screens tuleks tõlkida Menüüde lukustamine, mitte Alammenüüde lukustamine 
 see oli google tõlgeHenkka kirjutas:Khmmm... kiisu, kuidas Sul inglise keelega suhe on? Kas Sinu arust "burst" on "võimendus"????mustkass kirjutas:toonivõimendus...
Kui jah, siis mina olen küll vait...

Toonipulss...?valgekotkas kirjutas:kui ikka äärmine tahtmine on kiiresti tõlkida siis Toon-pulss või Toon-impulss ... pursked jätke ikka sinna kuhu nad sobivad

Download plugins
Laadi laiendusi -> Paigalda laiendusi
Remove plugins
Kustuta laiendusi -> Eemalda laiendusi
Orbital position
Orbitaalpositioon -> Orbitaalpositsioon
Scan %s band
Ots %s sagedusalast -> Otsi %s sagedusalas
Exif
Välju -> Exif
Select sort method:
Vali eraldusmeetod -> Vali järjestusviis:
Please wait while scanning is in progress...
Pilti laetakse. Oota. -> Oota otsingu lõppemist...
Protect Screens
Kaitse Ekraanipilte -> Kaitse Ekraanimenüüsid
Protect software update screen
Kaitse tarkvara uuenduse ekraanipilti -> Kaitse tarkvara uuenduse ekraanimenüüd
Protect manufacturer reset screen
Kaitse tootja taastusekraanipilti -> Kaitse algseadistuse taastamise eest
PIDs
PIDd -> PIDid (Paketiidentifikaatorid) - sulgudes märkus läks kommentaaride alla
Toneburst
Toneburst -> Toonipursked
Toneburst A/B
Toneburst A/B -> Toonipursked A/B
Delay after toneburst
Viide pärast tonebursti -> Viide pärast toonipurset
Enigma (re)starts: %d
Enigma (taas)käivitumisi: %d -> Enigma (taas)käivitamisi: %d
kas siin nüüd jälle ei ole asi metsa tõlgitud - ma justkui ei mäletaks, et kusagil arvutatakse taaskäivitumiste protsentväärtusi0000 kirjutas:
Enigma (re)starts: %d
Enigma (taas)käivitumisi: %d -> Enigma (taas)käivitamisi: %d