PTC kirjutas:ah needeks need mingid boonuskanalid ole - hommikul olid viasati kodukal pakutavate kanalitena kirjas, õhtul enam pole - täna näeb - homme enam mitte

PTC kirjutas:ah needeks need mingid boonuskanalid ole - hommikul olid viasati kodukal pakutavate kanalitena kirjas, õhtul enam pole - täna näeb - homme enam mitte
Kas Sul on kirjalik paber koos pitsatitega ?p2ep kirjutas:Viasatis mingid muudatused: enam ei tahetudki lepingu lõpetamisel kaarti tagasi, soovitati vaid pooleks lõigata.
olen proovinud - avas küll.Sombi kirjutas:Võib-olla on juba teemast läbi käinud, ei viitsi otsida. Niisama sportlikust huvist küsin, kas keegi on Eestis ametlikult levitatava kaardiga proovinud via kanaleid vastu võtta 75E (12518V, 22000, 7/8) pealt? Kas avab (boonusena)?
Küsimus tekkis seoses ühe Pace kastiga, millel on see sagedus sattide nimekirjas olemas.
Praegu mul kah lännuziege kirjutas:Kellegil veel kadund ETV2, Kanal2 ja Kanal11?
Alles detsembris olid viasat kanalid ligi 3 tundi pealelõunasel ajal sealt 12245 V pealt kadunud, kella viieks pandi tagasi, ainult need kaks EBS kanalit töötasid seal ajal.humax kirjutas:On kadunud jah orbiidilt ja seda koos sagedusega, mingi 3-4 kuud tagasi oli sama jama .....
Tuleb helistada Viasati klienditeenindusse, et nad saadaksid kaardiuuendused konkreetsele kaardile.satik kirjutas:Kas keegi oskab öelda mis kanalilt tehakse kaardiuuenduse...
Praegu on üks pill juba üle nelja tunni istunud suva kanalil ja tutkit Kuld end uuendab...
Minu teada kohalikule Viasatile ei saa 8-9 kuu eest ette maksta, aga võibolla oli tal tehtud pangast otsekorraldus...satik kirjutas:Asjalugu järgmine: inimene seoses välismaal viibimisega ei kasutanud tuunerit umbes mai kuust eelmisel aastal,
nüüd tuli koju ja lõpuks tahtis satti vaadata - helista klienditeenidusse.