Mida Sa seal häälestama pead ?mattis kirjutas:... sest ei pea võrguühendust häälestama (DHCP)
Dream ( WebInterface) valib ALATI AUTOMAATSELT DHCP kui uut image't peale lasta.
Mida Sa seal häälestama pead ?mattis kirjutas:... sest ei pea võrguühendust häälestama (DHCP)
kaidokaido kirjutas:... võrgus ei pruugigi DHCP serverit olla, võrguadapter võib olla nässus, eelnevalt peal olnud tarkvara võib olla bugine... jne.
 Võib USB-lt, SD, HDD jne. kopeerid faili FTP-ga näiteks kõvakale ja käivitad, kõik seaded taastab paari sekundiga ja ongi tuuner töös, sama kehtib muude andmekandjate kohta lihtsalt kopid arvutist pulgale ja toimib, saab kah üle võrgu Vantage serverist.
 Võib USB-lt, SD, HDD jne. kopeerid faili FTP-ga näiteks kõvakale ja käivitad, kõik seaded taastab paari sekundiga ja ongi tuuner töös, sama kehtib muude andmekandjate kohta lihtsalt kopid arvutist pulgale ja toimib, saab kah üle võrgu Vantage serverist. 
 Tavaline kasutaja üldiselt nii tihti softi ei vaheta ega uuenda kui meie, krt. ikka torkida kui toimib kõik.
 Tavaline kasutaja üldiselt nii tihti softi ei vaheta ega uuenda kui meie, krt. ikka torkida kui toimib kõik. 

Aga on ju suur himu teada saada, milleks asi võimeline on. Ja otsida seda "tarkade kivi" ka UNO jaoks. Kuigi tegelikult olen selle enda jaoks leidnud. OpenPLi on ainuke, mille olen saanud tööle just nii, nagu mulle meeldib.
 Aga on ju suur himu teada saada, milleks asi võimeline on. Ja otsida seda "tarkade kivi" ka UNO jaoks. Kuigi tegelikult olen selle enda jaoks leidnud. OpenPLi on ainuke, mille olen saanud tööle just nii, nagu mulle meeldib.  Vähemalt üks image töötab minu jaoks suurepäraselt. Ka .srt sube ei pea kuidagi ümber konvertima, näitab igast asendist iga image'ga.
 Vähemalt üks image töötab minu jaoks suurepäraselt. Ka .srt sube ei pea kuidagi ümber konvertima, näitab igast asendist iga image'ga.###################################..... i have tested the 20111109 drivers.Many problems with original DivX codec are solved but the problems with alternative XviD codec continue....

Need draiverid teevad tõesti head. smile16andres66 kirjutas:----------------------------------------------
11.11.2011
New beta drivers update:
20111111
- Fix VFD control interface(ultimo)
- Fix snd playback problem(uno, ultimo)
-----------------------------------------------
20111114
- Fix HDMI CEC problem(wakeup from standby)
- Reduce zapping noise in some A/V Receiver
- Fix Recording/Playback problem
- Fix High bitrate tuning problem(Uno, MUST Need a FPGA update, http://archive.vuplus.com/download/fpga/vuuno/4.4/
- Improve media playback
- Fix skip problem in media playback
- Change temperature calculation algorithm.(uno, ultimo)
- Change the lowest FAN speed(ultimo)
- Fix incorrect keycode in the remote control(ultimo)
- Add interface to control VFD in the application(ultimo)
 Pli, BlackHole ja VTi sellist probleemi ei oma, minu jaoks on süüdlane ViX.
 Pli, BlackHole ja VTi sellist probleemi ei oma, minu jaoks on süüdlane ViX.