Loe mu võrdlus uuesti läbi.Energizer kirjutas:Siis jätaksin olemasolevad fookusesse ja uued invertod paneksin kõrvale, kas nii on mõtet ?
Näed ise, et fookusest väljas annab Inverto Black Ultra nõrkadel transpondritel suuremat effekti.
Loe mu võrdlus uuesti läbi.Energizer kirjutas:Siis jätaksin olemasolevad fookusesse ja uued invertod paneksin kõrvale, kas nii on mõtet ?
just nii ongi ... kui kusagilt veel kätte saab siis ALPS-i kitsad on paremad kuid jäävad ka heale tavaehitusega peale alla samas küljetsi kokku panekul pole muud võimalust offseti ees ...kuidas kirjutas:Olen katsetanud neid multiconnecte, väga tuimad tükid. Kui lähestikku pole vaja panna, siis osta pole mõtet, tavalised suva pead on ka tundlikumad.
ei ta erine "tavalisest peast" mitte mingil muul moel kui ainult "kaela" pikkuses, võid küll sellega pisut mängida aga arvatavasti on ikkagi asi masti kinnitusesgasth404 kirjutas:Sai Saksast Inverto Black Ultra LNB kaasa ostetud ja panni külge kinnitatud. Huvitav kas ta mootoriga pannile lihtsalt ei sobi või on kinnitus loodist väljas. Häälestasin 19E järgi ära kuid ääred (42E ja 30W) kadunud. Enda viga ka, oleks ju võinud vana peaga peale masti sättimist üle testidanüüd mõistata kas viga pea kinnituses või mastis.