Keda valisite või valite ???

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob

Keda olete juba valinud või homme valite?

Hääletus lõppes 14:44, 07 Mär 2011

1. Reformierakond
20
30%
2. Keskerakond
7
11%
3. IRL
19
29%
4. Sotsiaaldemokraadid
8
12%
5. Eestimaa Rohelised
2
3%
6. Rahvaliit
0
Pole hääli
7. mõni muu erakond
4
6%
8. üksikkandidaat
4
6%
9. Ignoreerin valimisi ja ei vali üldse kedagi ega midagi
2
3%

Hääli kokku: 66

Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Re: Keda valisite või valite ???

Postitus Postitas peeter3000 »

Zuumbox kirjutas: kartul on kuum ja õlu külm smile58 , siis mina olen rahul
ühesõnaga Sina tahad ,et Meie Sinu eest käime valimas ja teeme valikud ,ja kui kõik Eesti (kuum) kartul müüakse järgmine talv Venemaale ning õlle aktiisi tõstetakse 50% ,oled vait kui sukk?
Vot ei usu!

Edit! Ehk lähed homme valima ja valid erakonna kes soodustab põllumajandust ja õlle aktsiis tõsta ei kavatse..lihtne.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

raivo kirjutas:
rimas kirjutas:
raivo kirjutas:Tegelikult oleks hinges valinud sotside poolt aga kuna ühtegi normaalset (minu jaoks) tegelast minu nimekirjas polnud, siis hääl läks isamaliit @ irl. Seis huvitav jah aga ka suhteliselt prognoositav ning hääli järelduste tegemiseks liiga vähe.
no kuidas ei ole - Sea Tiit, Kaunis Urve, Väike Karel. Võimas valik! smile20
No Sven Mikseri või Eiki Nestor poolt oleks valinud küll. Tahad väita, et seltsimehed ei valda teemat või on muidu jobud? Seal veel teisi ka, kellel ikka mõistus on täiesti omal kohal ja paikas ja lisaks on ka südametunnistus, mida ikka naljalt mujalt ei leia.

Samas Karel-i koha pealt on sul õigus ja aru ma seda ei saa milleks seda/teda sinna vaja oli. Rüütel 2 ...
Nestorit ma austan tõesti, aga Mikser tuleb ju teadagi kust. Sealt pärit inimesed minu häält ei saa. Sotsid ongi praegu minu jaoks läbimikserdatud Kesk ja Rahvaliit.
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

Selles jah see häda. Valid "üksikkandidaadi", saad rohelised. Valid sotsi, saad rahvaliitlase, valid IRL-i saad Respublica. Valid Ansipi, saad Savisaare. Valid Savisaare...ei saa midagi vaid jääd sellesti ilma mis oli smile15 Valid Rahvaliidu, saad ..ega ma nii loll kah ei ole.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
ivtammesalu
Entusiast

Postitus Postitas ivtammesalu »

Seda tuligi tõestada-polegi siiamaani välja pakkunud keegi ÜHTEGI kanditaati kelle poolt tasuks anda valimistel hääl.Seal algupoole keegi väitis et otsustab tegude järgi-siis vaevalt ma jõuan(60 siiski)ära oodata ,millal tegudeks läheb,paremal juhul näen ära mõne teeveeres toppava Jaapani ime.
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

ivtammesalu kirjutas:Seda tuligi tõestada-polegi siiamaani välja pakkunud keegi ÜHTEGI kanditaati kelle poolt tasuks anda valimistel hääl.Seal algupoole keegi väitis et otsustab tegude järgi-siis vaevalt ma jõuan(60 siiski)ära oodata ,millal tegudeks läheb,paremal juhul näen ära mõne teeveeres toppava Jaapani ime.
ega ei saagi sulle öelda millise kandidaadi poolt hööletada, selleks on sul endal aju mille abil selekteerid oma valimisringkonna nimekirjast sobiva.
ERR
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

rimas kirjutas: Nestorit ma austan tõesti, aga Mikser tuleb ju teadagi kust. Sealt pärit inimesed minu häält ei saa. Sotsid ongi praegu minu jaoks läbimikserdatud Kesk ja Rahvaliit.

Vat Mikseri puhul minul just see lisab kaalu ja omal ajal mõtlesin, et näe, kus väike savisaar kasvab ja tulevik on kindel ... võta näpust ja seltsimehes oli ikka nii palju meest ning vaprust ( mida enamikus keskerakonnas ei ole), et hakata vastu hr savipätsile endale ja sealt välja astuda ... Mees ei ole sugugi loll ja ajab asjaliku juttu ...
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

Meie pere tegi eelhääletuse (e-valimistel) ja kuna 2-te erakonda siit valida ei saanud, siis panin küsitluse vastuseks "muu erakond". Hääle said meie poolt Eesti Kristlikud Demokraadid ja Keskerakond. Minu põhimõte on alates nendest valimistest ja edaspidi käituda vastavalt riigikogu ja valitsuse 4- aasta tulemuste põhjal. Hääle andsin tundmatutele selleks et näidata oma rahulolematust võimuerakondade ja riigimeeste JOKK tegevuse suhtes, mis haiseb hästi jubedalt.Kusjuures vahet pole mis erakonnaga tegu, haisevad kõik "riigimehed". Olen väsinud JOKK- lugudest mis ilmuvad Äripäevas. Kuna minu hääl läks tundmatutele siis loodan et ühel päeval suurerakonnad saavad mõtlemisainet miks osa häältest mujale läheb ja mitte neile. IRL_i REformi ja keda iganes toetan järgnevatel valimistel kui on ette näidata käegakatsutavad tulemused sotsiaalpoliitikas, hariduspoliitikas jne. Niikaua kui lubadused jäävad paberile, neid ei toeta. Ja tänavustel valimistel loodan tulemusena näha et mõni suuerakond peab osa kohtadest loobuma "tundmatute" kasuks. Või vähemalt oleks tulemuseks saba-kinni-nokk-lahti olyukord: Tundmatu mandaati ei saa ja suurpartei ka mitte, kuna valimiskünnist ei ületa. Aga tõenäoliselt on sellist olukorda raske saavutada, sest valimised on seekord üsna populaarsed ning usun et paljud annavad vanast harjumusest hääle suurparteile, mistõttu suuri muutusi oodata ei ole. Teine variant oleks see kui "vanad" kalad ja ekskommunistid taanduksid oma kohtadelt et verevahetus mõjuks värskendavalt. Vanad on harjunud olema pumba juures juba hallist ajast. Ehk piisab juba sellest.

Ja veel üks asi. Järgmistel valimistel saab hääle erakond kes viib läbi 4aasta jooksul riigikogu strktuurimuutuse: Riigikogu liige ei ohi olla 1+n ettevõtte juhatuse liige . Piisab, kui omad ühte ettevõtet ehk: Vali, kas oled riigikogus või eraettevõtluses. Siis lõpeb see pumpamine ära ning huvide konflikt seadusloome koostamisel oma ettevõtte kasuks langeb miinimumile. Sellele on meie poliitmaastikul minu meelest karjuv vajadus. Ei taha öelda et iga mats võiks olla riigikogus või valitsuses, aga see olukord on ebanormaalne kus rahva huvidele eelistatakse oma ettevõtte või parteisponsorite huvisid. smile25
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

Postitus Postitas Radionov »

peeter3000 kirjutas:
Zuumbox kirjutas: kartul on kuum ja õlu külm smile58 , siis mina olen rahul
ühesõnaga Sina tahad ,et Meie Sinu eest käime valimas ja teeme valikud ,ja kui kõik Eesti (kuum) kartul müüakse järgmine talv Venemaale ning õlle aktiisi tõstetakse 50% ,oled vait kui sukk?
Vot ei usu!

Edit! Ehk lähed homme valima ja valid erakonna kes soodustab põllumajandust ja õlle aktsiis tõsta ei kavatse..lihtne.
smile20
DVB-S(2):13E;9E;5E;1W;5W@0,9m+19,2E;23,5E;28,2E;36E@1,1m
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Energizer
Kahju. Ma millegipärast olin Sinust paremal arvamusel. Eks ma lihtsalt eksisin.
Tundmatud ja tapmatud meil korra juba olid -
Plats puhtaks. Hiljem löödi nendest endast plats puhtaks.
Uusi valida, kel p***e paljas ja kes varastavad veel viimasegi, mida kesikud pole suutnud veel varastada ? Ma arvan, et Eesti Rahvas pole katsejänes.
Viimati muutis tigekala, 19:51, 05 Mär 2011, muudetud 1 kord kokku.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Energizer-ist mul koguaeg olnud arvamus kui elukutselisest k erakondlasest, sõnavõtud sellised üle interneti :)
miks siis see kord kristlastele hääl kes piiblile loodavad nagu valimisdebatis näha kuulda oli?
ERR
ivtammesalu
Entusiast

Postitus Postitas ivtammesalu »

Tegelikult ENERGIZERi jutus uba sees.Asi vajab liigutamist!
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

Tigekala, miks Sa arvad, et olemsaoleval klikil on isu täis??? Lihtsalt näiteks, egiptuse sabarak, kes pidavat olema maailma üks rikkamaid, kas ta oleks loobunud vabatahtlikult pumbast või oleks öelnud, aitab , mul isu täis...? Looda sa seda, et rikka inimese isu täis saab ... ja kui saabki, miks ta peaks seda siis sulle või mulle jagama? Pigem siis ikka oma suguseltsi või kui tõesti midagi üle ei jää, teeb rahapakkidega näiteks grilli.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Energizer vähemalt julgeb tunnistada kelle poolt hääletas. :) Ma ei salli neid kes avalikult on n.õ. õiged mehed aga salaja ..... :lol:
Mina usun meil on olnud viimased 5 aastat hea valitsus ja ...... :oops:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Postitus Postitas jaanus- »

ma küll valimiseks alaealine aga ikkagi eelistan IRL-i
(no on tobedad vanusepiirangu seadused välja mõeldud, et kui isegi oleks juba suuteline eelistada kedagi siis ei lase seadused seda)
aasta ja 1 kuu pärast olen seaduslik valija! :!: :D
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Mulle tuli postkasti selline teade ivtammesalu-lt kes ei suutnud taluda enda suunas postitust:
"Aju selekteeris sellegi välja et kreisi (mugandatuna maakeelde)tährndab poolearulist või segast(psühhilises mõttes).Sõna -sina- kirjutatakse eesti keeles SUURE tähega.Ülejäänud,kes teisiti talitavad-kaks võimalust:kasvatamatu või lihtsalt harimatu mats.Edu siis SULLE!"

Mis ikka kosta vastuseks?
Õigekirja võid tulla mulle õpetama siis kui ise kirjutamise selgeks saad!
ERR
Vasta

Mine “Muidujutt”