tavaliselt jah,agaseston kirjutas:mina ostan toidupoest süüa tavaliselt.
oma esimese digiboxi ostsin ka Saksa odav "toidupoest" ..petta ei saanud..
tavaliselt jah,agaseston kirjutas:mina ostan toidupoest süüa tavaliselt.
Vaat see on väärt mõte! Kui veel näpud seinapesasse torgata, siis oleks ka HD pilt kohe garanteeritudkiller666 kirjutas:Äkki ma oleks pidand selle boksi ära sööma ?
Pilt oleks võibolla omale sis ette tulnud:D
+1Zuumbox kirjutas:Vaat see on väärt mõte! Kui veel näpud seinapesasse torgata, siis oleks ka HD pilt kohe garanteeritudkiller666 kirjutas:Äkki ma oleks pidand selle boksi ära sööma ?
Pilt oleks võibolla omale sis ette tulnud:D![]()
Ma arvan, et ei tasu osta üldse selliseid asju, mida sa pärast süüa/juua ei kavatse. Ise ostsin kunagi suures hädas kondoome ja no hommikul esimese asjana oli vaja apteeki Postinori järgi lipata!seston kirjutas:rahvas ! Toidupoest ei osteta autole rehve ega elektroonikat.
Paljuski Saksa "odavpoed" (nt. Lidl) pakuvad laiatarbekaupades toredamaid (loe: kvaliteetsemaid) jubinaid, kui meie super-hüpermarketid. Standardid on erinevad, kuigi toode samast geograafilisest asukohast pärit.peeter3000 kirjutas: tavaliselt jah,aga
oma esimese digiboxi ostsin ka Saksa odav "toidupoest" ..petta ei saanud..
Mina ostsin Prismast Topfieldi. Ja olen rahul.seston kirjutas:mina ostan toidupoest süüa tavaliselt.
Muideks, tuttav ostis omale lülitiga pikenduse bauhofist - see kooles üsna samamoodi lülitist, juhe oli samuti liiga peenike ning ainult hind oli miskit % kallim... Ei hakka keerutama - sita eest pole me kuskil kaitstud. Ja ostujuhid... noh ütleme et nad ka kõike ei teaEnergizer kirjutas: kui otsustan näiteks uue pikendusjuhtme kasuks siis ostan seda bauhofis,
tigekala kirjutas:Seal oli peenikeses kirjas - See on mõeldud Eesti põhjarannikul Soome tasuta kanalite vaatamiseks.