Kui see saladus pole siis millise isendi kasukskareHD kirjutas:Tänud kõigile siinsetele nõuandjatele! Otsus on tehtud!

Ega ometi mitte tigekala mainitud Marantz

Kui see saladus pole siis millise isendi kasukskareHD kirjutas:Tänud kõigile siinsetele nõuandjatele! Otsus on tehtud!

Kuule kus see suvila sul asubkareHD kirjutas:Kullatud korpuse ja pistikutega Marantz on minul suvilas juba mõned aastad.

NAD 10 aastat vist juba selle firma erinevad tooted kasutusel hetkel 775 kiitma ei hakkaks, mõni paneb pahaks äkki
 NAD 10 aastat vist juba selle firma erinevad tooted kasutusel hetkel 775 kiitma ei hakkaks, mõni paneb pahaks äkki   
  )
 )
no see pood hindab küll end nii üle et ohohmustkass kirjutas:http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=1530
näiteks Audiocenter.

Nothing personal.
 Nothing personal. ah sitta kah vaatan Floyd`i Pulse`t edasi
 ah sitta kah vaatan Floyd`i Pulse`t edasiJaa, ei tea kas on hinnad muutunud või mis aga viimati kui resiiverit plaanisin välja vahetada oli hind soomega 1:1Inq kirjutas:Ma ei saa aru kas need viimased postitused on huumoriga kirjutatud või mitte, aga ise tellisin Saksast ressiivri uksetaha 6 kilo soodsamalt kui Audiocenter pakkus
Vasupidi vaene kopika lugeja

Vist aitab kah sellest muidu mine Audiocentrist palka veel küsima nende reklaami ja kiitmise eest.
  Vist aitab kah sellest muidu mine Audiocentrist palka veel küsima nende reklaami ja kiitmise eest. Mul endal 4,7G peale kokku pakkitud ja kvaliteet on vilets teeks kähku DL-i
 Mul endal 4,7G peale kokku pakkitud ja kvaliteet on vilets teeks kähku DL-i