Eesti ju ometi dvb-t esirinnas..
Aru ma ei saa!!!
Aga miks sa ei tellinud?peeter3000 kirjutas:Oleks võinud siis Levira kuulsat HD bussi kasutada Tartu Maratoni edastamiseks,aga nüüd....![]()
Aru ma ei saa!!!
Tellida saab,aga maksta ei jõua? Jah.buhh kirjutas:Aga miks sa ei tellinud?peeter3000 kirjutas:Oleks võinud siis Levira kuulsat HD bussi kasutada Tartu Maratoni edastamiseks,aga nüüd....![]()
Aru ma ei saa!!!
Hindadest Sa ei räägi, SD vs HD sama asja tegemiseks? On's need olenevalt kliendist niipalju erinevad, et mingit suurusjärku ka ei kannata välja öelda? ..niisama uudishimust küsin.buhh kirjutas:Aga miks sa ei tellinud?peeter3000 kirjutas:Oleks võinud siis Levira kuulsat HD bussi kasutada Tartu Maratoni edastamiseks,aga nüüd....![]()
Aru ma ei saa!!!
loe need läbi:mar kirjutas:Sai maale (Hiiumaa,signaal Männamaa masti pealt)Digituuneriga telekas ostetud(LE32A467C1W)Jama on see,et iga natukese aja tagant viskab ilgeid kuubikuid ette.Eriti hull on ETV(see vist kõige suurema bitivooga ka).Zuumboxiga seda jama pole.Signaalitugevus on ka ok(zuumbox näitab 100%,telekas 80).Tallinnas traadijupiga proovides sellist jama nagu ei olnud.Mis ette võtta annaks?DVB-C töötas ka ilusti vabade kanalitega.
Seda kuulsin mina ka.kokku123 kirjutas:Mina kuulsin uudistest jällegi et see nädal t6mmatakse juhe seinast ja et Kruuda ei taha enam millegiga tegeleda.
Samuti OT kuid kui see asi http://www.arvutikasutaja.ee/ koos oma arhiividega jms ära kaob on ka halvasti...TarmoTanilsoo kirjutas:OT, kuid kohalikust raadiost oleks ka kahju... Üha enam suudan Kruudat ja tema impeeriumiüritusi iseloomustada vaid ebatsensuursete sõnadega.