Ma olen proovinud igasugu pluginaid, aga mitte ühega pole suutnud eesti suube alla saada
 Ma olen proovinud igasugu pluginaid, aga mitte ühega pole suutnud eesti suube alla saada  DM500s, Darkstar II, CCcam 2.0.11.
 DM500s, Darkstar II, CCcam 2.0.11. Ma olen proovinud igasugu pluginaid, aga mitte ühega pole suutnud eesti suube alla saada
 Ma olen proovinud igasugu pluginaid, aga mitte ühega pole suutnud eesti suube alla saada  DM500s, Darkstar II, CCcam 2.0.11.
 DM500s, Darkstar II, CCcam 2.0.11. Mingit lihtsat seletust kuskil pole, et kuda neid käima saada
 Mingit lihtsat seletust kuskil pole, et kuda neid käima saada  Olen siin foorumis kõik läbi lugenud, mis subtiitreid puudutab, aga pole ikka pihta saanud
 Olen siin foorumis kõik läbi lugenud, mis subtiitreid puudutab, aga pole ikka pihta saanud  Algaja värk
 Algaja värk 
 Tänx
 Tänx 
 Märkasin, et Tv1000 Action East peal on õ tähe asemel o, aga Tv1000 East ja Tv1000 Premium peal on õ täht korralik. Viasati tüüneriga pole sellist asja nagu märganud. Millest saab olla, et ühel kanalil on õ korras, aga teisel ei ole
 Märkasin, et Tv1000 Action East peal on õ tähe asemel o, aga Tv1000 East ja Tv1000 Premium peal on õ täht korralik. Viasati tüüneriga pole sellist asja nagu märganud. Millest saab olla, et ühel kanalil on õ korras, aga teisel ei ole  Ja kas seda on võimalik parandada?
 Ja kas seda on võimalik parandada? gSUB 1.08 oli samal ajal peal, kui gSUB 2.07 installisid
 gSUB 1.08 oli samal ajal peal, kui gSUB 2.07 installisid 

ei pea pärast uuesti tegema.nizu kirjutas: Nimeta ümber var/bin/gSUB
var/bin/gSUB_108
veel edit
/var/etc/smartcam.config
seal on näiteks
daemon 2= CCcam_2.0.11
lisa siia vahele
daemon 2= gSUB_108;CCcam_2.0.11
 Tv1000 Action East peal on ikka õ asemel o
 Tv1000 Action East peal on ikka õ asemel o 
 Sinu esimese õpetuse järgi sain ilusti suubid alla, aga see teine õpetus ei muutnud midagi
 Sinu esimese õpetuse järgi sain ilusti suubid alla, aga see teine õpetus ei muutnud midagi  Ja õ tähe probleem on ainult Tv1000 Action East peal. Kas sul on selle kanali peal õ korralik? Kui nii, siis kas tegid äkki veel midagi, mida unustasid mainida, et see vanem gsub, selle gSUB.translation faili omaks võtaks
 Ja õ tähe probleem on ainult Tv1000 Action East peal. Kas sul on selle kanali peal õ korralik? Kui nii, siis kas tegid äkki veel midagi, mida unustasid mainida, et see vanem gsub, selle gSUB.translation faili omaks võtaks  See ainult ühel kanalil vigane õ täht pole midagi hullu, aga kui oleks võimalik korda saada, siis tahaks ikka korda teha
 See ainult ühel kanalil vigane õ täht pole midagi hullu, aga kui oleks võimalik korda saada, siis tahaks ikka korda teha  Samas on see väga imelik, et ainult ühel kanalil see probleem on ja teistel tv tonnidel on õ korralik
 Samas on see väga imelik, et ainult ühel kanalil see probleem on ja teistel tv tonnidel on õ korralik 
 Kas teistel on ka nii või on see minu dreami kala
 Kas teistel on ka nii või on see minu dreami kala 
nizu kirjutas:Darkstar II ga ei hakka gsub tööle
Töötab ainult gsub versiooniga 1.08
Veel vaja nats tuunida
Nimeta ümber var/bin/gSUB
var/bin/gSUB_108
veel edit
/var/etc/smartcam.config
seal on näiteks
daemon 2= CCcam_2.0.11
lisa siia vahele