Selline "tore "uudis siis täna! Masendav

Mitte unustada, et kaabeltelevisioon levib ainult linnas. 20km Tallinnast väljas elavad inimesed on õnnelikud, kui mõni nädal pole ühtegi elektrikatkestust... kaabeltelevisioonist pole nende puhul mõtet rääkidagi...dvbstats kirjutas:Starmani võrgus tuleb ETV digis.
STV võrgus tuleb ETV digis.
Elioni võrgus tuleb ETV digis.
Viasati pealt tuleb ETV digis.
Levira pealt tuleb ETV digis.
Khm. Silmad lahti teha!Energizer kirjutas:mis maainimestesse puutub siis järgmise aasta keskpaigaks peaks suurem osa väikeasulaid olema elioni dtv-ga kaetud.
Energizer kirjutas: küsimus on siin tegelikult selles kas levira jätkab oma MPEG4 striimi edastust või mitte.
Kood: Vali kõik
$ scan et-Tallinn
scanning et-Tallinn
using '/dev/dvb/adapter0/frontend0' and '/dev/dvb/adapter0/demux0'
initial transponder 666000000 0 2 9 3 1 2 0
>>> tune to: 666000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ:FEC_2_3:FEC_AUTO:
QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE
0x0000 0x0001: pmt_pid 0x0100 AS LEVIRA -- Euronews (running)
0x0000 0x0004: pmt_pid 0x0103 AS LEVIRA -- BBC World (running)
0x0000 0x0005: pmt_pid 0x0104 LEVIRA -- TV3+ Estonia (running)
Network Name 'DTT Promo'
dumping lists (3 services)
..snip..
Done.
Khm...Energizer kirjutas:Praegu, nagu ma aru saan saab Elion ETV kätte nende MPEG2 testplatvormilt. Tõenäoliselt see suletakse ning edaspidi on ETV Levira kaudu kättesaadav ainult MPEG4-s.
Vat see on küll 5+ otsus, kui see nõnda peaks minema, eriti just selle sisu kvaliteedi osas.roska kirjutas:Levira DVB-T ei hakka kindlasti konkureerima kaablivõrkudega kanalite hulgaga, teenus hakkab konkureerima kvaliteediga, ka sisu kvaliteediga.
Sellekohapealt vaidlen vastu sest minu jaoks oli teenus laitmatu!!! OK mõned üksikud ruudukesed tõesti pilti sisse eksivad aga ei olnud ei hangumist ja isegi mitte helikatkestust. Dtv foorumis on juttu sellest et s...tt kvaliteet oli Nõmmel Tallinnas. Jah, loomulikult see ei ole normaalne, teenus peab olema korralik igal pool, aga niikaua kui elion dtv põhipaketi eest raha ei võta, pole nagu põhjust muliseda. SEst mitteametlikult on tegemist testperioodiga, mis lõpeb augustis.(septembri eest hakatakse raha juba küsima). Paljud ähvardavad juba praegu Elioni tarbijakaitsega,aga minu jaoks on küll teenus tip-top. OK väike ebamugavus on see et amino IR vastuvõtja on uimane, aga selle kannatab ära.roska kirjutas:Kuna olen projektiga natuke seotud, siis võin natuke emotsioone äkki maha võtta ning mõningaid väited kommenteerida. Samas on tegemist minu isikliku arvamusega, mitte ametliku infoga.
1. ETV analooglevi Harjumaal. Teatavasti kasutab ETV selleks kanalit R2, mille vastuvõtt on problemaatiline. Kahjuks ei olnud ETV kunagi nõus DM-alale üle kolima, kuna R2 katab piltlikult pool Eestit, neile pakuti kanalit E42. Samuti oleks võimalus paigutada suurematesse asulatesse capfillerid, kuid keegi ei maksa selle eest.
2. Kuidas on ETV digis lõpetamine ja analooglevi seotud. Keegi ei ole kunagi neid omavahel seostanud. Ka vastav uudis ei sisalda sellist infot: http://www.levira.ee/fl196est.html . Reaalsus on see, et enam ei hakka keegi analooglevisse investeerima selle parandamiseks, võrke hoitakse praegusel tasemel töös kuni aastani 2012.
3. Elioni Dtv. Suuremad asulad saavad tõesti kaetud, olen nõus. Kahjuks on selle teenuse kvaliteet väga kõikuv ning korraliku teenust veel ei saa. Eriti andis see tunda jalgpalli MM finaalmängude ajal, kus asi alalõpmata kokku pani ja pilt lihtsalt ära kadus.
kui sisu vastab minu maitsele siis olen valmis ka dvb vastuvõttu proovima. enne tuleks ikka ära oodata mida nad pakkuma hakkavad ja kus. Kas üle-eestiline saatevõrk on juba valmis? Et nii tallinlane kui kapakohilane seda vaadata saaksid?!?wookie kirjutas:Vat see on küll 5+ otsus, kui see nõnda peaks minema, eriti just selle sisu kvaliteedi osas.roska kirjutas:Levira DVB-T ei hakka kindlasti konkureerima kaablivõrkudega kanalite hulgaga, teenus hakkab konkureerima kvaliteediga, ka sisu kvaliteediga.
On meeldiv tõdeda, et leidub tegelasi, kes saavad aru, et ülespaisutatud kanalite hulk, kuid kehv sisuline kvaliteet (a'la Viasat) läheb peale ainult üpris rumalale inimesele.
Jääb täpselt selline mulje, et oled mingi stagna hunt.Energizer kirjutas:Jah, loomulikult see ei ole normaalne, teenus peab olema korralik igal pool, aga niikaua kui elion dtv põhipaketi eest raha ei võta, pole nagu põhjust muliseda. SEst mitteametlikult on tegemist testperioodiga, mis lõpeb augustis.(septembri eest hakatakse raha juba küsima). Paljud ähvardavad juba praegu Elioni tarbijakaitsega,aga minu jaoks on küll teenus tip-top.
Kle... kas sa oleksid nõus ka liisima sellist autot, mille tippkiiruseks lubatakse 300 km/hEnergizer kirjutas:Samuti ei ole minu jaoks probleem see et Elioni 12 mbitist kiirust kätte ei saa..ja mis sest...mida ma selle 12 mbitiga teen? veebis surfan ülehelikiirusel või...![]()