Scott kirjutas:DAB ei võimalda krüpteerimist. Ja praeguste testsageduste väikse võimsuse baasil põhjapanevate järelduste tegemine on... ma ei tea, enneaegne.
Kõik netist - jälle vaid oma haljendav mätas: minul on nett ja minul on autos netiraadiod, järelikult kõigil teistel on ka. Teiseks, mis saab siis, kui netivõrk on käpuli?
Minu asukohas pole Raadio DUO analoogsignaalist varjugi, kuigi peaks olema. DAB päästab, kuuleb selgelt ja ilma katkestusteta. Kas ma seda jaama kuulan või ei kuula sisu mõttes, pole antud kontekstis oluline.
Mis puudutab krüpteerimist, jah, lasin puusalt ja eksisin ning järgi kontrollides Wikis, siis see ei pea tõesti paika. Seega, Sinul õigus. Kõik ülejäänu mis kirjutasin, selle juurde jään ja jään oma öeldule kindlaks. Digitaliseerimine ainult selle eesmärgiga, et rohkem jaamu, odvam edastada ja sundida jälle kord inimesi kõike oma tehnikat vahetama ei ole õige. FM-l ei ole mitte midagi viga ja kellele ei meeldi, neil on alternatiive nii autos, kui kodus ikka hulgi. Noorem generatsioon on sellel teemal ikka väga osav ja vanem pigem sõidab nagu Norras vaikuses.
Autos olev netiraadio tuleb Scott ikka üle mobla interneti. Kas väidad, et inimesed sõidav nüüdsel ajal autos ilma nutitelefonita? Ilma nutitelefoni internetita? Mobla interneti pakett 500mb? ........... ???
Vana hea tõde, ära torgi, muuda ja tee ümber (väga hästi töötavat) asja, mis töötab. Elust enesest võetuna, see ei lõppe kunagi hästi ja probleemideta.
Muide, millest Sa DUO raadiote puudumise puhul ilma oled jäänud?
Ja veel Scott, Sa elad Tallinnas, ok, Maardus aga see ei ole kindlasti kohe terve Eesti. Kui arvad, ja tundub, et levib hästi ja kõik imeilus, siis mõtle natuke laiemas perspektiivis.