ja mis me sellest peaksime järeldama? Panasonic pole Thompsonantsuke kirjutas:Ceryon 3800 ja Panasonicu 50 tolline HD ready plasma,

ja mis me sellest peaksime järeldama? Panasonic pole Thompsonantsuke kirjutas:Ceryon 3800 ja Panasonicu 50 tolline HD ready plasma,
OK, jätkame lolli vaidlustfaas kirjutas:Henkka loll küsimus tegelikult.Asi kinni pillis mis veab reso ülesse kas telku või tuuner ja kumma skaleerija on parem.
See minu isiklik arvamus jälle
Telku ei jätta tühje pixsleid ikka kõik on kasutuses.Vähemalt kui ma SD pilti kaen siis nii on.
![]()
Kuna mu telku resot ei näita kui HD signaal sisse läheb aga DB pritsib 1080p MKV fileedest küll (äkki tõmbab reso maha, ei tea) aga vähemalt prose spetsis lubab 1080p ja Vant kah satilt skaleerib välja 1080p kui tahan,MKV 1080p tuleb läbi samuti.
faasil on õigus - misiganes resoga sa signaali FHD telekasse sisse lased - ekraani venitab ta ju täis (räägime asja lihtsustamiseks 16:9 kuvasuhtest ja pildiformaadist) 1080 rea peale aga mitte 576 rida ... nüüd ongi küsimus selles kas ülesskaleerimist teeb teleka või seal taga oleva kasti protsessor ja kumb on paremfaas kirjutas:Ma ei tea kuidas sinu FHD paneel asja käsitleb
Ega Sa ometi arva osad pixslid jäävad telku ekraanil tühjaks
siit teine küsimus kust tulevad? Vastus telku ise venitab kõik punktid täis (on nii ?) edasine on "dela tehniki" kumb parem telku või tuuner.
Parandage mind kui eksin oma järeldustes.
Noh kuna satilt 1080p-d ei tule siis loogiliselt võttes pole ju su telekal mingeid punkte täis venitada,pilt on ikka sama olgu siis 1080i või p,tõenäoliselt on sul siis nii hea telekas et kui panna videoväljundiks 1080p ei tee "ta teist nägugi" olgugi et pilt paremaks ju ei lähe kui pole vastavat (1080p) signaaliallikat,räägime ikka otse sati pildist mitte mingitest MKV või muudest failidest.Parandage mind kui eksin...faas kirjutas:Ma ei tea kuidas sinu FHD paneel asja käsitleb
siit teine küsimus kust tulevad? Vastus telku ise venitab kõik punktid täis (on nii ?) edasine on "dela tehniki" kumb parem telku või tuuner.
väga head "uppskaalerid" suudavad 1080i üles keerata 1080p peale tuntava vahega - väidetavaltmustkass kirjutas:Noh kuna satilt 1080p-d ei tule siis loogiliselt võttes pole ju su telekal mingeid punkte täis venitada,pilt on ikka sama olgu siis 1080i või p,tõenäoliselt on sul siis nii hea telekas et kui panna videoväljundiks 1080p ei tee "ta teist nägugi" olgugi et pilt paremaks ju ei lähe kui pole vastavat (1080p) signaaliallikat,räägime ikka otse sati pildist mitte mingitest MKV või muudest failidest.Parandage mind kui eksin...faas kirjutas:Ma ei tea kuidas sinu FHD paneel asja käsitleb
oot-oot,valgekotkas kirjutas:väga head "uppskaalerid" suudavad 1080i üles keerata 1080p peale tuntava vahega - väidetavaltmustkass kirjutas:Noh kuna satilt 1080p-d ei tule siis loogiliselt võttes pole ju su telekal mingeid punkte täis venitada,pilt on ikka sama olgu siis 1080i või p,tõenäoliselt on sul siis nii hea telekas et kui panna videoväljundiks 1080p ei tee "ta teist nägugi" olgugi et pilt paremaks ju ei lähe kui pole vastavat (1080p) signaaliallikat,räägime ikka otse sati pildist mitte mingitest MKV või muudest failidest.Parandage mind kui eksin...faas kirjutas:Ma ei tea kuidas sinu FHD paneel asja käsitleb
Parandage mind kui eksin oma järeldustes.... pidi olema kiirel liikumisel täiesti nähtav
valgekotkas kirjutas:väidetavalt
Henkka kirjutas:oot-oot,
et uppskaaler teebki sitast saia ???
Oled Sa selles ikka päris kindel??? Mis moel see peaks toimima?
(ma olen endiselt tänulik Tartu Muinsuskaitse Seltsile, mis määras toimivaks Newtoni esimese ja teise seaduse kehtivusaja pikendamise järgmiseks viieks aastaks Eesti Wabariigi territooriumil![]()
) ELAGU!!!
Nähh mehed,faas kirjutas:Tegu on põhimõttelise küsimusega ja ilu on vaataja silmis.Aga sellega nõustuvad ilmselt kõik prosed on erinevad,arvutus jõudlused ja kah valem millega skaleeritakse vastav pilt ülesseJa sellest siis sõltub lõpp tulemus olgu siis telku,tuuner jne.
Ja laiatarbe odavas saastas kasutatakse kõige odavamaid lahendusi mis saada,samas tiba paremates ja kallimates seadmetes kvaliteetsemaid lahendusi ja programme.Ehk siis oma tee valib mees ise ja oma silmaga hindab kumb toimetab paremini tuuner või telku.
faas kirjutas:Henkka miks Sa arvad ma valetan või üritan sind petta koos Valgekotkaga? Küsimus taandub ikka raua juurdeJa kui lased tuunerist välja 576i näiteks siis HDtelku ekraanil ei näe Sa kohe kinlasti 576i vaid telku poolt ülesse skaleeritud pilti