ETV (FSS Filmimees)
ETV (FSS Filmimees)
Uus sagedus 12735H, 5064, 3/4.
Mis viib meid äärmiselt huvitava küsimuseni, kuidas võtta vastu Viasati paketti, omades legaalset subskriptsiooni aga mitte soovides kasutada Viasati tuunerit vaid näiteks SS1 või SS2 või nokia 9602s tuunerit.tigu kirjutas:Püsivaks jääb ta loodetavasti Viasati paketis. Filmimehe feed on ajutine.
Kui keegi oskaks, võiks kirjutada või viidata jutukese, mida selleks vaja on ja kuidas seda teha.
Sest ütleme nõnda, et ma olen nõus Viasati subskriptsiooni eest maksma, kui sealt tuleb normaalse pildiga ETV, kuid mulle teps mitte ei meeldi Viasati tuuner.
MInu teada lubab Viasat liituda ka ainult vaatajakaardiga.
Üks lahendus on dreambox koos DRagonCamiga. Selles mõttes pole ju mingit vahet millega sa viasatti vaatad. NIng viasatil on ka olemas nimekiri teistest heakskiidetud tüüneritest millega nende vaatajakaart sobib.Peaasi et sa maksad.
HUvitavaks läheb asi aga siis kui keegi nuputab välja mismoodi ametlikust subskriptsioonist kõrvale hiilida.
SEe ühekroonine komplekt on mingi odav diil satitüüneri valmistaja ja viasati vahel, kus ühel on kohustus toota tüünereid ainult Videoguardi mooduliga ja teisel on kohustus seda vaid oma klientidele müüa.Peale olemasolevate volitatud edasimüüjate neid viasati tüünereid kusagil mujal müüa ei tohi.
Üks lahendus on dreambox koos DRagonCamiga. Selles mõttes pole ju mingit vahet millega sa viasatti vaatad. NIng viasatil on ka olemas nimekiri teistest heakskiidetud tüüneritest millega nende vaatajakaart sobib.Peaasi et sa maksad.
HUvitavaks läheb asi aga siis kui keegi nuputab välja mismoodi ametlikust subskriptsioonist kõrvale hiilida.
SEe ühekroonine komplekt on mingi odav diil satitüüneri valmistaja ja viasati vahel, kus ühel on kohustus toota tüünereid ainult Videoguardi mooduliga ja teisel on kohustus seda vaid oma klientidele müüa.Peale olemasolevate volitatud edasimüüjate neid viasati tüünereid kusagil mujal müüa ei tohi.
Pace DS - 420NVwookie kirjutas:Kui keegi oskaks, võiks kirjutada või viidata jutukese, mida selleks vaja on ja kuidas seda teha.
Pace DS-230NV
Thomson DSI35TH
Thomson DSI4200
Nokia 220S
Nokia DVB 9780S
Nokia DVB 9802 S
Nokia DVB 9902S
Strong SRT 8700
Sagem ISD 4150 MTG
Triax DSI 354 TX Silver Emb
Triax DVB360S
Triax DSI 350 TX
Humax VACI-5350
Omades ühte nendest või tegelikult omades ühte nende tüünerite BOX IDedest,
saad ainult kaardi ja 2 aastast kohustuslikku lepingut pole.
Kui seal Dreamboxist või Skystarist rääkima hakkad, saadetakse pikalt...
http://www.viasat.ee/index.phtml?page_t ... 1&nav=1691
Odoot. kas ma saan õigesti aru, et 9902S on Viaccessi tuuner CI'ga?tigekala kirjutas:Nokia DVB 9902S
http://nds1.nokia.com/home_products/fil ... ide_en.pdf
Kas sellisel juhul kasutatakse mingit common access moodulit?
Kui ma õigesti aru saan, siis põhimõtteliselt on "heaks kiidetud tuuner" võimeline saama uuendusi, teised mitte. Kas see Dragoni asi on reaalselt ka testitud? Jah, netis on väikeste tähtedega infot, et Dragon teeb NDS'i...Energizer kirjutas:MInu teada lubab Viasat liituda ka ainult vaatajakaardiga.
Kas põhimõtteliselt töötab ka selline süsteem, kus on arvuti, milles jooksab kaardiserver, mille küljes on Viasati ametlik kaart ning mõnes teises või samas masinas on SS1 või SS2 koos libsc'ga?
Kuidas sellisel juhul ametlik kaart uueneb - ilmselt siis Viasati poolt heakskiidetud tuuneri sees? Kas selline tuuner saab olla ka "sõbra juures" ning seal sees on 99% ajast mõni teine kaart?