ja seda kogu tänane päev.S ja Q kõiguvad kindlasti sellepärast et mul on antennimast trossidega kinnitamatta.
Soome digi
Re: Soome digi
Siitpoolt vaadates on asi natuke parem.Ainukesena tuleb mux45 S58-66 jaQ39-60 
ja seda kogu tänane päev.S ja Q kõiguvad kindlasti sellepärast et mul on antennimast trossidega kinnitamatta.
Kummaline kontrollisin endal uuesti 32 ja signaal kõigub kah tugevus vahest 70 % siis 0% jälle Q viskab vahest 20% aga pilti ette ei vea.Antenn ei kõigu aga udu ja sihuke raske õhk väljas,satilt kah signaalid tavalisest nõrgemad.Soome suund täitsa pime tavaliselt signaal ok Q langeb(eelmise suve kogemus)aga ,et kõik nullis esmakordne kogemus,kui teistel poleks arvaks antenni võim peetis,kaabel katki
Homme äkki korras jälle 
Sellist leviauku ei mäletagi:
S-id vastavalt 64, 50 ja 28.
Q-d kõigil 6...8. Pilti ette ei saa.
S-id vastavalt 64, 50 ja 28.
Q-d kõigil 6...8. Pilti ette ei saa.
E32 S86 Q5
E44 S64 Q5
E46 S32 Q5
ja mitte piuksugi juba tundide viisi (mul on olnud kogu aeg mõni mux ees).
Erakordselt "stabiilne" levi täna
E44 S64 Q5
E46 S32 Q5
ja mitte piuksugi juba tundide viisi (mul on olnud kogu aeg mõni mux ees).
Erakordselt "stabiilne" levi täna
DVB-T2: Ferguson Ariva T40 & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Elioni peajaamas ikka tasemel antennisüsteem (y)
Yle pildid IPTV-s terve päeva veatult ees,hoolimata sellest et levi nagu polekski kellelgi.
Yle pildid IPTV-s terve päeva veatult ees,hoolimata sellest et levi nagu polekski kellelgi.
Kahju, et väljas on pime ja katus libe, muidu oleks parimad tingimused kahe antenni häälestamiseks koostööle (Q tõstmisele).
Ma hästi ei usu, et Sul õnnestub Q oluliselt paremaks saada olgu või kümme antenni kokku liidetud. Tavaliselt kehva leviga vahetevahel ikka viskab mõne kaadri pilti ja/või paar piiksu heli (ka siis kui Q on 5 kandis!). Praegu aga tundide viisi kõikidel muxidel totaalne pimedus
Üks kahest kas ufod ehitasid Soome lahele metallseina ette
või on Espoo saatjas mingi suurem kamm lahti 
DVB-T2: Ferguson Ariva T40 & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
tegin põhjapoolsetes foorumites kiiret reha ja ei ole kuulda midagi ... 
ENSV tegelane sm.Karl Vaino sai lõpuks valmis Soome TV ekrani ehitustööd
Iseegi Lahti on zeero
!
Iseegi Lahti on zeero
Kahtlen sinu väites see puhas mulaChill kirjutas:Elioni peajaamas ikka tasemel antennisüsteem (y)
Aga see,et nullis. ilm küll tagasi tuleb
Elit ma kah ei usu,et seadistamine antud juhul annab midagi lihtsalt ei levi ja kõik.
Viimati muutis faas, 22:49, 13 Apr 2008, muudetud 2 korda kokku.
- peeter3000
- Digivanake
mis Viimsis näitajad on?officer kirjutas:ENSV tegelane sm.Karl Vaino sai lõpuks valmis Soome TV ekrani ehitustööd![]()
Iseegi Lahti on zeero!
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Null ilmselt 
Et hajutada kahtlustusi, et aed ette ehitatud siis ka oma näitajad:mux 32- pilt kogu aeg ees, aeg-ajalt mõned ruudud, mux 44 - mingi signaal on ja mingi ruudumere viskab ka aegajalt ette, mux 46 - ei signaali ega kvaliteeti. Kuna tegu Philipsi teleka sisseehitatud tuuneriga, siis S ja Q väärtuseid ei tea. Asukoht Nõmme, antenn 92 el.Iskra.
- peeter3000
- Digivanake
tehti kraanid jälle lahti,hetkel saab jaopärast ainult e32e:
e32 s44 q40
e32 s44 q40
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922