Telekamaks
Re: Telekamaks
OK. Kanal2 ja TV3 lähevad nagunii varsti koodi alla. Aga ERR? Kui läheb koodi alla siis ju maksumaksja maksab kaks korda.
Kõigepealt maksab kogu masinavärgi ja bürokraatia kinni ja siis veel vaatajakaardi, kas nii? 
Mis selles siis halba on ?dreamants kirjutas:Aga ERR ? Kui läheb koodi alla siis ju maksumaksja maksab kaks korda.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Aga mis selles imelikku? Mõtleks - mats peab ühe asja eest kaks korda maksma... Riigis valitseva mentaliteedi taustal on juba hea kui ainult kaks korda kinni maksta tuleb.
Kusjuures Viasatiga ongi juba enneveeuputuseaegsetest aegadest nii...
Kuigi Viasat ise räägib, et - Viasat riiklike kanalite vaatamise eest tasu ei võta.
Aga, et - riiklikke kanaleid Viasati pakestis "tasuta" näha, tuleb Viasatiga leping teha...
Kuigi Viasat ise räägib, et - Viasat riiklike kanalite vaatamise eest tasu ei võta.
Aga, et - riiklikke kanaleid Viasati pakestis "tasuta" näha, tuleb Viasatiga leping teha...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Oh oh ooo 
Ei noh minu jaoks pole halba midagi, ma nagunii neid eesti kanaleid vaatan harva, enamuses AK-d vaid. Mind häirib palju rohkem õlle hinna tõus.tigekala kirjutas:Mis selles siis halba on ?dreamants kirjutas:Aga ERR ? Kui läheb koodi alla siis ju maksumaksja maksab kaks korda.
Ei saanud aru, mille eest ma selle ära teenisin?xMax kirjutas:Ajaküsimus on ainult see teema![]()
![]()
Süsteem hakkab kokku varisema, seega on muutused tulemas![]()
Soovin õnne ja edu eelkõige Roska ja IndrekP'le![]()
![]()
![]()
sama siin :Sroska kirjutas:Ei saanud aru, mille eest ma selle ära teenisin?xMax kirjutas:Ajaküsimus on ainult see teema![]()
![]()
Süsteem hakkab kokku varisema, seega on muutused tulemas![]()
Soovin õnne ja edu eelkõige Roska ja IndrekP'le![]()
![]()
![]()