Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Kas keegi oskaks öelda kuna viale epg tulla võiks? Vajutasin epg nuppu tuli mingi rootsi keelne mula ja isegi vist oli midagi seal mingid kella ajad jne
Mingi eriti kahtlane...
Mul via ja pakett start, mul ei tohiks olla disney kanaleid, kuid siiski on heli disneyl ja pilti netu..
http://www.youtube.com/watch?v=ZSD6JltBijI" onclick="window.open(this.href);return false; Kas vaja helistada viasati klienditoele?
Mul via ja pakett start, mul ei tohiks olla disney kanaleid, kuid siiski on heli disneyl ja pilti netu..
http://www.youtube.com/watch?v=ZSD6JltBijI" onclick="window.open(this.href);return false; Kas vaja helistada viasati klienditoele?
paljud kinnised kanalid lasevad heli läbi. ei tea kas on tegu ärritamisega või lihtsalt odavama kodeeringuga. need kanalid on sul listis kuna sa skännid ju tervet sateliiti, ehk listis on sul kõik kanalid mida su tüüner leida suudab ja mille transponderite info tal on.
ehk ära piina vaest viasati klienditeenindajat.
ehk ära piina vaest viasati klienditeenindajat.
2015 jäi kuskil silmamatles kirjutas:Kas keegi oskaks öelda kuna viale epg tulla võiks? Vajutasin epg nuppu tuli mingi rootsi keelne mula ja isegi vist oli midagi seal mingid kella ajad jne

Seda pakkusin mina optimistlikus meeleolus et mingi sinnakanti võib see aeg olla 

Ukraina Viasat'il (Vision TV) on EPG täitsa olemas... Huvitav, miks meie "neegrimad" oleme...
Tundub et see sõltub kohaliku esinduse viitsimisest asja ajada..
...ja loodetava turu (loe: kasumi) suurusest.
neil on veel 6 aastat aega. 

- tsaarsataan
- Entusiast
mis selle epg-ga ikka teha.koguaeg samad saated erinevatel kellaaegadel,kunagi ikka peale satud. 

110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).
ma kardan, et PVRi mehed on laisad lihtsalt
Mitte laisad vaid miks peaksin mingit kirjandust koju tellima või netis tuhnima kui tegelikult on olemas selline asi nagu EPG? Viasat on nagu idasakslased kes mõtlesid Trabandi välja- ega inimesel pole vaja mugavast vaid liikumisvahendit
. Antud juhul piisab meie neegritele ka ainult liikuvast pildist

ainuke korralik epg on vist hetkel eliuunil.
Kuid ma ikka ei mõista, kuidas see nii kaua aega võtab. Elionil ja zuumil tuli vist küll see kiiresti... A kas signaali kvaliteet sõltub sellest, kas mast mille külge kinnitasin on loodis?
see on panni installi ABCs esimene punkt....mast loodi!matles kirjutas:Kuid ma ikka ei mõista, kuidas see nii kaua aega võtab. Elionil ja zuumil tuli vist küll see kiiresti... A kas signaali kvaliteet sõltub sellest, kas mast mille külge kinnitasin on loodis?