Kust telekanal Seitse kohati neid videosi võtab, juutuubist?
Hulk videosi krdi kena pildiga, samas teised uuemad täielik BS.
Üks on näiteks play & win - only vms video. Piirjooned on täielik jubedus antud videol.

mul sama jama, siis võtan telekast kaardi ja vahetan zuumboxis olevaga ära, jälle paar kuud rahu, see nede uuendus ei jõudnud telekas kuidagi kohale.vanemleitnant kirjutas:Ei ole kursis nende kaardi uuendustega. Täna Zuumi kanalitel "ligipääs puudub". Helistasin, küsiti aadressi ja nime, ning öeldi, et saadavad kaardiuuenduse. Ja 15 min ei tohi kanalit vahetada, siis pidi korras olema. Mismoodi see uuendus just minu kaardile ikkagi tuleb? Telefonikõne peale?
Mul pole kunagi veel sellist asja olnud.renee kirjutas:võtan telekast kaardi ja vahetan zuumboxis olevaga ära, jälle paar kuud rahu, see nede uuendus ei jõudnud telekas kuidagi kohale.
Kas neid kah oli, vanamleitnant ? Umbes selliseid - Kui pilt ees, tõmba kodunt jehat ! Su abikaasa/sõbranna jne., on seal ja seal, selle kutiga... Või midagi sarnast ?Plinn kirjutas:Aga küllap tuleb siis muid täpsustavaid küsimusi...
Helistasin muidugi 1770 ja küsiti nime ja aadressi, see tunduski imelik, et miks aadress. Ainult nimest peaks ju ka piisama, et näha kas mul näiteks arve makstud.tigekala kirjutas:Starman-i tädid peaksid küsima nime ja lepingunumbrit, mitte aadressi.
Noh, näiteks Jüri Kask või Jaan Põder - pakun välja, et on päris mitu sellise nimega Starmani klienti.vanemleitnant kirjutas: Helistasin muidugi 1770 ja küsiti nime ja aadressi, see tunduski imelik, et miks aadress. Ainult nimest peaks ju ka piisama, et näha kas mul näiteks arve makstud.
Naiivsed inimesedvanemleitnant kirjutas:Helistasin muidugi 1770 ja küsiti nime ja aadressi, see tunduski imelik, et miks aadress. Ainult nimest peaks ju ka piisama, et näha kas mul näiteks arve makstud.tigekala kirjutas:Starman-i tädid peaksid küsima nime ja lepingunumbrit, mitte aadressi.
+ igaühel neist on veel 10 maja ja 10 korterit, kus on igaühes kasutusel Zuum TV ja millede aadressid on nad kõik andnud Starman-ile.p2ep kirjutas:Noh, näiteks Jüri Kask või Jaan Põder - pakun välja, et on päris mitu sellise nimega Starmani klienti.vanemleitnant kirjutas:Helistasin muidugi 1770 ja küsiti nime ja aadressi, see tunduski imelik, et miks aadress. Ainult nimest peaks ju ka piisama, et näha kas mul näiteks arve makstud.
Ma olen täitsa 100% Sinuga nõus, et just konkreetselt Zuum-i klient peale oma nime ja elukoha, ei tea isegi aastaaega... jne.zoom kirjutas:Ikka sa, tigekala, oma lepingunumbriga.
Mingi lepingunumber, mis sõlmitud kusagil aastal 2006 ei ole kindlasti enamikul peas.
Oma elukohta või siis näiteks teenuse tarbimisaadressi peaks inimene ikka teadma.