Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Ma mõtlen, et peaks täitsa Viasati klienditeenindusse helistama (iga päev 8-24!
) ja küsima kuhu kurat ikkagi kanalid kaduma on hakanud! Viasat Sport 1, TV 2 Sport, TV8, Viasat Golf ning neid oli listist veelgi kaduma läinud! 
mul veel enndiselt näitab praegu just proovisin!Schumi kirjutas:Ma mõtlen, et peaks täitsa Viasati klienditeenindusse helistama (iga päev 8-24!) ja küsima kuhu kurat ikkagi kanalid kaduma on hakanud! Viasat Sport 1, TV 2 Sport, TV8, Viasat Golf ning neid oli listist veelgi kaduma läinud!
Vaatasin just TV1000 Premiumi aprillikuu kava, täitsa OK filmid aga maikuust siis tahavad selle kanali eest 59.- saada.. Samas reklaamivad 16:9 pilti ja stereoheli 
Kohas see kirjas on, või ei käi see Eesti kohta?ziege kirjutas:Vaatasin just TV1000 Premiumi aprillikuu kava, täitsa OK filmid aga maikuust siis tahavad selle kanali eest 59.- saada.. Samas reklaamivad 16:9 pilti ja stereoheli
See kanal just Eesti klientidele mõeldud ja alustab 01 aprill- ja see pole nali
Aga aprilli kava mul a4 lehtedel- ja see siis otse nende kontoorast .
Nii et pakuvad seda mis TV1000 algselt olema oleks pidanudziege kirjutas:Vaatasin just TV1000 Premiumi aprillikuu kava, täitsa OK filmid aga maikuust siis tahavad selle kanali eest 59.- saada.. Samas reklaamivad 16:9 pilti ja stereoheli
Vaevalt see matsidele on ehk eestlasele :(kujuta pilti stereo lõpuksziege kirjutas:Vaatasin just TV1000 Premiumi aprillikuu kava, täitsa OK filmid aga maikuust siis tahavad selle kanali eest 59.- saada.. Samas reklaamivad 16:9 pilti ja stereoheli
Tee mis tahad aga mina ei suutnud seda kanalit kuidagi leida. 
kui vaadata audio valikut Lithuanian, Latvian, Estonian, Russian, siis tegu saab olema just matside kanaliga. matsid dolbyst ei tea muidugi midagi, neil on aeg makse maksta!faas kirjutas: Vaevalt see matsidele on ehk eestlasele :(kujuta pilti stereo lõpuks
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
Kuna tegu saab olema eritasutatud kanaliga (59.- kuus) siis igaühel vaba valik kas ta tahab seda või mitte. 
Leidsin ka selle TV1000 Premiumi eile õhtul lõpuks üles, aga kuldpaketiga seda hetkel vaadata küll ei saa. 
Siin ju kirjutatakse, see kanal pidavat pilti näitama hakkama alates 01.04.rezpekt kirjutas:Leidsin ka selle TV1000 Premiumi eile õhtul lõpuks üles, aga kuldpaketiga seda hetkel vaadata küll ei saa.
See on küll positiivne uudis. Loodame, et Elion selle ka mingi tasu eest Viasati paketti paneb.
Mul pole küll 16:9, stereo ja eestikeelsete subtiitrite vastu midagi
Vaat eelmise kanali 4:3 ja mono polnud küll minu jaoks söödav.
Mul pole küll 16:9, stereo ja eestikeelsete subtiitrite vastu midagi
Seni veel ilusasti olemas.Viasat Sport 1, TV 2 Sport, TV8, Viasat Golf ning neid oli listist veelgi kaduma läinud!
OK. Ma sain siis valesti aru, et praegu on tasuta testperiood ja alates aprillist on tasuline.tigekala kirjutas:Siin ju kirjutatakse, see kanal pidavat pilti näitama hakkama alates 01.04.rezpekt kirjutas:Leidsin ka selle TV1000 Premiumi eile õhtul lõpuks üles, aga kuldpaketiga seda hetkel vaadata küll ei saa.