Starman Kaabel Digi TV

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Suletud
siil udus
DigiTVfänn

Re: Starman Kaabel Digi TV

Postitus Postitas siil udus »

Jep. Vastik jah. Ma ise mõtlesin selle sõna juures jupp aega, aga kass kutsus kööki ja nii ta jäi.
Ja diktoriks ma tõesti rinnahoidja numbri järgi ei saanud.
http://www.google.ee/#hl=en&sugexp=les% ... 51&bih=746

P.S. Kuigi ma ei ole maakoois käinud, siis minu jaoks on vastik, kui neid halvustatakse.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

siil udus kirjutas:P.S. Kuigi ma ei ole maakoolis käinud, siis minu jaoks on vastik, kui neid halvustatakse.
Kas ma tõesti halvustasin ? Ma vaid tagasihoidlikult paranadasin. Ja kui ei paranda, siis risustatakse jätkuvalt Eesti keelt.
Alates rinnahoidja numbri järgi... jne.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
kaido
Entusiast

Postitus Postitas kaido »

tigekala kirjutas:
siil udus kirjutas:P.S. Kuigi ma ei ole maakoolis käinud, siis minu jaoks on vastik, kui neid halvustatakse.
Kas ma tõesti halvustasin ? Ma vaid tagasihoidlikult paranadasin. Ja kui ei paranda, siis risustatakse jätkuvalt Eesti keelt.
...
Paranadasid!
Tarkpea, juba 3. klassis peaks olema selge, et eesti keel kirjutatakse väikese tähega! :wink:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Kui siin mõnele tabavalt nimetatud entusiastile kohele ei jõua, siis ma kirjutasin spetsiaalselt SUURE ALGUSTÄHEGA smile234
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Postitus Postitas ziege »

Tea kas HD dreamiga ka võimalus Starmani VOD teenust kasutada? Box siis DM8000 millele lisatud 2xDVB-C tuuner.
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

ziege kirjutas:Tea kas HD dreamiga ka võimalus Starmani VOD teenust kasutada? Box siis DM8000 millele lisatud 2xDVB-C tuuner.
dvb-c tuuner ei mängi vod-i puhul rolli. Teenus jookseb üle ip
ERR
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Postitus Postitas ziege »

Seega anoloogiliselt Elioni teenusega võimalik ainult operaatori eelseadistatud boksiga?
Eriti sellest videolaenutusest puudust ei tunne aga tore lisavõimalus oleks ta küll niigi toredal mänguasjal..
Starbox-il endal ka RJ-45 taga millega võrgus istub?
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

ziege kirjutas:Seega anoloogiliselt Elioni teenusega võimalik ainult operaatori eelseadistatud boksiga?
Eriti sellest videolaenutusest puudust ei tunne aga tore lisavõimalus oleks ta küll niigi toredal mänguasjal..
Starbox-il endal ka RJ-45 taga millega võrgus istub?
Eelseadistatud box jah vajalik. Vahetatakse ka modem eelseadistatud ruuteri vastu. Toimib ka modem + ruuter kombinatsiooniga kuid vajalik eraldi konf boxi jaoks.
Boxil rj45 mille kaudu võrgus istub ja olemas usb port millel praegu rakendust ei ole.
Starbox lan-ist võtab lisaks videolaenutusele ka epg mille kaudu käib salvestus Starmani serverisse ja kordustv saadete vaatamine.
ERR
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Suletud

Mine “Üldfoorum”