Millist telekat osta?

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Re: Millist telekat osta?

Postitus Postitas tigekala »

Henc kirjutas:Samas kui inimene on nii imbetsiil, et ei saa poes aru plasma ja LCD erinevusest, siis on vist suht pohhui ka, mida ta vaatab.
tigekala kirjutas:Samas...
Nii imbetsiil ta kah pole, et ei saaks aru hinnasiltidest.
pannkook kirjutas:Kellest jutt on ?
Inimestest väikese algustähega. Ühesõnaga, hallist massist >
tigekala kirjutas:Jaanus
Pole vaja neile seletada, neile ei tee midagi selgeks.
Ma tean, Sul on kodus nii LCD kui ka PLASMA.
Sina saad pildikvaliteeti võrrelda Eesti terrestriaali puhul mõlema telekaga.
Nemad ei saa.
Neile on see LCD pask kõrvuni pähe tõmmatud poisikonnadest müüjate poolt ja viimastele antud käsk, kaupluste omanike poolt, seda teha.
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

pannkook kirjutas:
karla kirjutas:No võta siis näiteks mõni odavama otsa plasma, näitab igatahes paremat pilti kui sama hinnaklassi LCD, selline peaks nii hinna kui pildi poolest sobiv olema http://shop.expert.ee/Tooted/Telerid/PL ... --TXP42X20 (karlal nüüd kodus Panasonic TX-P42G20 ja sigarahul riistaga)
ei see ei sobi.
Tegelikult tahan hoopis 26'', aga hädapärast oleks ka 32'' sobinud, kui mingi eriline argument oleks olnud odava raha eest.
42 tolline on ilmne overkill korteris vaatamiseks. Selle võib osta omale see, kel nokk liialt väike, siis ehk tunneb end paremini :lol:
Mine kauplusesse ja seisa 42 tollise plasma ette, vaata kuidas on 2-2,5m kauguselt, siis mine ja vaata 42 tollist LCD telekat sama kaugelt ning saad aru et pole see 42ne plasma suur midagi sinu korterisse. Nagu tige ütles on mul kodus tänase seisuga 3 paneeltelekat, 2 42 tollist plasmat ja 37 tolline LCD, et nüüd plasmasid kaks siis LCD läheb Tallinnasse tütre korterisse, hirmus kaugelt peab vaatama et pilt normaalne paistaks, maja küll suur aga no ei ole talle kohta. Kõhklesin jupp aega kui telekat ostsin sest hing ihkas 50 tollist aga füüsiliselt ei mahtunud suurem kuhugile ära ning naispere polnud mööblivahetusega nõus.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

pannkook kirjutas:mnjaa, lootusetu vist siit neutraalset abi saada. Mu hinnaklass on 5-6k. ja pakutakse AK uudiste vaatamiseks 3x kallimat riista. Ainult ja ainult.... :cry:
kui sul on kinnisidee osta omale käkk siis osta ja ole õnnelik aga ära arva, et sulle kambaviisiliselt halleluujat hakatakse laulma ja kätel kandma sest ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
pannkook
Entusiast

Postitus Postitas pannkook »

no kas tõesti on raske maailma natuke laiemalt vaadata? Sry, et vales kohas abi küsisin. Alla 30k ei ole telekas, alla milli ei ole auto... Jõukalt elate 8)
Ostan siis käki ära. Teema lukku.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

pannkook kirjutas:no kas tõesti on raske maailma natuke laiemalt vaadata? Sry, et vales kohas abi küsisin. Alla 30k ei ole telekas, alla milli ei ole auto... Jõukalt elate 8)
Ostan siis käki ära. Teema lukku.
ära erutu - keegi pole sulle 30k telekat muideks soovitanud ja nagu sa ise mõista andsid siis nii suurt nokka nagu sul on pole meile antud
pannkook kirjutas:42 tolline on ilmne overkill korteris vaatamiseks. Selle võib osta omale see, kel nokk liialt väike, siis ehk tunneb end paremini :lol:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

pannkook
Nagu Sa ise alles hilisemas postis väitsid, et sul on võimalusi ca 5 - 6000, siis pole enam mingit vahet, millise firma käkk osta.
Või...
Kas Sa tõesti tulid siia nõu küsima, et valida maitsva pasa ja parima maitsva pasa vahel ? Pilt
Kui nii, siis mina võtaksin Philips/LG või äärmisel juhul Sony. Samsungi või Thomsonit, ma ei valiks kindlasti.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Lisaks veel tigekala mainitule LG,pisut odavam kui Philips.Euronicsis 32 tolline LG 5999,tõsi küll hd resoga ainult aga kuna sul teda vaja DVB-T jaoks siis vast pole vahet kas hd ready või full hd.Tundub et telekad on kallimaks läinud vähemalt mulle isiklikult tundub nii.
PS. LG-d juba mainiti,ei viitsi postitust ära ka muuta,ugaljuhul mõte jääb samaks.
Philips või LG.Valik on sinu.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
aqv
Edasijõudnu

Postitus Postitas aqv »

Mida imet te sealt telekast küll näete, et nii vihaselt oma usku kuulutate. Mis vahet seal on mis musta tasemega see igapäevane seep sealt tuleb. Homme tehakse nagunii veel "paremaid pille":)
Kasutaja avatar
Henc
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas Henc »

aqv kirjutas:Mida imet te sealt telekast küll näete, et nii vihaselt oma usku kuulutate. Mis vahet seal on mis musta tasemega see igapäevane seep sealt tuleb.
Täpselt selline suhtumine pidurdabki progressi. Ütleme nii, et see on suhteline asi tõesti - kellele ema, kelle tütar. Ja nagu teada harjub inimene pika peale kõigega. Sama kehtib ka sita pildi vaatamise kohta. Kuigi isiklikult mulle ei meeldi kohe kindlasti vahtida mingit samsungi neljanda seeria LEDinässi, mille pildiomadustele Sony Trinitronid iga kell silmad ette teevad. Kui pilt on ikka nii sitt, et ma ei saa aru, kas vaatan suurt basseini või jalka MMi, sest ekraanil jooksevad mingite ebamääraste värvidega kuubikud, on minujaoks ikka vahe sees.
Pilt
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

tigekala kirjutas:zoom
Ma ei eksinud mitte mingis spetsiifilises asjas. Eksimine on inimlik. Eksisin ainult väljendites väljund / sisend.
+ Just Sulle teadmiseks.
Loe ka vankade digi tv foorumeid. Supra telekamargil on ka vankade Kaug - Idas tehas.
Niipalju siis Sinu teadmistest...

Ja Mercedesel on Hiinas tehas(ed), mis teeb mersust :lol: Hiina auto :mrgreen:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Loed võibolla siiski uuesti ?
tigekala kirjutas:Vankadel või hiinlastel...
Zoom, Sa istu seal vaikselt nagu sealauda hiir, oma LCD (LED) käki või nässi otsas ja loe, mida teadjamad kirjutavad...
Henc kirjutas:Kuigi isiklikult mulle ei meeldi kohe kindlasti vahtida mingit Samsungi neljanda seeria LEDinässi, mille pildiomadustele Sony Trinitronid iga kell silmad ette teevad. Kui pilt on ikka nii sitt, et ma ei saa aru, kas vaatan suurt basseini või jalka MMi, sest ekraanil jooksevad mingite ebamääraste värvidega kuubikud, on minujaoks ikka vahe sees.
mønster
DigiTVfänn

Postitus Postitas mønster »

Ma ei oska kommida Samsa 4-seeria käkke, aga 5-seeria käkid on täiesti tasemel, jäädes kallimatele mudelitele alla põhiliselt lisafunktsioonide ning 3D puudumise osas. Ntx LE40C580 mõõdetud musta tase on 0,03 cd/m², vist parim turul olev üldse. Siin teemades on Bang & Olufsenist juttu olnud. Väga usaldusväärsetele andmetele toetudes kasutasid nad varasematel aegadel Philipsi LCD paneele, kuid viimasted 4-5 aastat on kasutatud vaid Samsa omi.
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

tigekala kirjutas:Loed võibolla siiski uuesti ?
tigekala kirjutas:Vankadel või hiinlastel...
Zoom, Sa istu seal vaikselt nagu sealauda hiir, oma LCD (LED) käki või nässi otsas ja loe, mida teadjamad kirjutavad...

No ma ju loen, kuid kahjuks need teadjamad kipuvad liiga palju vigu tegema oma väidetes.
Je teler kodus on ka LCD, olin sunnitud selle just sisendite pärast välja vahetama, kineskoobi Scart ikka digisignaali ei tunnista.
Küll aga ei läinud ma poodi seda telerit soetama (5000-6000eest) vaid ostsin "ajutise" lahenduse paarituhande eest.
Sa tigekala pole vist ammu poes käinud ja üritanud sealt miskit telerit leida lihtsalt visuaalselt pilti hinnates.
Paari minuti pärast jooksed poest minema, sest üsna jubedad on need pildid enamjaolt. Silmadel hakkab valus.
Seda olen ka varem öelnud, et 50000.- hinnaga teleri pilt on tihti jubedam, kui 15000.- oma.

Kuidas neil seal poes küll õnnestub sellist müüa. Ja kui plasmat poes vaatad, siis seda ei osta visuaalse hinnangu järgi küll keegi. Niivõrd kahvatu on selle pilt LCD kõrval . Seda on ka varemgi siin räägitud, et kaupluse valgustus rikub plasma niigi vähese pildi heleduse.
OK, Mustakivi Experdis on isegi vaadatav selle teleriseina sees üks plasma(Panasonic TXP42G20E), kuid WOW tunnet see just ei tekita, nagu kasutaja Satik ka juba mainis.

Pilt

Pole siis ime, et tullakse siia küsima, et millist telerit poest oleks mõttekas osta, sest poes natuke pilti hinnates on see lõpuks ostmiseks kõlbmatu.
Viimati muutis zoom, 10:12, 17 Sept 2010, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

aqv kirjutas:Mida imet te sealt telekast küll näete, et nii vihaselt oma usku kuulutate. Mis vahet seal on mis musta tasemega see igapäevane seep sealt tuleb. Homme tehakse nagunii veel "paremaid pille":)
See pole usk, kaugel sellest, tegelikult on see parteipoliitika :D Tule külla ja ma tõestan sulle visuaalselt et sama hinnaklassi plasma pilt on parem kui LCD telekal. See on omaette teema kas sa seda ka tunnistad (kõik oleneb sellest millise teleka oled endale ostnud)
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

Kuni 500 seeriani olid Samsad 50Hz.

Alates 600 aga 100Hz.

Peab täheldama, et Samsadel on rohkem ühendusvõimalusi, kui teistel sama taseme teleritel.

Ka tagab Samsade enam-arendatud soft parema/laiema funktsionaalsuse.
Viimati muutis elit, 10:23, 17 Sept 2010, muudetud 2 korda kokku.
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”