tigekala kirjutas:Loed võibolla siiski uuesti ?
tigekala kirjutas:Vankadel või hiinlastel...
Zoom, Sa istu seal vaikselt nagu sealauda hiir, oma LCD (LED) käki või nässi otsas ja loe, mida teadjamad kirjutavad...
No ma ju loen, kuid kahjuks need teadjamad kipuvad liiga palju vigu tegema oma väidetes.
Je teler kodus on ka LCD, olin sunnitud selle just sisendite pärast välja vahetama, kineskoobi Scart ikka digisignaali ei tunnista.
Küll aga ei läinud ma poodi seda telerit soetama (5000-6000eest) vaid ostsin "ajutise" lahenduse paarituhande eest.
Sa tigekala pole vist ammu poes käinud ja üritanud sealt miskit telerit leida lihtsalt visuaalselt pilti hinnates.
Paari minuti pärast jooksed poest minema, sest üsna jubedad on need pildid enamjaolt. Silmadel hakkab valus.
Seda olen ka varem öelnud, et 50000.- hinnaga teleri pilt on tihti jubedam, kui 15000.- oma.
Kuidas neil seal poes küll õnnestub sellist müüa. Ja kui plasmat poes vaatad, siis seda ei osta visuaalse hinnangu järgi küll keegi. Niivõrd kahvatu on selle pilt LCD kõrval . Seda on ka varemgi siin räägitud, et kaupluse valgustus rikub plasma niigi vähese pildi heleduse.
OK, Mustakivi Experdis on isegi vaadatav selle teleriseina sees üks plasma(Panasonic TXP42G20E), kuid WOW tunnet see just ei tekita, nagu kasutaja Satik ka juba mainis.
Pole siis ime, et tullakse siia küsima, et millist telerit poest oleks mõttekas osta, sest poes natuke pilti hinnates on see lõpuks ostmiseks kõlbmatu.