diseqc lülitus probleem

Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Re: diseqc lülitus probleem

Postitus Postitas tigekala »

vedrumuhv kirjutas:Seda tune failed jama võib põhjustada vabalt ka mingi teistest peadest erinev pea või lihtsalt juba natuke p...... pea. Soovitavalt võiks lnb-d olla kõik ühe ja sama firma pead ja olgu või triax. Mul need triax pead ja töötavad kui kulda ja ei mingit tune failed ega mõtlemist ümberlülitustel. Küll aga suutsis aasta-paar tagasi kogu süsteemi lollitada mingi X firma lnb.
Seda ma kah ei usu.
Mul on Thor'i pea ja ka vankade pea (36E), teistest viiest erinevate firmade toode.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

Ega see polnudki mõeldud lõpliku tõena, lihtsalt üks võimalustest. See tune failed viga võib väga paljudest asjadest sisse tulla. Liiga pikk kaabeldus, kehv kaabel, kaablil vigane koht sees, diseqc vigane, pea/pead vigased, ühendused kehvad, valesti konfitud ... jne.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

Juhul, kui kasutatakse DiSEqC lülitit protokolliga 1.2 otse LNB-de ümberlülitamiseks (mitte mootori juhtimiseks), siis võib vea/tõrke üheks põhjuseks olla minekul ühelt satilt teisele teise sati ebasoodsate parameetritega transponder, milledele lüliti ei pruugi advekaatselt/soovitult reageerida.
Aitab sisenemine korraks 1. sisendi transpondrile ja alles siis soovitud satile või sisenemine teise sati mõne muu transponderi vahendusel/kaudu.
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas seston »

tune filed annab minuarust ikka tuuneris soft suutmatusest ennast häälestada ümber teisele transpondrile.Kindlasti ei pea olema lnb-d ühe firma omad.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Tuuner (loe dream) teeb täpselt seda mida sa temaga teha oskad ja ära teda küll süüdista. Otsi viga ikka mujalt ...

Mida teeb aga kloon + ülejäänud riistvara + seston ... seda ma tõesti ei tea. :roll:
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas seston »

sa väidad,et minul on kloon ?Kui mul transpondrilt kaob pilt tuulega ja enam satil teisel transpondril ka pole siis mis on süüdi? Pakun,et soft.Mida diseqc-l siis niiväga valesti konfida on ?
Tihend on sul ikka peab vedrumuhv ?Tegelikult ei pea muhv enam.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Kõik varjestused olgu perfektselt tehtud,teine asi image viga ja kolmandaks fast diseq ees võiks samuti linnuke olla.Kardan,et varjestustes asi,kui pole hästi tehtud võib ta signaali kohe mitte ära tunda,räägin,sest oli ka sama jamps kunagi, tegin kõik varjestused uuesti ja asi kadus.Muidug võid ka proovida peale gemini midagi muud,sest softi vast kergem vahetada kui varjestusi teha,proovi kõik variandid ära siis saad sotti milles viga.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

seston kirjutas:Kui mul transpondrilt kaob pilt tuulega ja enam satil teisel transpondril ka pole siis mis on süüdi? Pakun,et soft.Mida diseqc-l siis niiväga valesti konfida on ?

:mrgreen: Krt. Seston Sa ei väsi :lol: Kinntita oma pannid ,LNB-d,juhtmed jne. asjad korralikult ja korektselt :lol: probleeme ilmselt vähem.Minu meelest korralik ussipesa Sinul seal katusel. :lol:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

No mis sa lolliga vaidled. Temal on tune failed, mitte minul ja las aga kruvib ... Eks tule temalgi oma tarkade kivi otsida, leida ... ja vähemalt hetke seisu vaadates, ei saa see kerge olema.
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

Postitus Postitas Radionov »

vedrumuhv kirjutas:Tuuner (loe dream) teeb täpselt seda mida sa temaga teha oskad ja ära teda küll süüdista. Otsi viga ikka mujalt ...

Mida teeb aga kloon + ülejäänud riistvara + seston ... seda ma tõesti ei tea. :roll:
@vedrumuhv -seda tune failed viga esineb ka DM8000-l. Ja üsna sagedasti. DM 800 kloon kui ka IPBox900HD toimis täpselt sama süsteemiga (pann, LNB, Diseq) laitmatult. LNB-de config identne .... :(
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Vaheta DISEqC ära. Lase uuesti image peale. Tee kõik nullist uuesti. Mitte mingit backup'i.
Siis kaob tune failed probleem.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Radionov kirjutas:
vedrumuhv kirjutas:Tuuner (loe dream) teeb täpselt seda mida sa temaga teha oskad ja ära teda küll süüdista. Otsi viga ikka mujalt ...

@vedrumuhv -seda tune failed viga esineb ka DM8000-l. Ja üsna sagedasti. DM 800 kloon kui ka IPBox900HD toimis täpselt sama süsteemiga (pann, LNB, Diseq) laitmatult. LNB-de config identne .... :(
8000-l peaks sees olema sama tuuner, mis 800-l ja sel juhul jääb tõesti järgi vigadest kas soft ise või siis tuuneri riistvara. Ja nagu juba kirjutasin, võimalike vigade hulk on selle veaga hästi suur.
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

Mul oli ka pärast DM800 muretsemist tune failed pidevalt ees. DM7020-ga töötas kõik probleemitult. DISEqC vahetus, nagu Tigekala soovitab, lahendas kõik need mured.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

nn "tune failed" põhjusi on 99% tõenäosusega 2 - kas tüüner ja diseqc räägivad omavahel "aktsendiga" või on "kaalikas" kehvalt häälestatud, tavaliselt on seda esimest rohkem :wink: ... kolmas põhjus on muidugi veel - tihend puldi ja diivani vahel :mrgreen:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

Vähemalt DM800 on DISEqC lüliti suhtes väga valiv. Süsteem, mis töötas kõigi eelmiste tuuneritega DM800-ga enam ei funganud. Kulutasin aega ja närve foorumites lahenduse otsimiseks, kõikvõimalikud variandid sai läbi proovitud. DISEqC vahetuse järel probleem kadus imeväel ja jäädavalt.
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”