DreamBox DM800 HD PVR

Vasta
Kasutaja avatar
kamm
Õpetaja

Re: DreamBox DM800 HD PVR

Postitus Postitas kamm »

seltsimees kirjutas:uus gemini 3.70 image väljas
ajan peale vaatan kas on parem eelmisest
Kuidas kärab? :|
Kasutaja avatar
seltsimees
Seltsimees

Postitus Postitas seltsimees »

kamm kirjutas:
seltsimees kirjutas:uus gemini 3.70 image väljas
ajan peale vaatan kas on parem eelmisest
Kuidas kärab? :|
sitt lugu - box pani pange ja alustas oma vanade imelike jamade näitamist (võrguliikluse surmab ära) ja proovisin lausa kahte moodi peale ajada. com pordi kaudu ja pärast ka web-interface kaudu aga tulemus oli mõlemat pidi UNSTABLE.
aga ilmselt olen ma oma vigase boxiga erand.
ajasin Nabilo image selga ja nüüd ptüi-ptüi-ptüi seni kõik toimib. ainus pikk viivitus on diseq 1.1 peal kui lähen Eutelsati peale. see krt ei meeldi üldse sellele uuele dreamile.

aga selles uues geminis ma küll miskit uut ei jõudnud märgata - ei tasu vist jamamist.
Kasutaja avatar
kadett99
Entusiast

Postitus Postitas kadett99 »

kamm kirjutas: Üritan täna talle Via*ati kaarti söödavaks teha
Kuidas toimib kooslus DM800 ja via*ati kaart?
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Töötab. CCcam2.0.9 ja NewCS'i pole vajagi...
tornaado
Uudistaja

Postitus Postitas tornaado »

Sain ka endale Dreamboxi. Kui telekaga ühendasin oli pilt väga halb tundus nagu oleks mitmest pildist kokku pandud. Küsisin müüjalt ja ta käskis update teha. Proovisin oma arust kõiki võimalusi, kuid ei saanud hakkama. Alguses proovisin Dreamup programmi kuid see ei leidnud mu Dreamboxi üles. Siis käisin ip aadressil kuid miskit ei juhtunud isegi ei avanenud. Kas keegi oskab lahendust leida. Kas on võimalik D-box USB kaabliga arvutiga ühendada.
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

tornaado kirjutas:Sain ka endale Dreamboxi. Kui telekaga ühendasin oli pilt väga halb tundus nagu oleks mitmest pildist kokku pandud. Küsisin müüjalt ja ta käskis update teha. Proovisin oma arust kõiki võimalusi, kuid ei saanud hakkama. Alguses proovisin Dreamup programmi kuid see ei leidnud mu Dreamboxi üles. Siis käisin ip aadressil kuid miskit ei juhtunud isegi ei avanenud. Kas keegi oskab lahendust leida. Kas on võimalik D-box USB kaabliga arvutiga ühendada.
Suht segane jutt, kas tegu on DM800 aparaadiga, milist ühendust kasutad TV ja driimi vahel, kas videosetingud on paigas (menüüs määratud) milles täpsemalt seisneb kehva pildi olemus (millise kanali/kanalite peal proovisid) jne.
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

satikas kirjutas:
sniff01 kirjutas:kas 800 softivahetus käib sama rada pidi nagu vanemad mudelid või on siin miskit teisiti.
Enam-vähem sama nagu dm 7020 puhul.
http://dm.dreambox8000.com/showthread.php?t=4449
See link ei toimi enam, kas keegi ütleks mis kombinatsiooniga saab?

EDIT: Leidsin ise: http://www.dreamboxuniverse.com/forum/s ... php?t=4449
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Saab muidugi ka vanade vahenditega läbi rs232 uue dreamup-ga, mis seab paika läbi rs232 ka netiühenduse konfiguratsiooni ja kui LAN kaabel sees, siis läheb asi kiirelt. Kui netiühendust paika ei saa, siis võtab muidugi koledasti aega.
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

aandra kirjutas:Saab muidugi ka vanade vahenditega läbi rs232 uue dreamup-ga, mis seab paika läbi rs232 ka netiühenduse konfiguratsiooni ja kui LAN kaabel sees, siis läheb asi kiirelt. Kui netiühendust paika ei saa, siis võtab muidugi koledasti aega.
Ma olen oma 7020'ga juba harjunud veebibrauseri kaudu asju ajama, seepärast ei hakanud serial kaablilt tolmu pühkimagi.

Kui keegi veel imaget tahab 800 peale panna, siis lühidalt:
- Boxile shutdown (vajutada Dreami esipaneelil olevat nuppu ja oodata, kuni teleriekraanile tuleb kiri, et võib toite eemaldada)
- Toide tagant ära
- Nupp esipaneelil alla
- Toide uuesti taha
- kui led-ekraanile ilmub ***STOP***, siis nupp lahti lasta ja kuvatud IP meelde jätta
- pöördudes veebibrauseriga aadressile http://x.x.x.x" onclick="window.open(this.href);return false; (x.x.x.x asenda meeldejäetud IP'ga), saab uue image'i peale lasta.
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

Teab keegi, kas DM800'ga on võimalik divx'i vaadata ilma streamimata, üle cifs share ntks?
Kui jah, siis millega?
Kasutaja avatar
hania
Entusiast

Postitus Postitas hania »

kahjuks ei ole võimalik ainult stream
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

hania kirjutas:kahjuks ei ole võimalik ainult stream
Ma loodan, et see on kinni vastava tarkvara puudumises, mitte riistvaras?
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

kamm kirjutas:Nonii, minu eksemplar läks ümbervahetusse. DVI 1080i väljundiga töötas Astra HD promol külmast peast ca 10 min ja jooksis kokku, soojast peast 3-5 min, sõltumata imagest (Gemini 3.5 ja 3.6, Nabilo viimane).
Mul tunduvad olevat täpselt samad probleemid 800'sega.

Kas see uus box, mis Sa said, töötab Sul HD kanalitel kenasti? Mis numbriga selle seerianumber algab?
Mul on S/N 87......

Väidetavalt pidi 85... algusega seerianumbritega kõige vähem vigaseid isendeid esinema.

Tänud.
Kasutaja avatar
seltsimees
Seltsimees

Postitus Postitas seltsimees »

ma näiteks tüdinesin nii ära sellest uuest DM 800 -st et tõstsin ta riiulisse tolmu koguma. Ootan kuni softi pool täiustub. Praegu on see igatahes toores veel. Kasutan jälle vana head 7020. Sellega vähemalt saab ka puldipikendusega ka magamistoas kanaleid vahetada. sõna otseses mõttes viskas see uus dream siibri ette oma kammajaaga. :lol:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

seltsimees kirjutas:Ootan kuni softi pool täiustub.
Seis on tegelikult selline:
S/N 85XXXXX tähendab - väljalaske aasta 2008 ja kuu 05
S/N 86XXXXX tähendab - väljalaske aasta 2008 ja kuu 06
S/N 87XXXXX tähendab - väljalaske aasta 2008 ja kuu 07
Mis numbrid seal edasi tulevad on kuupäev ja siis veel joru juhuslikke.

Need, mis on maikuus välja lastud, töötavad HD kanalite peal perfektselt. Mul vedas, on just selline. Järgmised, mis on juunis/juulis välja lastud, jooksevad HD kanalite peal kokku ja vahetatakse DMMi poolt tasuta ringi. Kuna asi pole softivigades vaid rauavigades.
Täpsemalt - tegu on vigase bootloaderiga.

Edu kõigile!
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”