Kuidas kärab?seltsimees kirjutas:uus gemini 3.70 image väljas
ajan peale vaatan kas on parem eelmisest

Kuidas kärab?seltsimees kirjutas:uus gemini 3.70 image väljas
sitt lugu - box pani pange ja alustas oma vanade imelike jamade näitamist (võrguliikluse surmab ära) ja proovisin lausa kahte moodi peale ajada. com pordi kaudu ja pärast ka web-interface kaudu aga tulemus oli mõlemat pidi UNSTABLE.kamm kirjutas:Kuidas kärab?seltsimees kirjutas:uus gemini 3.70 image väljas
Kuidas toimib kooslus DM800 ja via*ati kaart?kamm kirjutas: Üritan täna talle Via*ati kaarti söödavaks teha
Suht segane jutt, kas tegu on DM800 aparaadiga, milist ühendust kasutad TV ja driimi vahel, kas videosetingud on paigas (menüüs määratud) milles täpsemalt seisneb kehva pildi olemus (millise kanali/kanalite peal proovisid) jne.tornaado kirjutas:Sain ka endale Dreamboxi. Kui telekaga ühendasin oli pilt väga halb tundus nagu oleks mitmest pildist kokku pandud. Küsisin müüjalt ja ta käskis update teha. Proovisin oma arust kõiki võimalusi, kuid ei saanud hakkama. Alguses proovisin Dreamup programmi kuid see ei leidnud mu Dreamboxi üles. Siis käisin ip aadressil kuid miskit ei juhtunud isegi ei avanenud. Kas keegi oskab lahendust leida. Kas on võimalik D-box USB kaabliga arvutiga ühendada.
See link ei toimi enam, kas keegi ütleks mis kombinatsiooniga saab?satikas kirjutas:Enam-vähem sama nagu dm 7020 puhul.sniff01 kirjutas:kas 800 softivahetus käib sama rada pidi nagu vanemad mudelid või on siin miskit teisiti.
http://dm.dreambox8000.com/showthread.php?t=4449
Ma olen oma 7020'ga juba harjunud veebibrauseri kaudu asju ajama, seepärast ei hakanud serial kaablilt tolmu pühkimagi.aandra kirjutas:Saab muidugi ka vanade vahenditega läbi rs232 uue dreamup-ga, mis seab paika läbi rs232 ka netiühenduse konfiguratsiooni ja kui LAN kaabel sees, siis läheb asi kiirelt. Kui netiühendust paika ei saa, siis võtab muidugi koledasti aega.
Ma loodan, et see on kinni vastava tarkvara puudumises, mitte riistvaras?hania kirjutas:kahjuks ei ole võimalik ainult stream
Mul tunduvad olevat täpselt samad probleemid 800'sega.kamm kirjutas:Nonii, minu eksemplar läks ümbervahetusse. DVI 1080i väljundiga töötas Astra HD promol külmast peast ca 10 min ja jooksis kokku, soojast peast 3-5 min, sõltumata imagest (Gemini 3.5 ja 3.6, Nabilo viimane).
Seis on tegelikult selline:seltsimees kirjutas:Ootan kuni softi pool täiustub.