Kõik Viasatist
Tuleks 100 eegu eest, aga pikk maa, mul on isegi üks vene telekas (m/v) spetsiaalselt ümber ehitatud (tüüner sees, signaali näitaja, 12voldiga toimib. akud ka olemas)faas kirjutas:Kas keegi viitsiks väikese tasu eest appi tullaVaja oleks pann paika häälestada(vahetasin ise pead ja prillid ära)nüüd ei saa pilti ette päev otsa katuse ja toa vahet jooksnud.Asun 20km Tallinnast Narva poole.
tel.52 75 146 või pm.
Sellega u. 40 panni paika pandud ja täpsem kui tüüneritega.

Kahjuks oled liiga kaugel- või tahad sõidu kinni maksta? vaevalt.
Mõni leidub kindlasti ka lähemalt
Sorry kui bossasin, see ei olnud reklaamina mõeldud

Tänud Sombi aga vist sain hakkama viga vist vales lnb valikus
Krt küll aga odavat asja vist kannata osta
aga eks näis mis saab?Bensu raha pole probleem kui abi vaja.Kummaline,et sa ainuke kes abi pakkus
Äkki tegijad ehmatas väike raha?
Ma oleks normaalseks hinnaks koos tulekuga pidanud sinna 500 kanti.Aga noh see polegi oluline.Järgmine kord kui jama panen kohe numbri kirja 

ŽTänudfaas kirjutas:Tänud Sombi aga vist sain hakkama viga vist vales lnb valikusKrt küll aga odavat asja vist kannata osta
aga eks näis mis saab?Bensu raha pole probleem kui abi vaja.Kummaline,et sa ainuke kes abi pakkus
Äkki tegijad ehmatas väike raha?
Ma oleks normaalseks hinnaks koos tulekuga pidanud sinna 500 kanti.Aga noh see polegi oluline.Järgmine kord kui jama panen kohe numbri kirja

Pole probleemi, juulis olen TLNas ja siis on lihtsam
LNBd on mul odavaimad- 105EEK (Serigo) ja probleeme ei ole siiani olnud
Kunagi ostsin ka Haapsalust, see maksis hingehinda (u. 800EEk!!!)
Serigo on minumeelest parim koht üldse, kust midagi osta.
See on minu arvamus.
Oleks see nali, oleks tore nali küll - kahjuks aga karm reaalsus.Mis te päriselt räägite seda või teete nalja, et selliseid olukordi on?
Lisaks veel nii-palju et ühele heale sõbrale panin 55 cm. antenni(suurem lihtsalt ei sobinud kohe kuidagi). Olemas kõik kanalid mis peavad. Loomulikult annavad tõsised vihmapilved tunda varem kui suurematel antennidel.
Mul 65-cm, TOAS ja kärab küllteekas kirjutas:Oleks see nali, oleks tore nali küll - kahjuks aga karm reaalsus.Mis te päriselt räägite seda või teete nalja, et selliseid olukordi on?
Lisaks veel nii-palju et ühele heale sõbrale panin 55 cm. antenni(suurem lihtsalt ei sobinud kohe kuidagi). Olemas kõik kanalid mis peavad. Loomulikult annavad tõsised vihmapilved tunda varem kui suurematel antennidel.
Probleem on ASTRA kõrgemate sagedustega ja Via..ti nõrgemate kanalitega.
Teen akna lahti- probleeme ei ole

Pann ise toetub toolil

Tõesti toolil ja raamatud on all õige vert. suuna jaoks.
Mul on ka katusel 95cm pann, sel kadusid talvel kanalid ära (suht tugev lumesadu-pea oli lund täis) tubase panniga ainult hakkis

Müstika on see SAT küll

Mugav pann sull, ei mingit õues palava päikesekäes praadimist, ega käredas pakases konutamist. Mugavalt tugitoolisMul 65-cm, TOAS ja kärab küll
Pann ise toetub toolil

Loodan et sa ei pahanda.
Oh pole hullu- mina ja pann oleme ka raskemaid aegu üle elanud.teekas kirjutas:Mugav pann sull, ei mingit õues palava päikesekäes praadimist, ega käredas pakases konutamist. Mugavalt tugitoolisMul 65-cm, TOAS ja kärab küll
Pann ise toetub toolil. Tõeline tsiviliseeritud Euro-pann. Vaata ainult et ta palava-suvega õllekesega liialdama ei kipuks. Siis ka viasati aednike päevad käes. Pann kerges-vines ja pilt kerges-ruudus
![]()
.
Loodan et sa ei pahanda.

Näiteks heinamaal pilt missugune

Viimati muutis Sombi, 22:22, 04 Juun 2007, muudetud 1 kord kokku.
Oh pole hullu- mina ja pann oleme ka raskemaid aegu üle elanud.teekas kirjutas:Mugav pann sull, ei mingit õues palava päikesekäes praadimist, ega käredas pakases konutamist. Mugavalt tugitoolisMul 65-cm, TOAS ja kärab küll
Pann ise toetub toolil. Tõeline tsiviliseeritud Euro-pann. Vaata ainult et ta palava-suvega õllekesega liialdama ei kipuks. Siis ka viasati aednike päevad käes. Pann kerges-vines ja pilt kerges-ruudus
![]()
.
Loodan et sa ei pahanda.

Heinamaal ja metsas küll SATi vaadatud

Viimati muutis Sombi, 22:34, 04 Juun 2007, muudetud 2 korda kokku.
No kaasas ikkaTeekas sa paistad tegelevat sati paigaldusega,kui mul siin jama jätkub äkki saab kaubale sul ilmselt ühte teist kaasas kui vaja peaks minema

Nali.
Usun et leiad kedagi lähemalt. Minul juba Tallinna pea 70 versta!!! Kahjuks ka teisest-suunast.