Minu zuumbox tegi laksust programmiuuenduse ja oligi Luxe läinud ja Voom asemel... Ise ei pidanud midagi tegemaCarat_EST kirjutas:Kas see on teleri/boxi viga? Tallinnas väidab Jacobson's T6 siiani et Voom HD on Luxe TV.

Minu zuumbox tegi laksust programmiuuenduse ja oligi Luxe läinud ja Voom asemel... Ise ei pidanud midagi tegemaCarat_EST kirjutas:Kas see on teleri/boxi viga? Tallinnas väidab Jacobson's T6 siiani et Voom HD on Luxe TV.
mida imet sa peaks siis tegema? VoomHD tuleb ju samalt sageduselt, kust melody zenHD ja luxeTV HD.Zuumbox kirjutas:Minu zuumbox tegi laksust programmiuuenduse ja oligi Luxe läinud ja Voom asemel... Ise ei pidanud midagi tegemaCarat_EST kirjutas:Kas see on teleri/boxi viga? Tallinnas väidab Jacobson's T6 siiani et Voom HD on Luxe TV.
Mul näitas ka Jakobson's valesti, tegin kanali manuaalotsingu ja OK! PID-id olid ju mõlemal samad, seega ka pilt ja heli (AC-3, ilma lisa dekoodrita ikka heli ei ole) olemas ka enne otsingut (test 1 ilmus pildi ja heliga peale otsingut) ja kuna see kast nime automaatselt ei muuda, siis ma ei näe probleemi? Sama jama on olnud ka naaberriikide kanalitega. Pole ju ette nähtud, et kanalite andmeid muudetakse aga paraku nii see on. Kas sa ikka uue otsingu tegid?Carat_EST kirjutas:Kas see on teleri/boxi viga? Tallinnas väidab Jacobson's T6 siiani et Voom HD on Luxe TV.rändaja kirjutas: Teleriks ka Panasonic PZ81E, aga ei leia midagi. Voom HD ga on OK, kuigi teler väidab inforibal, et see on Melody Zen
Ei tea, kuidas siis digiboks muutunud parameetritest teada peaks saama? Kui näiteks muudetakse PID'sid? Kui boks muudatustest ei tea ning vanade andmetega vastu võtta üritab, oleks asi veel hullem.Zuumbox kirjutas:Ei see ega teine! Normaalne oleks uuendus ilma selle aknata (miks ta ülepea nii SUUR peab olema?) + võimalus vajadusel menüüst seda keelata.
Kui näiteks tahan midagi salvestada, siis ma ei soovi, et pilt eest kaob või, veel hullem, mingile teisele teenusele hüppab (mida on juhtunud, ja korduvalt!). Seepärast leiangi, et peaks olema võimalus neid uuendusi keelata. Muul ajal las nad olla pealegi; ainult see suur roheline lärakas (mis alati kõige huvitavama koha peal pool ekraani ära varjabTarmoTanilsoo kirjutas:Ei tea, kuidas siis digiboks muutunud parameetritest teada peaks saama? Kui näiteks muudetakse PID'sid? Kui boks muudatustest ei tea ning vanade andmetega vastu võtta üritab, oleks asi veel hullem.Zuumbox kirjutas:Ei see ega teine! Normaalne oleks uuendus ilma selle aknata (miks ta ülepea nii SUUR peab olema?) + võimalus vajadusel menüüst seda keelata.
Natuke offtopic, aga mul on ammu see küsimus mõttes olnud: Kust te võtate selle aja, et vaadata pärast seda kõike, mida salvestate telerist pidevalt? Või on see samasugune sündroom, nagu mõnel vanade asjade korjamisega..et ei raatsi ära visata, siis paned kuhugi, et ehk läheb vaja.Zuumbox kirjutas:Kui näiteks tahan midagi salvestada, siis ma ei soovi, et pilt eest kaob või, veel hullem, mingile teisele teenusele hüppab (mida on juhtunud, ja korduvalt!). Seepärast leiangi, et peaks olema võimalus neid uuendusi keelata... (vaikimisi variant)
Tule oma lootustega maapealeantonio1 kirjutas:Natuke offtopic, aga mul on ammu see küsimus mõttes olnud: Kust te võtate selle aja, et vaadata pärast seda kõike, mida salvestate telerist pidevalt? Või on see samasugune sündroom, nagu mõnel vanade asjade korjamisega..et ei raatsi ära visata, siis paned kuhugi, et ehk läheb vaja.Zuumbox kirjutas:Kui näiteks tahan midagi salvestada, siis ma ei soovi, et pilt eest kaob või, veel hullem, mingile teisele teenusele hüppab (mida on juhtunud, ja korduvalt!). Seepärast leiangi, et peaks olema võimalus neid uuendusi keelata... (vaikimisi variant)
Isiklikult tahaks eesti kanalite lähiajaloos esitatud repertuaarist uuesti vaadata vist ainult "tuulepealset maad", vähemalt muud asjalikku ei meenu hetkel. Sedagi naudiks vaid juhul, kui õnnestuks hankida 1080p (võib ka 720p) versioon seriaalist koos DTS heliga.
1.Eesti kanalitest ,samuti ka Eesti operaatorite poolt pakutavatest kanalitest ei salvesta üldjuhul midagi.Just kvaliteedi pärast - eelistan seriaale ja filme vaadata kas 720p või veel parem,1080p formaadis ja vähemalt DD heliga.antonio1 kirjutas: Natuke offtopic, aga mul on ammu see küsimus mõttes olnud: Kust te võtate selle aja, et vaadata pärast seda kõike, mida salvestate telerist pidevalt? Või on see samasugune sündroom, nagu mõnel vanade asjade korjamisega..et ei raatsi ära visata, siis paned kuhugi, et ehk läheb vaja.
Isiklikult tahaks eesti kanalite lähiajaloos esitatud repertuaarist uuesti vaadata vist ainult "tuulepealset maad", vähemalt muud asjalikku ei meenu hetkel. Sedagi naudiks vaid juhul, kui õnnestuks hankida 1080p (võib ka 720p) versioon seriaalist koos DTS heliga.
Ma pigem mõtlesin, et ostaks sellise plaadi, või veelparem tiriks kuskilt alla .mkv, kasvõi ETV kodulehelt raha eest.bljumkin kirjutas:Kui juba unistada,siis võtaks ikka ägedamalt ette - no 7.1 LPCM või DD+ või TrueHD Audio etc ,