Pean siinkohal natuke korrigeerima - Sky It SD jookseb Ipboxil (900HD) ok ´lt, HD pildiga maksimum 10 minutit ja siis kotti ja täielik hangumine, mille vastu aitab ainult lüliti tagaküljel. (image on viimane AAF teami oma, sama lugu on ka teiste tiimidega). DGS originaal pidi ka SKY It HD pilti sööma, ei ole aga ise kontrollinud. Sky UK HD - Ipbox E2 näitab, kuigi tundub jõudlusest kanali vahetusel puudu jäävat. Sky UK SD-d Ipboxiga ei ole proovinud ega proovi kahh ....tigekala kirjutas:IPBox HD softide ja emulaatorite kohta tean niipalju, et tasulise satipaketi Sky UK HD ja SD 28,2E ja ka tasulise satipaketi Sky Italia HD ja SD 13E kanaleid, kas füüsilise kaardiga kaardilugejas või kaardilugejas, mis asub horisondi taga, ilma freezimata, isegi praegu, vaadata ei saa.
Erinevalt HD Dream'ist, mis töötab ja näitab pilti nende pakettide HD + SD kanalitega, ja ideaalselt, juba üle 2 aasta.
Kas mul on õigus Radionov ?Veel üks mees siit, peale hr. faasi, kes vahetas oma HD tuuneri (IPBox HD) HD Dream'i vastu...
Vot sellised väikesed nüansid, teevadki Dream'ist Dream'i.
Ma ei vaidle vastu... Läbi SCART'i on SD kanalite pildikvaliteet, jah, justnagu parem...faas kirjutas:... SD pilt on scardiga nagu tiba parem Dreamil...
Just 100% seda ma väidangi. Nii kurb kui see ka pole... Sa ju said seda omal nahal tunda.faas kirjutas:Ometi inimesed ostavad neid "kaabusid" millest osad ei ole odavamad kui 800DB näiteks.
Ega Sa ometi ürita väita lollusest ostavad ?
Testboxid ongi just testboxid.gasth404 kirjutas:Olen nõus et Dream'il töötas see juba ammu, aga ta HD pillil kõik küll mitte 2,5 aastat tagasi, kui ta esimesi testboxe välja saatis.
Sellest уёбище'st ei taha ma midagi kuulda.gasth404 kirjutas:Viimase Incubuse 1.16-ga töötavad tal täiega ka kõik CAM-d (ka need mida dream oma eeliseks on pidanud).
gasth404 kirjutas:See jutt siin on küll täielik saast, tahate IPboxile muditud dreami softi peale panna ja imestate et sama tulemust ei saa. Minu jaoks dreami suurem puudus ongi see et tal muud softi peale E-de tehtud pole. IP-le saan valida erinevate tegijate lahendusi ja see E2 variant on jäänud nendest kõige mõttetumaks. Viimastel DGS põhistel softidel on jäänud puudusi kuid need mis siin eelpool loetleti küll nende hulka ei kuulu. Viimase Incubuse 1.16-ga töötavad tal täiega ka kõik CAM-d (ka need mida dream oma eeliseks on pidanud). Olen nõus et dreamil töötas see juba ammu, aga ta HD pillil kõik küll mitte 2,5 aastat tagasi, kui ta esimesi testboxe välja saatis. Aga ma ei ole õige dreami häid külgi kommenteerima imestan vaid miks ta kasutajad seda teha ei taha vaid räägitakse hoopis sellest mis kuskil teiste box-ide kohta kuuldud on. Minul muidugi lihtam kuna ei müü midagi ja kui keegi peaks küsima kas IPBoxi osta tasub siis mina selleks küll soovitust ei anna ja arvan, et kui kiiret pole tasub oodata, küll mingi hetk ka midagi normaalsemat müüki tuleb. Aga kui keegi midagi võrrelda tahab pange tabel foorumisse ja hakkame ristikesi tegema mis ja kuidas töötab.
Kuna HD Dream'i kasutajad ei oska mõeldagi / lootagi, mis teil seal töötab või ei tööta.gasth404 kirjutas:Aga ma ei ole õige Dreami häid külgi kommenteerima, imestan vaid miks ta kasutajad seda teha ei taha vaid räägitakse hoopis sellest mis kuskil teiste box-ide kohta kuuldud on.
Umbes nagu hr. faas - magada 2 aastat maha ? Muuseas, jookseb juba kolmas aasta.gasth404 kirjutas:... ja arvan, et kui kiiret pole tasub oodata, küll mingi hetk ka midagi normaalsemat müüki tuleb.
Huvitav missugusest vastusest ma nüüd välja loen miks dream on ainult üks jumal ja teised puhas saast. Kõige sisutihedam tundus see kui ta arvas et ma nii loll olen et sellest lihtsalt niisama aru ei saamustkass kirjutas:
Tigekala ütleb sulle varsti miks ta parem on,muidugi ta on seda ka korduvalt juba öeldnudJa olen 100% temaga nõus kuigi ei oma HD vaid SD Dreami.
Magasid ikka.faas kirjutas:Tigekala midagi ma ei maganud maha...
Siit vastuküsimus.Henkka kirjutas:... miks peab "kogu kompott" olema surutud nii pisikese karbi sisse ja miks peab võrgutoiteplokk olema eraldi ? - krt, ega SAT HD tuuner mingi laptop ole ?
On küll. Aga kõik alternatiivsed imaged ehitatakse ülesse originaalimage peale. Teisisõnu, originaalimage on ka E2 põhine.Henkka kirjutas:Kas Dream Multimedial siis mingit oma imaget polegi wä ?