Vantage VT-7100 TS HDTV

Räägime siin HDTV vastuvõtuseadmetest
Vasta
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Re: Vantage VT-7100 TS HDTV

Postitus Postitas faas »

Ja veel lisaks Aandra postitusele kui isu softi emu välja lülitada tuleb minna Key peale ja puldilt 9999 valida.Kahjuks ei tea kuidas tagasi saab kui vaja peaks olema :)ilmselt uuesti pulgalt peale laskma ,endal kõik diabloga toimib nii,et lülitasin välja(kartsin,et samad viled ja midagi läheb konflikti) .Olen proovinud veits originaali ja n.õ B-softi mõlemad stabiilsed jne. kui moodul olemas mis"töö" ära teeb siis minu meelest vahet pole.Ja kiituseks võib lisada vaatamata minu lollusele jne.ei ole õnnestunud kokku lasta veel kordagi ja HD kanalitel toimib 5+(DB mehed kurdavad siin ja seal kanalite häkkimist) aga ma ei ole kohanud veel :) . Temperatuuri reziim vaatamata sisemisele kõvakale talutav alguses ehmatasin päris ära kui peale 4 tunnist vaatamist võis mune praadida,siis leidsin softist koha kust saab välja lülitada kõvaka automaatselt kui 5 minuti jooksul ei kasuta peale seda ok.Logitechi puldi võttis omaks aga pooled viled ei tööta koduka koodidega,käsitsi pidin õpetama nupud, käsud selgeks.Häirib pikk bootimis aeg ja kui välja lülitada siis alguses tundub,et ei lüligi välja mõtleb veits,kas teistel sama?Enne kõvaka tellimist loe Metsavenna saadetud link(foorum)läbi seal lahatud kõvaka teemat mis toimib mis mitte,seal küll saksa keeles enamus aga saab aru kui vaja(tõlkimis softid aitavad) minul läks kümmnesse vähemalt ei mingit probleemi formaatimisega ega muuga toimib 100% :)
Kasutaja avatar
metsavend
Entusiast

Postitus Postitas metsavend »

faas kirjutas:Häirib pikk bootimis aeg ja kui välja lülitada siis alguses tundub,et ei lüligi välja mõtleb veits,kas teistel sama?
sama lugu jah. aga eks harjub ära :-)

pmst tasub uurida ka alternatiivseid kanalieditore, nt. seal viidatud: http://vantage.gmc.to/forumdisplay.php?f=8" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ma enne pilli saabumist tirisin neid siit ja sealt ka kanali listid jne.aga osad jooksutavad arvuti kinni osad sihukesed pooletoobised :) kuidagi Vantage asjad võõrad,pean silmas kasutaja sõbralikust.Ilmselt harjumise värk :) Aga las olla raud ok.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

faas kirjutas:... DB mehed kurdavad siin ja seal kanalite häkkimist...
See on hoopis teises asjas kinni... Pilt... ja need "mehed" kisuvad lambad olema...
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Nagu olen foorumist aru saanud, on hr. Faasil ainukesena Vantage 8000 HD koos kahe s2 tüüneriga. Või on keegi veel selle pilli saanud?
Sihi
Entusiast

Postitus Postitas Sihi »

Huvitav: 23201 soft ei luba minul pärast installi enam pulgalt kalanilisti taastada: "You can't upgrade software". Tagasi 22901 peale - ei mingeid probleeme! Kas keegi oskab aidata?
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Minul toimib küll listi install usb pulgalt. Ju mingi apsakas tuli sisse või on list Sul väga vana. Vanemaid liste ta ka ei tunnista. Muide 23xxx softist on uus listi formaat kasutusel ja editi soft ka uus, vt nt. satfreaks downloadist.
Kasutaja avatar
andrus
Edasijõudnu

Postitus Postitas andrus »

faas kirjutas:Enne kõvaka tellimist loe Metsavenna saadetud link(foorum)läbi seal lahatud kõvaka teemat mis toimib mis mitte,seal küll saksa keeles enamus aga saab aru kui vaja(tõlkimis softid aitavad) minul läks kümmnesse vähemalt ei mingit probleemi formaatimisega ega muuga toimib 100% :)

Lugesin ja oma arust ei näinud midagi World tüübi kõvaketta kohta => sellel siis võrgukaabli ühendus, teised seal foorumilingil lahkasid USB ,SATA Esata kõvakettaid...
või lugesin midagi valesti. RJ45 WORLD nimega kettaid sealt ei leidnud.
Sihi
Entusiast

Postitus Postitas Sihi »

Minul ei tunnista 23201 ka uut listi. Pärast softi peale panekut ja seejärel tehase setingute taastamist ei tunnista pulgalt ühtegi faili. Ka softi ennast olen kaks korda erinevatest allikatest saaduna proovinud. Tulutult. Kõik varasemad softid kuni 22901-ni käitusid probleemideta. Kas viga võib olla kastis endas?
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ma võin kirjutada ainult enda kogemustest,siis Vantage 8000 mis sisuliselt on 7100 kahe tuuneriga ja ilma HD ja SD nuputa :) kuna minul varasemaid seadeid jne.polnud siis nagu karbist võtsin lasin peale softi kõige viimase 02.09 ehk siis 02.32.01 kuna kanaleid sees polnud jne.siis otsisin kõige värskema listi mille netist leidsin,kuna ma ei viitsinud süveneda siis see krt keeras kogu minu pilli Itaalia keelseks ka lemmikud olid enamus Itaalia kanalid :) .Muide softi välja laskmis aeg 20.30 list 21.30.sobis ilusti minu omale,mingeid anomaaliaid ei olnud.Äkki kui jamad siis esiteks võiks proovida alustada puhtalt lehelt st.alg seaded siis uus soft pulgalt ja siis kas käsitsi kanalid uuesti sisse lugeda või proovida mõnda uuemat kanali listi installida ma ei tea mis faili nimega on vanad aga uutel laiend si. ja minul jooksutab kanali listi Editori kokku(vanema)uuemal probleemi pole.Ilmselt midagi läheb konflikti.Softi ja listi tirisin siit http://vantage.gmc.to/" onclick="window.open(this.href);return false; List ja seaded muidugi lähevad Itaalia keelseks veits mängimist ja kõik õige.Praegult just vaatasin aga seaded ja list softile 232.... paistab midagi muudetud sest väljas uuem värk
Channel editor 3.1 HD Series the software 0232.. only use this Editor :!:
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

andrus kirjutas: Lugesin ja oma arust ei näinud midagi World tüübi kõvaketta kohta => sellel siis võrgukaabli ühendus, teised seal foorumilingil lahkasid USB ,SATA Esata kõvakettaid...
või lugesin midagi valesti. RJ45 WORLD nimega kettaid sealt ei leidnud.
Siis jääb üle ainult proovida ja kirjuta kas toimib ega muidu tea.Ja siin foorumis veits kirjutatud sellest usb,RJ45 kettast (metsavend) nagu ma aru sain kahte ühendust ketas ei suuda hoida ja kaableid peab välja kiskuma kui tahad üht või teist.Tõesti ei tea :oops:
Krt nüüd viskas kah minul pildi tasku,Initializing HDD Checking File System of HDD Recovering broken files.Ilmselt ise süüdi unustasin salvestama ja tegin restardi.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Tänasest uus test versioon softist saada

12.09.2008 Version 02.33T-O

Streaming between 2 VANTAGE HD Boxes possible.
Please check PDF Anleitung für Streaming)
FTP connection from PC is possible.
Please check PDF Anleitung für FTP Zugriff
FTP Client Software is not possible at the moment
When you press the FAV Button then you will see list of Favorites This option is Test there is a small bug on this option

Mit freundlichen Grüßen / Best Regards

VANTAGE Support Team
Panin peale töötab minu meelest ok.Muidugi "töö" teeb moodul.
Lisaks,et ei saa õieti ftp-d tööle pusin edasi :twisted: korra leiab kõvaka,korra ei ,korra saab failid ette korra mitte.Aga parem kui mitte midagi.(ei saa muidugi välistada,et kõvakas ei sobi või liiga suur).
Sain rahuldavalt tööle(pidin kõvaka uuesti formaatima),toimib :)
Kasutaja avatar
andrus
Edasijõudnu

Postitus Postitas andrus »

aandra kirjutas:Softi lased sama moodi peale:
Mine menüüga "Media"OK-usb-OK ja vali siis pulgalt nooltega õige soft ja kinnita OK ja veidi aja pärast kõik läheb käima, enne küsib veel, kas ikka soovid softi vahetada. Samamoodi lased peale ka kanalilisti ja võtmed.
Tänud Aandra. Just nii kõik toimiski.

Sai siis üle USB 80 gigane ketas külge pantud ja Vormelid TV3`mest salvestatud.
Tänu MPEG4 on 1tund52 minutit kausta failide summa nii 2,4giga, samas kui mingit HD kanalit satilt salvestades oli umbes 100 mega 1 minut.

Seda WD World võrguketast veel ära ei ostnud, sest lugesin välja, et ei saa internetist vaadata / jagada heli ja video faile.(kaasasoleva tarkvara poolne takistus) See aga on vajalik: Kui kusagil reisin / kellegile teisele tahan faili lingi anda, siis meediafailide väljajagamine on blokeeritud...
Otsin edasi mida osta ...

Ja taipasin õnneks Vantagelt küsida, kas 7100 LAN ketast kannatab.

Vastuseks oli, et ei, aga loodavad sellega talve poole hakkama saada.
Hello,

at the Moment it is not pissible to record over LAN.

We are working on it and we think we can implement this funktion

to the receiver end of this year.
Viimati muutis andrus, 23:43, 18 Sept 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Küsimus Vantage omanikele kes piiluvad C+ Thorilt,kuidas teil lood DD heliga kanalitel C+Hits,Action,Frist ja Comedy.Endal pregult soft 023201 Audio valikutes näitab,et DD heli olemas aga valides vaikus kui infoga minna stream info peale siis seal audio koha peal ilutseb kiri unknown (audio pid õige) Sakslastelt jne. tuleb ilusti seaded peaksid olema õiged 10 korda kontrollinud. :) Foorumites tuhninud ei ole kuskil midagi kirjutatud antud murest samas tean,et teisel kasutajal sama värk.Kas mina loll või softi mingi apsakas kui proovisin 023300 oli sama värk.Oleks tänulik kui keegi viskaks mingi viite või õpetuse kuidas probleem lahendada või kui kellegil toimib siis millise softiga ei tahaks järjest kõiki proovima hakkata.
Lisaks,et Voomilt ja teistelt tuleb kus on.
Kasutaja avatar
antsuke
DigiTVfänn

Postitus Postitas antsuke »

mul küll CLARKE 5000 HD C aga audioga sama jama. näitab et norra audo aga räägib inglise keeles ja ülejäänutel on vaikus, ka DD! ma loodan et VANTAGE omanikud ei pahanda et ma siia postitasin!
Vasta

Mine “>> HDTV Seadmed <<”