Foorumi tulevik

Kõik, mis kellelgi Digi-tv.ee portaali/foorumi kohta öelda on
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Re: Foorumi tulevik

Postitus Postitas zoom »

admin kirjutas: 18:45, 14 Jaan 2025 See valik oli jäänud jah lubamata kasutajatele. Leiad selle nüüd "Proffil/Muuda Profiili/Foorumi valikud/Minu stiil"
Ikka ei leia seda valikud oma profiili alt-> Foorumi valikud/Minu stiil"
Mulle on kuidagi pingutav lugeda mustal taustal seda halli kirja. Kasutan küll enamuses kohtades tumedat stiili võimalusel.
Kasutaja avatar
admin
Admin
Kontakt:

Postitus Postitas admin »

Profiili all on see valik:
stiil.png

Ja kui tahad olemasoleva stiili päevareziimi panna siis selleks on nupp ülamenüüs:
vahetus.png
VU+ DUO4K_36E 28E 23E 19E 16E 13E 9E 7E 5E 1W 4W_1.1Triax+1.1Triax
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Mina tänan ja olen uue foorumiga rahul :smile255
AmikoViper4K Dreambox9004K Vu+Solo4K Philips Cinema 21:9 LG OLED 65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
canman
Entusiast

Postitus Postitas canman »

admin kirjutas: 18:45, 14 Jaan 2025 See valik oli jäänud jah lubamata kasutajatele. Leiad selle nüüd "Proffil/Muuda Profiili/Foorumi valikud/Minu stiil"
Nüüd olemas ja toimib, tänud! Paneks pöidla, aga see featuur vist enam pole saadaval.
Valju
Uudistaja

Postitus Postitas Valju »

Stiili vahetamisel kaob foorumi päis ja kaob ka heleda/tumeda kujunduse vahetamise nupp.
Kasutaja avatar
rootsikunn
Digivanake

Postitus Postitas rootsikunn »

Valju kirjutas: 09:37, 15 Jaan 2025 Stiili vahetamisel kaob foorumi päis ja kaob ka heleda/tumeda kujunduse vahetamise nupp.
Küllap prosilver ja subsilver stiiliga polegi tumedat kujundust olemas. :wink:
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

Tegelikult pole nendega heledat kujundust olemas. Digi-TV logo on ka väikselt PhPBB domineeriva logo servas kusagil
Kasutaja avatar
siinus
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas siinus »

Väljaviivad lingid võiks ikka uuel kaardil avaneda.
renqest
Entusiast

Postitus Postitas renqest »

Kas see on bug või featuur, et tekst, mis ei ole spoiler täägide vahel, pannakse ikkagi omaette spoilerisse?
Kasutaja avatar
admin
Admin
Kontakt:

Postitus Postitas admin »

renqest kirjutas: 20:25, 18 Jaan 2025 Kas see on bug või featuur, et tekst, mis ei ole spoiler täägide vahel, pannakse ikkagi omaette spoilerisse?
Ma ei oska öelda, et kuidas sa selle spoileri sinna tekitasid, aga kui sa oma postituse muutmiseks lahti võtad, siis näed et sul on spoileri tääg lõpetamata, seepärast on ka tekitanud tekstile omaette spoileri. Võib olla muidugi et mingi vimka on sees foorumis ja tekitas sulle millegipärast kaks spoileri algust, ühe algusesse ja teise lõppu. Mul seda küll testides taastekitada ei õnnestunud.
VU+ DUO4K_36E 28E 23E 19E 16E 13E 9E 7E 5E 1W 4W_1.1Triax+1.1Triax
renqest
Entusiast

Postitus Postitas renqest »

admin kirjutas: 21:21, 18 Jaan 2025
renqest kirjutas: 20:25, 18 Jaan 2025 Kas see on bug või featuur, et tekst, mis ei ole spoiler täägide vahel, pannakse ikkagi omaette spoilerisse?
Ma ei oska öelda, et kuidas sa selle spoileri sinna tekitasid, aga kui sa oma postituse muutmiseks lahti võtad, siis näed et sul on spoileri tääg lõpetamata, seepärast on ka tekitanud tekstile omaette spoileri. Võib olla muidugi et mingi vimka on sees foorumis ja tekitas sulle millegipärast kaks spoileri algust, ühe algusesse ja teise lõppu. Mul seda küll testides taastekitada ei õnnestunud.
Vaatasin hoolikamalt üle, ja tõsi, minu viga. Ma vajutasin spoiler nupule, kopisin pildi bb-koodi, valisin selle ja vajutasin uesti spoileri nupule. kustutasin kaks spoiler täägi lõpust ära, aga ei pannud tähele, et allesjäänutest teine polnud mitte lõpetav vaid alustav tääg.
Ma lihtsalt harjunud Hinnavaatluse foorumiga, mis automaatselt suleb lõpetamata täägid postitamise hetkel ehk posti tekivad lõputäägid (mis siin ilmuvad vaid virtuaalselt)

nii et jah, kokkuvõttes siiski minu paha
Kasutaja avatar
0000
Tegija

Postitus Postitas 0000 »

See on kena, et siit ilmast lahkunud foorumikaaslastele on külge pandud silt In Memoriam. Palju tänu selle eest :smile173
Eesti keeles võiks olla Mälestame.
Vasta

Mine “Ettepanekud, arvamused”