muutuv peaks olema ühepajatoit kus osaliselt on börsihinnaga ja osaliselt mingi kaalutletud hinnaga elekter - ühesõnaga mõtetu sogamineraitm kirjutas: Muutuva all ma eeldan, et mõeldakse EE börsipaketti?

muutuv peaks olema ühepajatoit kus osaliselt on börsihinnaga ja osaliselt mingi kaalutletud hinnaga elekter - ühesõnaga mõtetu sogamineraitm kirjutas: Muutuva all ma eeldan, et mõeldakse EE börsipaketti?
Mida te ometi sogate kogu aeg, arve võis tõesti olla "üllatavalt madal", aga TARBIMINE pidi sel juhul olema ka umbes 20% väiksem kui eelmisel aastal.sanders kirjutas:Arve oli üllatavalt madal, paar EURi suurem kui aasta tagasi vana hinnaga.
Kas tohib küsida, mis põhjusel?elit kirjutas:Elektriarve on ainuke, mida olen tahtnud ja tahan ka edaspidi paberil
Ja, muidugi, aga minu jaoks oli see ometi meeldiv üllatus kuna ma ei ole selleks eriliselt pingutanud, st tarbimine on vähenenud nähtavasti mõne vananenud kodumasina ja elektroonikaseadme vahetamisel parema energiaklassi seadme vastu.vanemleitnant kirjutas:Mida te ometi sogate kogu aeg, arve võis tõesti olla "üllatavalt madal", aga TARBIMINE pidi sel juhul olema ka umbes 20% väiksem kui eelmisel aastal.sanders kirjutas:Arve oli üllatavalt madal, paar EURi suurem kui aasta tagasi vana hinnaga.
Kuidas puutuvad sinu nähtavasti vananenud kodumasinad siia teemasse ja seonduvad börsihinna või kindla hinna valimisega?sanders kirjutas:tarbimine on vähenenud nähtavasti mõne vananenud kodumasina ja elektroonikaseadme vahetamisel parema energiaklassi seadme vastu.
EV on vaba riik ja siin on igal ühel õigus loll olla kui ta seda tahabHenkka kirjutas: Nu kes meist loll on???
ja selle peab igal juhul maksma...
Sul on väga õigus. Kes on siin loll see on igal pool loll.officer kirjutas:EV on vaba riik ja siin on igal ühel õigus loll olla kui ta seda tahabHenkka kirjutas: Nu kes meist loll on???
ja selle peab igal juhul maksma...!
Так точно товарищ прапорщик. Простите меня, я больше не буду!vanemleitnant kirjutas:Kuidas puutuvad sinu nähtavasti vananenud kodumasinad siia teemasse ja seonduvad börsihinna või kindla hinna valimisega?sanders kirjutas:tarbimine on vähenenud nähtavasti mõne vananenud kodumasina ja elektroonikaseadme vahetamisel parema energiaklassi seadme vastu.
Minu elektritarbimist mõjutasid paar väiksemat investeeringut uude kodutehnikasse küll märgatavalt: 7 aasta jooksul, kui eramusse kolisime, on varem väikseim tarbimine olnud 302 kwh. Sel aastal esimest korda alla 300kwh piiri: 258 kwh. Milliseks juuni-juuli kujunevad, eks paistab.vanemleitnant kirjutas:Kuidas puutuvad sinu nähtavasti vananenud kodumasinad siia teemasse ja seonduvad börsihinna või kindla hinna valimisega?sanders kirjutas:tarbimine on vähenenud nähtavasti mõne vananenud kodumasina ja elektroonikaseadme vahetamisel parema energiaklassi seadme vastu.
Kui suur see eramu on ( m2) ?Energizer kirjutas: 7 aasta jooksul, kui eramusse kolisime, on varem väikseim tarbimine olnud 302 kwh. Sel aastal esimest korda alla 300kwh piiri: 258 kwh.
Sealjuures kWh hind on muljetavaldav - 15 senti/kWh.Energizer kirjutas:alla 300kwh piiri: 258 kwh ... elektriarve 14,54€ käibemaksuga, Võrguteenus+ riigimaksud 24,12€ käibemaksuga
Millise paketi või müüja korral see olnuks?elit kirjutas:mai elektri hinnaks koos km-ga 0,0476 €/kWh ehk 4,76 s/kWh. Kindla hinnaga olnuks aga 0.0522 €/kWh ehk 5,22 s/kWh