Keda valisite või valite ???
Keda valisite või valite ???
Teen asja natuke huvitavamaks ja teen Teile väikese küsitluse ning vaatame mis "tuuled" meil foorumis puhuvad.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
-
- Entusiast
Re: Keda valisite või valite ???
Tea kas ongi mõtet-pärast süüdista jälle iseennast.Või siis Tshernomõrdini sõnadega:"tahtsime et parem oleks aga välja tuli nagu tavaliselt".Need poliitikulubadused-sama nagu vorsti mittesööv koer.
See pole aus. Kuhu jäi võimalus mitte valida? Pole olemas seadust, mis sunniks mind relva ähvardusel valima minema smile25
DVB-T2: Ferguson Ariva T40 & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Oled rahul? JOKK ?Zuumbox kirjutas:See pole aus. Kuhu jäi võimalus mitte valida? Pole olemas seadust, mis sunniks mind relva ähvardusel valima minema smile25

Eh, resetis kohe ka kõik ära aga õnneks oli asi alles alguses ja edaspidi targem hääletuste korraldamisel. 5-le kasutajale tuli võimalus veel oma meelt muuta ja edgarile ikka silmad pähe teha ...

Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Mina pole kunagi lubaduste järgi valinud vaid tegude järgi.ivtammesalu kirjutas:Tea kas ongi mõtet-pärast süüdista jälle iseennast.Või siis Tshernomõrdini sõnadega:"tahtsime et parem oleks aga välja tuli nagu tavaliselt".Need poliitikulubadused-sama nagu vorsti mittesööv koer.
Siis ole hiljem ka vait nagu sealauda hiir kui valima ei lähe. Eks penskarid ja vankad valivad Sinu eest.Zuumbox kirjutas:See pole aus. Kuhu jäi võimalus mitte valida ? Pole olemas seadust, mis sunniks mind relva ähvardusel valima minema.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
- peeter3000
- Digivanake
(enne valimist) soovitan täita "valimismasin".
tulemused on huvitavad!
"zuumbox" proovi ka ära!
http://poliitika.postimees.ee/?r=692" onclick="window.open(this.href);return false;
minu tulemus EKD,mis Euroopas väga populaarne erakond,aga meil mitte.
ise ma pole veel valimas käinud..
tulemused on huvitavad!
"zuumbox" proovi ka ära!
http://poliitika.postimees.ee/?r=692" onclick="window.open(this.href);return false;
minu tulemus EKD,mis Euroopas väga populaarne erakond,aga meil mitte.
ise ma pole veel valimas käinud..
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Tegelikult oleks hinges valinud sotside poolt aga kuna ühtegi normaalset (minu jaoks) tegelast minu nimekirjas polnud, siis hääl läks isamaliit @ irl. Seis huvitav jah aga ka suhteliselt prognoositav ning hääli järelduste tegemiseks liiga vähe.
no kuidas ei ole - Sea Tiit, Kaunis Urve, Väike Karel. Võimas valik! smile20raivo kirjutas:Tegelikult oleks hinges valinud sotside poolt aga kuna ühtegi normaalset (minu jaoks) tegelast minu nimekirjas polnud, siis hääl läks isamaliit @ irl. Seis huvitav jah aga ka suhteliselt prognoositav ning hääli järelduste tegemiseks liiga vähe.
Tjah, ma peaks olema majandusteadlane, et neid küsimusi õieti lahendada... Kui see "masin" "enda mätta otsast" ära täita, siis puudub asjal maitse smile36peeter3000 kirjutas:(enne valimist) soovitan täita "valimismasin".
tulemused on huvitavad!
"zuumbox" proovi ka ära!
tigekala
Minu jaoks on "case closed" ja rohkem ei kavatse ma sellel teemal sõna võtta. Oled rahul?
DVB-T2: Ferguson Ariva T40 & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Olen.
Aga, kas Sa ise oled kui penskarite ja vankade erakond võimuhoobade juurde pääseb ?
Valgas, ntx tehti juba riigipööre.
Aga, kas Sa ise oled kui penskarite ja vankade erakond võimuhoobade juurde pääseb ?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
No Sven Mikseri või Eiki Nestor poolt oleks valinud küll. Tahad väita, et seltsimehed ei valda teemat või on muidu jobud? Seal veel teisi ka, kellel ikka mõistus on täiesti omal kohal ja paikas ja lisaks on ka südametunnistus, mida ikka naljalt mujalt ei leia.rimas kirjutas:no kuidas ei ole - Sea Tiit, Kaunis Urve, Väike Karel. Võimas valik! smile20raivo kirjutas:Tegelikult oleks hinges valinud sotside poolt aga kuna ühtegi normaalset (minu jaoks) tegelast minu nimekirjas polnud, siis hääl läks isamaliit @ irl. Seis huvitav jah aga ka suhteliselt prognoositav ning hääli järelduste tegemiseks liiga vähe.
Samas Karel-i koha pealt on sul õigus ja aru ma seda ei saa milleks seda/teda sinna vaja oli. Rüütel 2 ...
Vahet pole, kes "hoobasid" väänab. Kui kartul on kuum ja õlu külm smile58 , siis mina olen rahul smile70 Olgu siis seal tüüri juures või vanakurat ise.tigekala kirjutas:Olen.
Olen kala postitusega 100% nõus ja see on väga vale suhtumine kahjuks...Zuumbox kirjutas:Vahet pole, kes "hoobasid" väänab. Kui kartul on kuum ja õlu külm smile58 , siis mina olen rahul smile70 Olgu siis seal tüüri juures või vanakurat ise.tigekala kirjutas:Olen.
Selles osas on sul kala kuradima õigus!tigekala kirjutas:Olen.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E