Enigma 2 Eesti keele tõlge

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Re: Enigma 2 Eesti keele tõlge

Postitus Postitas Henkka »

tigekala kirjutas:Nagu Sa arvatavasti väga hästi tead, pole siin maailmas midagi kindlat. Peale selle, et pole midagi kindlat.
See on nüüd totaalne offtopic,
aga...
maailmas pole midagi muud kindlat peale surma ja maksuameti :mrgreen:
igaks juhuks veel teine tsitaat Internetist:
"Selles maailmas ei ole midagi kindlat, välja arvatud surm ja maksud”
hexman
Õpetaja

Postitus Postitas hexman »

Tänud mehed,

oli vaja mudida manuualselt var/etc/enigma2/ settings nimelist faili ja panna config.osd.language=fin (ennem proovisin lihtsalt fi). Minu jaoks teema lukus.

Tänud mehed,
Tervitades,
Hex
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

tigekala kirjutas:Henkka
Sa vaata, mida ta kirjutab, siis ehk jõuab ka Sulle kohale >
hexman kirjutas:Nimelt kasutan DM7020 peal juba paar-kolm nädalat PCD poolt loodud E2 versiooni.
No vot ei jõua mulle pärale (vabandan, aga ma ju ei tunne triimide hingeelu...),
kas see triim 7020 on mingi ürgvana ja mittejõudlik variant? või milles "kamm" on???
Kas seal pole piisavalt mäluruumi normaalse e2 installiks?
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

hexman kirjutas:oli vaja mudida manuualselt var/etc/enigma2/ settings nimelist faili ja panna config.osd.language=fin (ennem proovisin lihtsalt fi). Minu jaoks teema lukus.
Sooviks ikka natuke infi asja kohta. Kas aitas? Millele aitas?
Saaks peale minu ka ilmselt hulk foorumlasi asjast targemaks. :)
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
hexman
Õpetaja

Jah DM7020 on üsna vana kuid üks paremaid Enigma1 jooksutavaid imageid. Jah mälu on tal vaid 32MB, seega saab rooti installida ainult image igasuguste pluginate ja mälulaienduste jaoks on mul CF. Ja seal ka võimalus ja kohustus "Increase memory", mälu saad suurendada kas HDD,USB või CF kasutades. Mul teeb HDD veidi häält ja seega kasutusel üks 128 MB CF. Seega kuna see E2 on DM7020 jaoks siis on seal võimalused nuditud, siit ka minu probleemid aga sain lahenduse.

Aga vahepeal on paar märkust juurde tulnud ja minu seletused.

Probleem siis sellesoli, et images oli ainult 5 keelefaili ja põhjamaadest ainult norra. Seega jätsin osd keelevaliku englise peale ja viasati ja telenori epg oli rootsi ja ingliskeelne (viasat). Ingliskeelega saan hakkama, aga rootsikeelega mitte. Seega hakkasin võimalusi otsima kuidas asja lahendada. Kõigepelt proovisin keelefailidega ja tulemust polnud. Seejärel proovisin var/etc/enigma2/ seal settings kus keelevalikut saab muuta, kuna vaikimisi oli seal konfirida config.osd.language=fi_FI siis vaatasin, et kõik ok ja hakkasin muid võimalusi otsima. Installisin ka suomipoeka plugini, kuid kahjuks hakkas ta rooti installima ja seal ruumi pole. Plugini ipk ise CF peal. Lugesin veidi foorumeid ja seal oli paaris kohas vihje, et EPG confks on vaja panna 3 täheline tunnus. Seejärel mudisin uuesti var/etc/enigma2/settingus konfirida config.osd.language=fin ja ennäe EPG oligi soo mekeelne. Nii telenor kui via. Menüükeel on ingliskeelne ja ei tea kuidas asi peale restarti toimib. Arvan, et peale rebooti (kuna käib jalka ja mäng huvitav siis see veel tegemata) peab var/etc/enigma2/setting taas manuaalselt üle käia. Kuid äkki keegi annab vihje kuidas säilitada see language=fin, sest kui isegi menüüst panna soome keel siis peale rebooti on seal language=fi ja EPG on jälle metsas.
Ideed?
Tervitades,
Hex
Viimati muutis hexman, 18:16, 27 Juun 2010, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Tra... Henkka...
Ka surm ja ka maksuamet, pole kindlad selles maailmas. Kindel on ainult üks - et pole midagi kindlat. Pilt
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:) Ega lugupeetud õpetaja väida,et "teatud kanalite" epg on soome keelne kui minna soome keele peale üle tuuneris?Või saan milleski valesti aru :oops:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Siit edasi...
Ja kui lähed eesti keelele üle Canal Digital paketi vaadates, siis on EPG eesti keelne.
Kusjuures, kõikidel antud paketi kanalitel. Pilt Pilt
Seal Jõelähtmel, leiab ka pime kana vahest tera... Pilt
Viimati muutis tigekala, 18:13, 27 Juun 2010, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

hexman kirjutas:Jah DM7020 on üsna vana kuid üks paremaid Enigma1 jooksutavaid imageid. Jah mälu on tal vaid 32MB, seega saab rooti installida ainult image igasuguste pluginate ja mälulaienduste jaoks on mul CF. Ja seal ka võimalus ja kohustus "Increase memory", mälu saad suurendada kas HDD,USB või CF kasutades. Mul teeb HDD veidi häält ja seega kasutusel üks 128 MB CF. Seega kuna see E2 on DM7020 jaoks siis on seal võimalused nuditud, siit ka minu probleemid aga sain lahenduse.

Tervitades,
Hex
Vat Hr Õpetaja, seda kõike Me juba teame. Minu küsimuse jätsid aga vastamata. Mind ja ilmselt ka teisi ei huvita niivõrd see, millega vaatad, kui see milleks Sa seda küsisid ja mille vastu see ka aitas, kui aitas. :)

Ära pahanda, loll aga järjekindel ... :mrgreen:
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

.
Viimati muutis raivo, 18:30, 27 Juun 2010, muudetud 1 kord kokku.
hexman
Õpetaja

Lugege nüüd paar postitust eelpool oli vastus, te jõuate kiiremini vastata kui mina.

Tervitades,
Hex
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

4 vedrumuhv
Loe uuesti mu postitust... Ja ka hr. faasi oma...

4 hexman
Sul on eriline ja Sinule omapärane komme parandada eelmisel lehel olevat postitust.
Mis kedagi siin lehel, enam ei huvita.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Ok. Vastused olemas. Kirjavahetus läks kiireks kätte ära ... :)
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Hei vedrumuhv, ometi on näha, et meie e2 eesti keele tõlke töö on asja ette läinud :wink: :mrgreen:
Muidu keegi siin ei esitakski mingit eesti keele sättimise võimalust mingisse e2 imagesse :D
Igatahes, tore on!!! :mrgreen:
hexman
Õpetaja

Aga on kellelgi ideed kuidas säilitada see settingute fail. Mingi script mis läheb käima peale restarti?
Vasta

Mine “Üldfoorum”