onumutt kirjutas:Kuigi meie artuelu on ammu teemast mööda, aga soovitan Newnigmat. Ja ei mingeid probleeme.
teema on mööda jah aga mis sellest.Kust selle saab?
onumutt kirjutas:Kuigi meie artuelu on ammu teemast mööda, aga soovitan Newnigmat. Ja ei mingeid probleeme.
Mina näiteks täitsa tahaks erinevaid image'id katsetada, aga näe, ei saa jutigekala kirjutas:Proovige Gemini 4.50
 Nabilo 0.11 jookseb nagu kulda - mitte üht errorit, ega probleemi ja ei kujuta isegi ette, mis paremini võiks olla. No kuda sa hakkad sellist süsteemi maha laskma, et midagi katsetada
 Nabilo 0.11 jookseb nagu kulda - mitte üht errorit, ega probleemi ja ei kujuta isegi ette, mis paremini võiks olla. No kuda sa hakkad sellist süsteemi maha laskma, et midagi katsetada  Ei raatsi ju
 Ei raatsi ju 
Ära pläraseston kirjutas:ei ole midagi.Lase maha ennast ja siis tunned mis tunne on.Ennem seda teada ei saa.
 Kebi parem katusele
 Kebi parem katusele 
vedrumuhv kirjutas:Ei lasku Sinuga dialoogi ja diagnoos puht minu isiklikul elukogemusel.
mina võtaks veel pealetom008 kirjutas:ja kas se dreabox800hd kloon ja kui teist softi sisse panna kas kloon lasep
No siis ei saa ta enam ise ka aru mida kirjutabseston kirjutas:mina võtaks veel pealetom008 kirjutas:ja kas se dreabox800hd kloon ja kui teist softi sisse panna kas kloon lasep

Kuule oled sa vanka või tõesti ei oska õigesti kirjutadatom008 kirjutas:kui DM800 soft p***e läheb kas siis saap kloon laseb